מסלול באיזור הפארקים
-
מתכוונים לטייל באוקטובר ולהתחיל בגרנד קניון, משם לפייג', משם התלבטות - האם להתחיל בברייס קניון ולסיים בציון ומשם לנסוע ללאס וגאס, או כדאי להתחיל בציון ולסיים בברייס ומשם לנסוע ללאס וגאס. מה הגיוני יותר מבחינת מרחקים?
-
מסלול באיזור הפארקיםZion Park קרוב משמעותית יותר לווגאס ולכן הגיוני להמשיך מפייג' לברייס
ומשם לפארק ציון ובחזרה לווגאס.
בנוסף, פארק ציון גם יותר בעניין מסלולי הליכה ולכן כדאי לשמור אותו לסוף
גם בהיבט זה (לתת מנוחה אח"כ לרגליים במלון בווגאס).
-
מסלול באיזור הפארקיםהיי ,
קודם ברייס.
אחר כך ציון ומשם לוגאס.
-
מסלול באיזור הפארקיםאני חושב להתחיל עם ציון, אחר כך ברייס קניון ולבסוף לאס וגאס. הסיבה לכך היא שהנסיעה עד לפארק ציון קצרה הרבה יותר ותאפשר לכם יום די מלא של טיול. האם זה יספיק? זה תלוי בכם. מה תוכניות ההליכה הרגלית שלכם. בלי הליכה ארוכה הזמן בציון יספיק. בסוף היום תסעו מציון ללינה ליד פארק ברייס קניון.
בברייס קניון, ניתן לבקר בחצי יום פלוס מינוס (תלוי בתוכניות ההליכה שלכם) בכל התצפיות + קטעי הליכה מסוימים. אחר הצהריים הלא מאוחר ניתן לצאת לנסיעה לכוון לאס וגאס. חוצים את הרכב שליד כביש 89 לכוון מערב ונופלים על I-15 ואחר כך דוהרים ללאס וגאס.
-
חברות שייט באגם פאוולאשמח לקבל המלצות על חברות שייט באגם פאוול. העדפתי שייט של שעה וחצי, אך לצערי הוא לא זמין בשעות הבוקר המוקדמות בחברה שקיבלתי בממסי ביום היעד. האם יש זמן אידיאלי לקיום השייט? עדיף בוקר? צהריים? האם יש כמה חברות מומלצות? תודה לכל המשיבים על השאלה הקודמת, הצלחתי להזיז, כך שציון יהיה לפני וגאס.