אני חושבת שזה תלוי בזמן ובתוכנית הטיולבהחלט צודקת:
"אם אתה בא לשבועיים ומתכונן להיות בכמה מקומות - אז למה לבזבז זמן על לחפש את משחת השיניים/סבון/כף חשמלית וכו'."
הדבר הראשון שאני עושה כשאני נוחת בתאילנד זה לא לרוץ עם רשימת קניות ביד אלא לקחת מונית למלון. הדבר הראשון שאני מוציא מהמזוודה זה את תיק כלי הרחצה ושם אני מכין מבעוד מועד את הסבון השמפו ומשחת השיניים שלי. לכל שאר הדברים אני לא דואג מכיון שברגע שאצא מהמלון הכל יהיה בהישג יד, יש בתאילנד הכל ובזמינות גבוהה.
שאלות ללא גלוטןהיום שמעתי על משפחה שנסעה עם ילד צליאקי. הם הודיעו מראש לכל בתי המלון, ובכל מקום חיכה לו אוכל מיוחד!!!
מנסה להשיג לך את הטלפון של האמא, כדי שתוכלי לשמוע ממנה פרטים יותר מדוייקים.
הוצאות על חופשה זוגית בתאילנד - חשיפת הוצאות.האמת היה קובץ והספקתי להוריד אותו, בדקתי שוב והקובץ לא קיים יותר.
אם להתיחס לקובץ זה נראה כמו רשימת מכולת עם תאורים קצרים מאוד והרבה מאוד מספרים.
לדוגמא:
מכנסיים לילדה: XXX באט
ארוחה: XXX
טיול לקוראט: XXX
אין פירוט על סוגי הארוחות או המקום.
יש גם קצת מידע שימושי כמו מחירי מלונות
בס"כ רשימה ארוכה מייגעת ומפורטת שכוללת אל ההוצאות הכי קטנות ובסופה סיכום סופי ומדויק.
לי אף פעם לא היתה הסבלנות לבזבז את זמן הטיול היקר למילוי קבצי אקסל.
טיול עצמאי בצ'אנג מאי-עזרה בתכנוןהיי
יום טיול לשמורת הטבע דוי אנטנון
יום טיול לדוי סוטפ וכפרי האומנים
טיול אופניים, אומגות, רפטינג
טיול יומי לצ'אנג ראי ומשולש הזהב
ביקור בשבט ארוכות הצוואר
מצ'אנג מאי לפאי-נסיעה של כ-4 שעות
פאי היא בעיקר מקום של אוירה,עיירה קטנה עם נופים ירוקים וטרסות אורז.
יש הטוענים שאו מתאהבים במקום ונשארים
ויש הטוענים כי היא די משעממת.
ביטוח נסיעות לתאילנד - אל תתעצלוכל התשובות שקיבלתם, ויסלחו לי הכותבים, לא רציניות.
למענכם בלבד, אל תתעצלו. כל החברות מציגות את הפוליסות באינטרנט. לכל חברה יש גם תמצית כיסויי.
שבו לבד, תעיינו בפוליסות, אולי תעשו טבלה השוואתית, ותחליטו מה מתאים לכם.
dimari אל תשלול ישר.אני אישית נגד טיול מאורגן לתאילנד כי רואים קצת מהכל אומנם אבל הכל בריצה ולא ממש מרגישים את תאילנד, אלה כסוג של אקוריום . פותח השרשור רוצה טיול צעירים לכן אני מאמין שלא מעוניין במאורגן רגיל. וכמו שכתבתי, תאילנד כל כך ידידותית למטילים שלא לדבר שאפשר לשלב בזה את טיול העדר כלומר להגיעה ללכת לקשר או למטייל ולהזמין הכל מאורגן כולל עוד כמה עשרות ישראלים לפי הרצון של הבחור. וזה לדעתי האופציה בשבילו. לקנות כרטיס טיסה מונית לקואסאן ללכת לקשר ולארגן את הטיול משם. אומנם יקר יותר אבל הכל יהיה בעברית ומסודר מראש.
כמו כן יש בפורום מספר סוכנים ישראלים מומלצים אולי גדאי שייצור איתם קשר ויברר אופציות להסדיר הכל מראש דרכם.
בהצלחה
כל אחד והסוקומוויט שלויש לשים לב לניסוח ... Very Happy .... לא כתבתי שהזנות לא קיימת אלא שהיא לא נראית. הזונות לא עומדות על המדרכות, אין מועדוני גוגו (ראיתם פעם תאילנדי במועדון גוגו בפאטאיה או בנאנא או בסוי קאובוי ?? ) וכיוצ"ב.
*** אלו שתי החרות המועדפות ברמת המחיר הזולה. כמובן שיש חברות אחרות אך הטיול שלהן יקר יותר.
אבל מה יותר טוב הם עושים את שתי המסלולים אותו הדבר פחות או יותר אז מה מועדף?
*** חברת טאנה מתמחה יותר בטיולים לכוון צפון תאילנד- משולש הזהב .
חברת רד בריק בעלת נסיון יותר בטיולים לכוון מזרח וצפון - לפאי ולאיזור מה הון סון.
מי מציע תמלנות יותר טובים אוכל כשר ?
*** בתי המלון בשני הטיולים ברמה נמוכה יחסית . בגלל זה גם העלות היא נמוכה . בסה"כ זה לא נורא בכלל. בשני הטיולים אין אוכל כשר אך גם אין בשר חזיר או כיו"ב.תבדוק עם חברת טאנה אם אפשר לצרף מנות כשרות מבית חב"ד.
חייב להיות משהוא יותר טוב
***ממש לא! שניהם באותה רמה פחות או יותר.
מה ההבדל בלילה הראשון בין הגסט האוס למלון תמונות יעזרו מאוד
***בית המלון ברמה גבוהה יותר מהגסט האוס. חדרים גדולים יותר. מפוארים יותר . מומלץ להוסיף 600 באט ולקחת חדר במלון.
תמונות תראה באתרים שצרף לך הרוזן בתשובתו.
מנסיוןגם ב MBK לקומות למעלה יש דוכנים, ממש כמו בזאר של חולצות אלגנט מכופתרות של פולו וכל פירמה איכותית אחרת, חיקוי אבל זה מחזיק כבר שנים!!
שימו לב שיש לפעמים חולצות שהם עם טעות בכיתוב אז רק לבדוק טוב.
שלא תקנו "תנין חולה" (לקוסט..)
בנוסף בקומת הקרקע יש מכנסי אלגנט באיכות מעולה שאין דברים כאלה !!!
שווה ביותר!
כל הכבודהי איתן שבוע טוב ההמלצות שלך תמיד היו טובות אתה צודק עדיף לקנות שם טלפון בכמה גרושים כדאי לקנות סים שהמספר שלא מתחיל ב057 החיוג מהארץ נעשה כמו לטלפון בארץ ח""""" Twisted Evil Twisted Evil
קאו סוק - הגעה , פעילות ועזיבה בכניסה לשמורה יש כפר של גסטהאוסים.
האוטובוסים מפוקט יוצאים מתחנה מרכזית בעיר. כשאת בעיר כנסי ותבררי את לוח הזמנים. אין מכירת כרטיסים מראש. להזהר ממשרדי נסיעות ליד תחנה מרכזית שמנסים למכור "כרטיס אוטובוס" אבל למעשה מוכרים טיול מאורגן - ויש הבדל גדול במחיר.