ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הצעתכם למסלול יום ב cape code

פורום צפון אמריקה
    3
    5
    1228
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גלית הותיקה
      גלית הותיקה נערך לאחרונה על ידי

בתכנון יש לי ביולי 3 ימים באזור בוסטון. מחפשת לבוקר השלישי, יציאה מבוסטון לכיוון פלימות (מייפלאואר 2), כנראה שלא ניכנס לפלימות פלנטיישן אחרי ששמעתי פה קצת הסתייגויות (נדמה לי מערבה?) למרות שאני מאד נהניתי בפעם הקודמת שהייתי.
      מפלימות אני רוצה לרדת לכיוון פרובינסטאון. באתר של קייפ קוד הבנתי שמפלימות לפרובינסטאון מדובר בשעה וחצי נסיעה. האם יש לנו מה לעשות במסלול הזה? האם כדאי להגיע ממש עד הקצה של הקייפ או שיש מקומות אטרקטיביים אחרים במרחק לא גדול מפלימות שבהם נוכל לראות נופים עוצרי נשימה, אולי מגדלור, כלבי ים וכדומה? אנחנו עם ילדים ונרצה לסיים את היום בסביבות 5 אחר הצהריים. אגב, אנחנו נשמח לעשות גם שייט, אבל לא בטוחה שמשהו ממש ללב ים, אלא לאורך החופים והנופים.
      תודה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • סוזי
        סוזי נערך לאחרונה על ידי

הי גלית,

אני חושבת ששמעת קצת הסתייגויות לגבי Plimoth Plantation ממני. רק כדי להבהיר את הנקודה, אנחנו התאכזבנו שהיו מעט שחקנים לדבר איתם. סתם להסתובב בתוך הכפר היה פחות מעניין מאשר להיות חלק מההצגה ולשוחח עם השחקנים.

האם אתם חייבים לשוב לבוסטון באותו היום?

כי אם לאו, רציתי לתת לך רעיון שאנחנו אמנם לא עשינו, אך גמלתי בלבי לבקר שם יום אחד...

יש אי קטן שנקרא Martha's Vineyard, שאומרים עליו שהוא קסום. מגיעים אליו ע"י שיט מכמה מקומות למשל Falmouth, MA ואפשר לשכור אופניים ולטייל בו בעזרתם.

את מוזמנת לקרוא את דבריה של אגולד על המקום:
        http://www.travelsadvice.com/east_usa_heb.shtml

הכי כדאי זה, לנסוע מבוסטון ל-Plymouth, ואח"כ להמשיך ללינה ב-Falmouth משם לקחת שיט לאי, לטייל, לחזור בשייט ולנסוע חזרה לבוסטון. אפשר גם ללון באי עצמו.

מסלול מבוסטון לאי (רק לצורך התמקמות):
        http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=Boston,+MA&dad dr=Plymouth,+MA+to:Falmouth,+MA+to:Martha 's+Vineyard,+MA&hl=en&geocode=&mra=ls&sll=37 .0625,-95.677068&sspn=53.73961,112.5&ie=UTF8&z=8

טיול מקסים,
        סוזי.

נ.ב.
        אם בכל זאת תחליטו לנסוע לשם, אנא, קחו אותי גם... 🙂

• Martha's Vineyard
        • גלית הותיקה

וואו, תודה. איזו תשובה מושקעת. אקרא אל תוך הלילה את כל הלינקים ששלחת אלי. עשית לי מה זה חשק. ממילא אני זוכרת את כל הטיול שלי לאזור לטובה ועכשיו...אני בכלל בעננים. אלוהים. טוב, נו, יש לי הרבה שיעורי בית.
          לא נראה לי שאלון באזור כי אני רוצה בסביבות 5/6 לצאת לכיוון לינה באזור ניו פורט, כך שטיול יום מלא, אפילו אם אצא חזרה קצת יותר מאוחר, בהחלט אפשרי.
          • yairgil2
            yairgil2 נערך לאחרונה על ידי

לנסוע כל הדרך לפרובינסטאון וחזרה באותו יום זה גבולי. אם זה בקיץ עלולים להיות פקקים כבדים (קייפ קוד מפורסמת בפקקי תנועה איומים לפני הגשר שמחבר ליבשת).
            בפרובינסטאון כדאי לקחת שיט לוויתנים אבל זה לכשעצמו שלש שעות. אפשר גם לקחת טיול ג'יפים בדיונות על החוף, מאוד מרשים במיוחד בשקיעה. גם פרובינסטאון עצמה יפה.
            אם לא רוצים להגיע עד שם אפשר לנסוע ל Chatham שהיא עיירה חמודה בצד הדרומי של "המרפק". יש שם מגדלור וחופים יפים ואפשר לקחת שיט לצפיה בכלבי ים באיזור Monomoy .
            צפונה יותר באזור Orleans חוף האוקיינוס הוא פארק לאומי בשם Cape Cod National Seashore. ניתן לרדת לחופים חוליים ויפים מאוד.
            יש עוד הרבה עיירות ושמורות טבע מקסימות נוספות, צריך לעשות קצת מחקר. אם זה ביולי יש לך זמן...
            • גלית הותיקה

תודה רבה. זה בהחלט נותן לי נקודת פתיחה לחיפושים.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון