עזרה בתיכנון טיול בחבל איסאןצר לי לאכזב אותך אבל ככל שאני חושב על המסלול שלך אני מגיע למסקנה שזו תהיה במיקרה הטוב נסיעה של מאות ק'מ רק לשם נסיעה, וכמו במרוץ שליחים, לגעת ולצאת. כשאני אומר במיקרה הטוב אני מתכוון לזה שלא יהיו לך יותר מדי ביבורים בניווט.
אין לך מספיק זמן, 6 ימים זה מעט מדי על מנת לראות משהו ולהנות מהמסלול הזה.
אתה חייב לקבל הדרכה על מנת לצאת משדה התעופה ולהגיע לכביש המוביל צפונה לכיוון קוראט ובורי ראם. זה אפשרי משום ששדה התעופה מחובר לרינג, כביש מספר 9 , וכמו שנאמר לאחר שתגיע ותהיה בכיוון הנכון הדרך פתוחה. אין צורך לעבור בתוך העיר בנגקוק, אבל גם כך התנועה עצומה, זה לא מה שאנחנו מכירים בארץ וכמובן תרבות הנהיגה כולל הקטנועים שנמצאים על הכביש שונים מאוד.
אם אתה מתכוון לצאת מתוך העיר לאחר לילה מנוחה הסיפור שונה לגמרי. אין לי מושג איך הנהיגה עם GPS בתוך בנגקוק ואין התכנה עובדת והאם היא מעודכנת , אני נוסע בתוך העיר ללא GPS . כל מה שיהיה עליך לעשות הוא לבקש מנהג מונית לסוע לפניך ולהגיע איתו עד לכביש המהיר צפונה וכפי שנאמר הדרך תהיה פתוחה.
קנה מפה טובה עם מספרי כבישים. אני משתמש במפה של MICHELIN בקנה מידה 1:1370000 אפשר להשיג אותה בחנויות סטמצקי בארץ. המפה מצויינת למרות שלא עודכנה כבר הרבה זמן. יש בה מספרי כבישים, זה חשוב מאוד כיוון שכל הכבישים בתאילנד ממוספרים וזה מאוד עוזר לניווט.