ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. משוטטת1
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 1
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

משוטטת1

@משוטטת1

2
    מוניטין
    21
    צפיות בפרופיל
    1
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2952310 גיל 56

משוטטת1 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי משוטטת1

• אזהרה מהאתר eDreams
      בחיפושי אחר טיסות זולות מצאתי את האתר eDreams שהציע טיסות זולות באופן משמעותי מאשר באתרים אחרים. לאחר שמלאתי את כל הפרטים, ובצעתי את ההזמנה, כולל הכנסת כרטיס האשראי שלי, המחיר קפץ באופן משמעותי (160 יורו לכל כרטיס) בטענה שמאז שביצעתי את החיפוש ועד לבצוע ההזמנה, חברת התעופה העלתה את התעריפים. למזלי הייתי ערנית ולא השלמתי את העיסקה. כשנכנסתי מחדש לחיפוש, שוב הוצג המחיר הזול, כך שברור לגמרי שזו עקיצה של החברה ולא הודעה אמיתית. בחיפושים ברשת גיליתי שרבים נעקצו על ידי החברה הזו בכל מיני דרכים, היזהרו !
      פורסם בפורום אירופה
      משוטטת1
      משוטטת1

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי משוטטת1

• אזהרה מהאתר eDreams
      בחיפושי אחר טיסות זולות מצאתי את האתר eDreams שהציע טיסות זולות באופן משמעותי מאשר באתרים אחרים. לאחר שמלאתי את כל הפרטים, ובצעתי את ההזמנה, כולל הכנסת כרטיס האשראי שלי, המחיר קפץ באופן משמעותי (160 יורו לכל כרטיס) בטענה שמאז שביצעתי את החיפוש ועד לבצוע ההזמנה, חברת התעופה העלתה את התעריפים. למזלי הייתי ערנית ולא השלמתי את העיסקה. כשנכנסתי מחדש לחיפוש, שוב הוצג המחיר הזול, כך שברור לגמרי שזו עקיצה של החברה ולא הודעה אמיתית. בחיפושים ברשת גיליתי שרבים נעקצו על ידי החברה הזו בכל מיני דרכים, היזהרו !
      פורסם בפורום אירופה
      משוטטת1
      משוטטת1