ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. mayanbo1
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 4
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

mayanbo1

@mayanbo1

0
    מוניטין
    9
    צפיות בפרופיל
    4
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 263196

mayanbo1 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי mayanbo1

• נסיעה לסיישל

שלום חברים,

אני ובעלי הטרי רוצים לנסוע לירח דבש ספונטני בסיישל, עכשיו כל עוד אפשר. אשמח למידע הבא, אם יש לכם:

1. תוקף הדרכון שלי הוא 26/6/21, כשתאריכי הנסיעה הם 8-21/12/20. כלומר, נותרה לי בול חצי שנה. האם עלולים לעשות לי בעיות או שחצי שנה זה מתקבל לכל הדיעות?

2. קדחת צהובה- אני מבינה שהכרחי לצורך כניסה לסיישל? עשיתי ב2008 (התוקף ל10 שנים להבנתי), אך כרגע אני בהריון ואסור לי לעשות את החיסון הזה. האם קיים דבר כזה פטור רפואי מהחיסון כך שיקבלו זאת ויכניסו אותי? ניסיתי לברר ולא מוצאת על כך תשובה

3. תחילת הטיול שלנו בהפלגה, אחריה נהיה 6 ימים נוספים. בן זוגי אוהב לנוח ולהרגע, אני דווקא אוהבת טבע, פעילויות וכו. אשמח להמלצה לאי אחד או שניים שיספקו הכי טוב את הצרכים של שנינו 😊

תודה רבה לעונים!

מעין

פורסם בפורום אפריקה
      mayanbo1
      mayanbo1
    • קריביים
      הי
      אני נמצאת כרגע בקנדה ויש לי חודש לטייל לפני שעליי לחזור לארץ.
      אני ממש רוצה לראות את הקריביים, אבל ממה שהקנדים נותנים להבין, נסיעה לקריביים משמעה בטן גב על החוף במלון הכל כלול...
      אני אשמח לשמוע שזה לא נכון ושאכן יש שם בק-פקרס וכדומה ושניתן לטייל שם בפשטות, עם תיק גב, כמו שאנחנו אוהבים...
      אשמח גם להמלצה לגבי אי ספציפי בקריביים.

ודבר אחרון... חשבתי על לנסוע לפלורידה ומשם להצטרף לאנשים המפליגים לאחד האיים..... למי שהיה באיזור או מי שמבין בתחום ההפלגות... האם זהו רעיון ריאלי? אשמח גם להמלצות בעניין הזה...

תודה רבה לכל המגיבים
      טיול נעים לכולם
      מעין
      פורסם בפורום מרכז אמריקה
      mayanbo1
      mayanbo1
    • מקסיקו, קובה, ג'מייקה
      שלום לכולם...
      אני נמצאת כרגע במונטריאול, בחילופי סטודנטים. אני מסיימת כאן בסוף דצמבר ואז יש לי חודש לטייל לפני החזרה לארץ... אני מתלבטת ואשמח לטיפים מבעלי ידע לגבי האיזור...
      קובה היא חלום שלי כך שאני מתכוונת להגיע אליה, אך מתלבטת עם איזה עוד מקום לשלב אותה. האם ריאלי לשקול את מקסיקו או שההתניידות בין קובה למקסיקו לא פשוטה (ודי יקרה) כמו שנדמה בקו אוירי?
      האם קובה וג'מייקה יכול להיות שילוב אפשרי מבחינת התניידות?
      אני שואלת כי יש לי בסה"כ חודש (ולא יותר מידי כסף... Smile ..)
      ודבר אחרון, אני מתכוונת להיות בין סוף דצמבר לאמצע ינואר... אם יש העדפה לאחד הכיוונים מבחינת מזג האוויר, אשמח גם לשמוע על זה...

הרבה הרבה תודה
      מעין
      פורסם בפורום מרכז אמריקה
      mayanbo1
      mayanbo1
    • בית חב''ד
      היי מישהו יודע אם ואיפה יש בתי חב''ד במדנות לאוס קמבודיה ואולי אולי בורמה ? מישהו יודע איך מגיעים לסמינר בית חב''ד בהונג קונג?
      פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      mayanbo1
      mayanbo1