כבר הייתי בהרבה מקומות בחול, פשוט לא כתרמילאית ולא לבד...
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי tamar604
-
RE: בת 25 רוצה לעשות טיול ראשוןפורסם בפורום דרום אמריקה
-
RE: בת 25, טיול ראשוןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אני אפילו לא יודעת איך למקד את עצמי במשהו, לפי איזה קריטריונים… אשמח לטיפים, כרגע מה שכתבתי זה מה שאני יודעת
-
בת 25 רוצה לעשות טיול ראשוןפורסם בפורום דרום אמריקה
היי, בהגיעי לרבע מאה אני מרגישה שהגיע הזמן לצאת לטייל.
אני לא יודעת מה מסגרת הזמן שאני רוצה (נראה לי באזור החודשיים-שלושה אבל מאפשרת לעצמי להתחרט אחרי שבועיים/להתאהב ולהשאר גם יותר מחצי שנה). אני לא רוצה לנסוע עם חברים, אלא מעדיפה להכיר אנשים חדשים מהעולם. לכן חשוב שזה יהיה מקום שלא מפחיד בו להיות לבד, כאישה, ומקום שבו אני יכולה להתחבר בקלות לתיירים אחרים. אני לא בקטע של סמים, ויותר רוצה לראות טבע (רצוי ירוק/מים. יותר מדי מדבר עושה לי עצוב), לחוות חוויות חדשות ולשאול שאלות פתוחות. אין לי בכלל ניסיון במחנאות וטיולים, אז זה צריך להיות ידידותי גם מהבחינה הזאת.
איזה איזור נראה לכם יתאים לי? איך כדאי להתחיל לתכנן? איך בכלל ניגשים לטיול כזה?
אשמח לכל המלצה ורעיון!
-
בת 25, טיול ראשוןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי, בהגיעי לרבע מאה אני מרגישה שהגיע הזמן לצאת לטייל.
אני לא יודעת מה מסגרת הזמן שאני רוצה (נראה לי באזור השלושה חודשים אבל מאפשרת לעצמי להתחרט אחרי שבועיים/להתאהב ולהשאר גם יותר מחצי שנה). אני לא רוצה לנסוע עם חברים, אלא מעדיפה להכיר אנשים חדשים מהעולם. לכן חשוב שזה יהיה מקום שלא מפחיד בו להיות לבד, כאישה, ומקום שבו אני יכולה להתחבר בקלות לתיירים אחרים. אני לא בקטע של סמים, ויותר רוצה לראות טבע (רצוי ירוק/מים. יותר מדי מדבר עושה לי עצוב), ולהיות גם באזורים רוחניים. רוצה לחוות חוויות חדשות ולשאול שאלות פתוחות. אין לי בכלל ניסיון במחנאות וטיולים, אז זה צריך להיות ידידותי גם מהבחינה הזאת.
איזה איזור נראה לכם יתאים לי? איך כדאי להתחיל לתכנן? איך בכלל ניגשים לטיול כזה?
אשמח לכל המלצה ורעיון!