ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Jaya
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 6
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Jaya

@Jaya

0
    מוניטין
    16
    צפיות בפרופיל
    6
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3709074 גיל 56

Jaya הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Jaya

• RE: חופים בקרואטיה

@שוקי3

כן… הפעלתי! מה שראיתי זה אכן הפרטים שמסרת לי, אבל רציתי לדעת האם מישהו פה יכול להמליץ לי מניסיון אישי…. תודה!

פורסם בפורום אירופה
      Jaya
      Jaya
    • חופים בקרואטיה

היי,

אנחנו נוסעים לירח דבש (!!) בקרואטיה וסלובניה, לשבועיים ביולי. בגדול המסלול הוא להיות כשבוע בכל מדינה ובאמצע יום אחד בונציה. המסלול ב הוא להתחיל מלובליאנה- פלטביציה- עיירות החוף זאדאר, טרוגיר עד ספליט, אולי איים ומשם לנוע צפון מערבה לעבר מערות סלובניה- ונציה ואז לסיים בכמה ימים בסביבות אגם לבד וכל טיולי הטבע שסביבו.

אנחנו רוצים מאוד לשלב יומיים שלושה של בטן גב במקום שיהיה גם שקט וגם קרוב לחוף. שאלתי היא- האם ממישהו מכיר מניסיון מקום כזה בקרואטיה? איפה עדיף- על אחד האיים (צרס/ראב/חוואר) אי אחר או לחילופין על חצי האי איסטריה? מודה לכם מרא/שׁ!

פורסם בפורום אירופה
      Jaya
      Jaya
    • RE: בטן גב בקרואטיה

@שוקי3

נכנסתי… תודה רבה…. קשה להבין ממנו האם ישנן עיירות נעימות ליד החופים היפהפיים שאפשר לרדת משם לחוף….

פורסם בפורום אירופה
      Jaya
      Jaya
    • RE: בטן גב בקרואטיה

@teacup44

תודה רבה… הבעיה עם האיים הדרומיים יותר היא שאנחנו נוחתים בלובליאנה והנסיעה ארוכה… האם יש המלצות על איים מערביים צפוניים יותר? הכוונה היא לא חוף מרוחק לבלות בו כמה שעות, אלא עיירת חוף שקטה שאפשר לרבוץ בה… תודה!

פורסם בפורום אירופה
      Jaya
      Jaya
    • בטן גב בקרואטיה

היי,

אני ובעלימתכננים ירח דבש של שבועיים בקרואטיה, סלובניה וקצצת איטליה (ונציה). רוצים מאוד לשלב בטן גב של 3-4 ימים על חוף, באיזור פסטוראלי (לא בסגנון קלאב הכל כלול). האם מישהו מכיר כפר על החוף שיהיה רגוע ושקט בקרואטיה? באיים? או אולי עדיף לחפש באיטליה? תודה רבה!

פורסם בפורום אירופה
      Jaya
      Jaya
    • בטן- גב בקרואטיה

שלום לכולם!

אני ובעלי מתכננים ירח דבש בקרואטיה סלובניה וקצת איטליה- ונציה. רוצים לשלב כמה ימים של בטן גב

פורסם בפורום אירופה
      Jaya
      Jaya