ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. kwan
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 7
    • פוסטים 46
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

kwan

@kwan

1
    מוניטין
    17
    צפיות בפרופיל
    46
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 267803 גיל 56

kwan הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי kwan

• RE: וויזאייר צ'ק אין

זהכ מה שאני אומר...לבדוק באתר ולא להסתמך על מידע שגוי שמעלים כאן. תנאים משתנים ומי שלא עוקב יכול לפספס . נגמרה החגיגה של להדפיס בורדינג כארד חודש מראש גם להלוך וגם לחוזר. מעכשיו מי שלא קונה מושב...יצטרך להדפיס את החזור בחו”ל ( בהנחה והוא יוצא לחול מעל 48 שעות זמן הצק אין האפשרי) או לעשות צק אין באפליקציה (לא באתר בפלאפון) כדי להעביר ברקוד בשדה . 

פורסם בפורום אירופה
      kwan
      kwan

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי kwan

• RE: נסיעה לזאקופנה

@aljaje

כדאי לנסוע לזרקופנה ליום טיטול מקראקוב . בתחילת אוקטובר . יש מה לעשות שם ? לא טרקים רגליים ארוכים (אפשרי שעה שעתיים אם זה רלוונטי). 

תודה 

פורסם בפורום אירופה
      kwan
      kwan
    • RE: ביטוח בריאות לחול דרך אתר למטייל . מה ההבדל בין ל

אם רק היו עונים במוקד שלהם...

פורסם בפורום אירופה
      kwan
      kwan
    • ביטוח בריאות לחול דרך אתר למטייל . מה ההבדל בין ל

למטייל FIRST CLASS לבין FIRST CLASS רגיל ?

קיבלתי את 2 האופציות האלה .. הFIRST CLASS הרגיל יקר בעוד דולר וקצת לא קריטי.

לא הבנתי רק מה ההבדל ביניהם ..2 הפוליסות נראות זהות עברתי על כל הסעיפים . מישהו יכול לשפוך אור? 

תודה 

פורסם בפורום אירופה
      kwan
      kwan

זהכ מה שאני אומר...לבדוק באתר ולא להסתמך על מידע שגוי שמעלים כאן. תנאים משתנים ומי שלא עוקב יכול לפספס . נגמרה החגיגה של להדפיס בורדינג כארד חודש מראש גם להלוך וגם לחוזר. מעכשיו מי שלא קונה מושב...יצטרך להדפיס את החזור בחו”ל ( בהנחה והוא יוצא לחול מעל 48 שעות זמן הצק אין האפשרי) או לעשות צק אין באפליקציה (לא באתר בפלאפון) כדי להעביר ברקוד בשדה . 

פורסם בפורום אירופה
      kwan
      kwan
    • RE: שאלה על צק אין באיזיג'ט

זה מסוג הדברים שחברת תעופה ולא משנה מי..לעולם לא תוותר...כל עוד זה מכניס לה מזומנים...במיוחד עם זה בתעריף היקר של לואו קוסט..אז הם יתנו לך להוסיף מזוודה גם אחרי שתעלה למטוס (בהומור כמובן אבל הפואנטה מובנת). 

פורסם בפורום אירופה
      kwan
      kwan
    • RE: בודפשט

אנ ישנתי במלון 4 כוכבים ממש טוב ליד תחנת הרכבת קלטי..ולא מצאתי שום סיבה לשלם יקר על מלון קרוב למרכז..במיוחד כשיש תחבורה ציבורית מעולה בכל העיר  והכל מרגיש בטוח ( בכל זאת זה לא ברלין) 

פורסם בפורום אירופה
      kwan
      kwan
    • RE: שוב פיגוע דריסה-עצוב מאד ועוד בעיר האהובה ברצלונה

רק לפני שבוע פורסם על תנועה שקמה בברצלונה להדיר את רגליהם של התיירים מהשכונות ומוקדי התיירות. הקאטלונים מאסו בתיירים ובמיוחד אלה שלוקחים דירות ב אייר ביאנבי כי פוגעים להם במרקם השכונתי (בזה אני דווקא מצדיק אותם) . הקאטלונים לא חובבי תיירים וזה לא מהיום (אני אחרי 5 פעמים בעיר וכבר הספקתי להבין את זה). אני מניח שעכשיו אחרי הפיגועים, החוסר נכונות תעלה מדרגה אבל קטונתי .

פורסם בפורום אירופה
      kwan
      kwan
    • RE: סלוניקי באוקטובר

הייתי בנובמבר והיה קר..לדעתי מזג אוויר דומה לארץ..לגבי סים יש לך את חברת וודאפון ו WIND המקומיות ויש חנויות שלהם בכל העיר (יש עוד מפעיל שלא זוכר את השם). לא זכור לי שראיתי בשדה ממכירה של סים. בכל אופן חבילה של 1 גיגה עולה סביב 5 יורו .(הייתי לפני שנתיים). תתכנן מסלול גם מחוץ לעיר לדעתי כי העיר עצמה ממצה מהר מאוד אחרי 5-6 שעות כבר חזרתי למלון. האמת קצת התאכזבתי (ולא באתי עם הרבה ציפיות בכלל). נחמד לעשות את השייט עם הספינת פיראטים הקטנה שיוצאת לחצי שעה וחוזרת (תמטרת רכישת משרה באוניה). רצועת החוף מזכירה מאוד שילוב של טיילת תא + קו רצועת הבניינים של בת ים ...מה שכן העיר שוקקת בבתי קפה מסעדות בכל רחוב..סטייל תל אביב מרכז..לא מעבר

פורסם בפורום אירופה
      kwan
      kwan

10 יורו צק אין בשדה זה רק אם רכשת את הצק אין בשדה במהלך ההזמנה. אם את לא עושה צק אין בכלל ומגיע הככה לשדה , תאלצי לשלם הרבה יותר מ 10 יורו .

פורסם בפורום אירופה
      kwan
      kwan

לא יום לפני הטיסה. המידע לא נכון . תבדקו באתר של וויז הכל רשום שחור על גבי לבן . 

פורסם בפורום אירופה
      kwan
      kwan