חופשה באיים עם ילדים קטנים - פוקט או קוסמוי?בס"ד
היי יעל
הכי הרבה אטרקציות אותנטיות יש בצפון שם תמצאו הכי מבחר של אטרקציות לילדים: כל המופעי פילים, קופים ,נחשים וכל שאר ה"אטרקציות" המסחריות שיש בתאילנד, אחרי שתמצו את האטרקציות נראה לי שלקופנגן יש הרבה יותר מה להציע מקוסמוי ופוקט למשפחות וילדים . נתחיל בזה שאין בקופנגן תנועה של כלי רכב והרחוב הראשי(בהד רין) הוא מעיין מדרחוב ואין צורך לחשוש שהילדים ירוצו לכביש,נמשיך בעובדה שהכל בהד רין מאוד קטן, הרגשת קיבוץ ולא צריך מוניות לכל מקום ,דבר המאפשר קלות רבה עם ילדים בשונה מקוסאמוי שהתפתחה כבר למימדים של עיר עם תנועה רבה ואפילו מעיין פקקי תנועה. נמשיך בכך שהאי קופנגן לא! מבוסס על תעשיית המין ומי שרוצה לחסוך מילדיו מראה של זקנים מסתובבים עם ילדות תאילנדיות,או כל מנינ ברים שמוכרים ילדות בכל פינה שיחסוך מעצמו מקומות כמו פוקט ,פטיה וקוסאמוי (שעם כל הצער התיירות בהם מבוססת עדיין על כך ברובה).
קופנגן הרבה פחות מפותח והאוירה הרבה יותר רגועה וכפרית,עם זאת ישנם בתי מלון מכל הסוגים,ומבחר של מסעדות וחנוית ,אבל הכל בקטן וברגל!
הרבה טועים ומגיעים לקופנגו בסוף החופשה ליומיים שלושה וכשקולטים את המקום האוירה והיתרונות מאוד מאוד מצטערים ש"שרפו" שבוע בקוסמוי ועכשיו אין להם זמן להשאר בקופנגן.אף על פי שאני גר בקופנגן כבר 10 שנים ניסית לכתוב את האמור בצורה אוביקטיבית מאחר וכל יום אני נתקל במטיילים ובעיקר במשפחות שמצטערים שלא ידעו שממש נעים ונחמד בקופנגן ופחדו לתכנן שהות ארוכה בקופנגן כי אמרו להם שזה רק מקום של סמים מסיבות וצעירים.שזה מזמן כבר לא כך .
מקווה שהמידע יעזור
שמעון
הבית הישראלי
מרכז יהודי קופנגן
אוהבים אתכם כמו שאתם
הבית חוגג עשור
אתר לקופנגן בעברית