דיווח מקולורדו החמה
-
טוב, אז אחרי היום השלישי לגלישה, אני כבר יכולה לדווח עם קצת יותר ותק בשטח. וייל חמה מאד, הטמפרטורות יכולות להגיע ל 10 מעלות במהלך היום (השעון החכם שלי מודד) וכבר למעלה משבועיים לא ירד שלג איכותי. מסתבר שכמה ימים לפני שהגעתי סגרו את רוב החלק האחורי, והשאירו רק את הsun up וה sun down bowls, וגם אותם הם פותחים רק אחרי שהשלג מתרכך. אתמול עשיתי לדוגמא את מסלול forever הבלתי נגמר בסביבות אחת, והוא הרגיש שונה לגמרי ממה שעשיתי היום, בסביבות שלוש. הרבה יותר קל, אבל עדיין מאתגר מאד. וייל סגורה בשליש, דהיינו רק שני שליש פתוחים, ובעיקר החלקים הקדמיים שנחשבים לפחות מאתגרים ויותר מוחלקים. ועדיין, וייל סגורה חלקית מעניינת יותר מהרבה אתרים אחרים שהייתי בהם פתוחים במלואם. אבל מי שמכיר את וייל בגדולתה, קצת יתבאס מתנאי סוף העונה והסלאש הרב. מדרונות במפנה צפוני הם במצב מעולה לאורך כל היום. מדרונות במפנה מזרחי מתרככים מהר מאד ובסוף היום הם כבר עם מוגולים כבדים. האתר צפוי להסגר ב 18, רובו ריק, גם בסופש האחרון. גם בשיא, יש תורים סבירים או ריקים ממש. חייבים לכסות את הפנים במעליות, וראיתי אנשים שגולשים עם מסכות מנתחים כחולות, ועם החום בחוץ זה לא פשוט. חדרי האוכל מחייבים רישום. בגלל שיחסית ריק הצלחתי להכנס ללא רישום מראש. הגעתי, השארתי פרטים ונכנסתי. המסעדה האהובה עליי, 2 elk lodge, מגישה תפריט דל, אז ירדתי לאכול במיד-וייל. מושיבים אותך בפינה מרוחקת מאחרים, מקסימום 45 דקות, ונותנים לך כרטיס עם שעת סיום הארוחה. למרות תנאי סוף העונה, אני מברכת כל דקה על השלג. ממש חשבתי שלא אזכה לגלוש השנה, והנה, אני במקום האהוב עליי ביותר בעולם.
-
ותמונות:

-
ועוד דבר- בסוף עונה יש אווירת סוף עונה. אנשים לובשים וואנזים, מכנסונים, חצאיות טוטו, היום ראיתי מישהו שהיה לבוש כמו חוטב עצים- סרבל וחולצה משובצת. וכמובן, 2 הגברים שאני מכירה כבר משנים קודמות שלבושים כמו פרות ושלא הספקתי לצלם אותם. הם מושלמים מצרפת כמה צילומי סוף עונה לדוגמא.