אירופה -עדכונים-2021, יוצאים מהקורונה!
-
אם זה היה תלוי בי הייתי עושה את פסח בחו”ל בכלל לא רע לעשות חגים שם,לפני שנה הייתי ביער השחור בתקופת חג הסוכות והיה אחלה,נקווה שבקיץ נוכל לחזור לטוס -
מציעה מאד לא לקחת בשתי ידיים הודעות של “בכירים במשרד הבריאות” ,כתבי תיירות, וכל היתר.
יש הרבה (מאד) אינטרסים כלכליים-מסחריים בפרסום ההודעות הנ”ל.
לא היבט טובת הצרכן, דווקא.
קפריסין--ישראל רשומה כמדינה אפורה (כלומר מדינה של NO NO ) יותר חזק מאדום אפילו.
יוון- עדיין עמוק בקורונה, מדברים על הקיץ ועל מתווה למחוסנים (בעיקר בריטים) כולל ישראלים- אבל לא בטווח הקרוב ותלוי בתחלואה.
גיאורגיה- היחידה, למיטב ידיעתי שמאפשרת כניסה של מחוסנים ללא בידוד.
כולם-דורשים בדיקות קורונה 72 שעות לפני הכניסה.
(נכון, בדיוק לדקה זו שאני כותבת-יכול להשתנות ).
-
צריך לעשות אבחנה ברורה בין טיסות חזרה לישראל של ישראלים, שהן לחלוטין לא רלוונטיות לנו לתיירות,
ולכן הכותרת שהן מקבלות של “פתיחת השמיים לעד יעדים” מטעה ואיננה נכונה,
לבין מדינות שיפתחו לתיירות, שכרגע אין כמעט כאלה וכל התחזיות הן לא תחזיות אלא ניחושים לא מבוססים.
מצד שני שמעתי שבאל על סוף סוף התחילו להחזיר עובדים לעבודה, התחילו בהכשרות ורענונים שלהם, כנראה לטובת טיסות קיץ.
אני מקווה שמקורות המידע של אל על טובים משלי ושאכן לקראת הקיץ תצא תיירות משמעותית מישראל
-
לגבי צרפת קראתי בישראל היום שאזרחים ישראלים בעלי דרכון ישראלי יוכלו להיכנס, אך כפוף לבידוד של שבעה ימים (ובדיקת קורונה כמובן)
לפחות התקדמות מסויימת. (מסוימת מאד..)
-
התקדמות מסויימת, אבל לישראלי שנוסע לטיול אופייני של שבוע – אולי שבועיים שבוע בידוד הופכים את ההקלה הזו ללא רלוונטית.
-
מה יש לסוע לצרפת? מדינה שהקורונה בה ברמת תחלואה גבוהה, והכל סגור.
אם יש לך משפחה בבקשה, או וילה בכפר או ביער.
-
לא סגרו את האלפים (למשל)
-
בכלל לא רע וילה בכפר באלפים עם הרים מושלגים סביב

-
עדיף באביב בעמק לוואר או ליד בורדו.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
עדכון אחרון –
https://www.israelhayom.co.il/article/861275
אבל יש לזכור שלא ביטלו בדיקה לפני חזרה לארץ (72 שעות לפני) לאף אחד ויש את המכסה היומית שמגבילה נכנסים ל 3 אלף איש.
דבר שיכול לגרום לביטול טיסות…
-
פוסט זה נמחק!