דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?
-
כמו כולם התחלנו במחשבות על הקיץ הבא

אחד היעדים שעלו בשיחות זה דנמרק.
התחלתי להעיף מבט כמובן, והתרשמתי שחלק ניכר מהטיולים הוא ארוך יחסית (2-3 שבועות).
יש לי מגבלה מאד נוקשה של תאריכים - חייב להיות אוגוסט, לא יותר משבועיים (שבת עד שבת) וסביר שגם פחות. סביר שמדובר על סדר גודל של 12 ימים ואולי אפילו 12 ימים ברוטו.
ואנחנו בהחלט אוהבים גם עיר ואני מניח שלקופנהגן נרצה להקדיש לפחות 3 ימים.
מי אנחנו? זוג +3, בת 12, בן 9 ובת 6 בקיץ. היינו כבר כמה פעמים בארה"ב, הולנד, בלגיה (שני טיולים שונים), היער השחור, צפון איטליה, לונדון, שטוקהולם ובודפשט
קצת נוף ומסלולי הליכה קצרים יהיו נחמדים. אבל לא מחפשים "לטחון" את הטבע. בהחלט רוצים גם אטרקציות שמתאימות לגילאי הילדים
והשאלות:
1. האם דנמרק עשויה להתאים לנו?
2. למרות מגבלת הזמן?
3. אשמח לכמה הפניות ראשונות לסיפורי טיול וכדומה
תודה
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1250266/msg-403474 8
זה הטיול שלנו, שלא גמרתי לתאר אותו. ויתרנו על כמה מקומות יפים בגלל קוצר הזמן, וכי רציתי יותר זמן בעיר ובלי רכב, אבל נראה לי שלכם יהיה מספיק זמו.
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?קודם כל אפשר
שנית תצטרכו מראש להחליט באיזה איים ואזורים אתם מתמקדים (בהנחה שגם תעדיפו לינות כוכב )
ומראש תדעו על איזה חלקים אתם מוותרים.
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?הטיול המשפחתי הראשון שלנו היה לדנמרק. 10 ימים מתוכם 3 ימים ראשונים בקופנהגן המקסימה ועוד שבוע טיול עם רכב. היה נפלא. כפי שכתבה יונית, ונכון כמעט לכל טיול- תבחרו מראש מה מתאים לכם מתוך כל האפשרויות.
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?תודה חברים
נתחיל ללמוד
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?אני כעת בשלבי תכנון טיול לקיץ הבא לדנמרק
סגרתי טיסות דרך נורווגיאן איירליינס לאוגוסט ב- 310 דולר - ישירות לקופנהגן
הם טסים פעמיים בשבוע כפי שזכור לי.
שעות מעט בעייתיות..הלוך בשעה 12:30 הגעה ב- 16
חזור משעה 6 בבוקר - הגעה ב-11:30.
סגרתי מלון בקופנהגן ל - 4 לילות קראון פלזה עלה לי 4500 ש"ח (זוג + 3 ילדים).
לאחר מכן 3 לילות במלון בaalborg scandic
ולאחר מכן 7 לילות בכפר הנופש lalandia ליד לגולנד עלה לי 4800 ש"ח לכולנו
מקווה שעזרתי
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?נתנאל, תוכל להרחיב מה יש לעשות בדנמרק?
מה אתם עושים בין קופנהגן לללנדיה?
והאם באזור ללנדיה יש דברים נוספים חוץ מהכפר נופש/לגו פארק/פארק מים?
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?שלום עדן,
מאחר ודנמרק עדיין לא יעד פופולרי לישראלים (שלא כמו היער השחור וצפון איטליה), רוב החומר הוא באנגלית.
גם אין בנמצא ספר לדנמרק - אך דע כי יש לא מעט אטרציות ואפילו יותר מזה שברוב היעדים אליהם נוסעים כעת רוב הישראלים.
ראה הקישור
http://www.visitdenmark.com/guide/denmark/top-attractions-ki ds
אז בקופנהגן לדוגמא יש את טיבולי, פארק אקווריום מהגדולים באירופה, מוזיאונים לילדים, גן החיות הגדול של קופנהגן ועוד רבים.
בדרך לאלבורג אני מתכנן לבקר בפארק לחיות ים בעיירה אודנסה
ראה הקישור
http://www.fjordbaelt.dk/index.php/en/
באלבורג (שהיא בצפון דנמרק) אני מתכנן לבצע לינת כוכב ולטייל בעיירה skagen שם ניתן לראות את תופעת החיבור בין הים הצפוני לים הבלטי שזו תופעה מרהיבה במיוחד . חפש בגוגל.
וגם שם יש פארקי מים לילדים.
בללנדיה יש אפשרות לבקר בפארק המים שבכפר הנופש, ומשם לצאת ללגולנד, לשיט ולראות כלבי ים, מוזיאיון ויקינגים והרשימה עוד ארוכה..
ראה הקישור לכל האטרקציות באיזור בילונד
http://www.legolandbillundresort.dk/en/experiences/
ממה שאני בודק וקורא נראה לי יעד מקסים לילדים- פשוט צריך לקרוא ולבדוק. החומר לא בעברית .
תהנה !
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?נתנאל,
תודה על הקישורים

מתכוונת לבדוק. מחפשת כעת יעד לשנה הבאה, ובהחלט מעדיפה יעד פחות מוכר.
דיאנה
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?אנחנו היינו בדנמרק 12 יום לפני 4 שנים. בזמנו עוד לא הייתי בעניין הכנת חוברות מפורטות.
היינו בקופנהגן 3 ימים ואחכ טיול.
אציין כמה דברים. הדנים חוזרים ללמוד כבר ב- 12 באוגוסט כך שהאתרים לא מלאים בתיירים.
אתייחס למה שלא רשמו פה:
קר. כן גם באוגוסט קר. ואנחנו לא מאלה שסובלים מקור והבנים שלי לובשים בחורף הישראלי מכנס קצר.
יקר - מאוד. גם אם מסתמכים על קניית מזון בסופר והכנתו בדירה.
האטרקציות יקרות. במיוחד פארקי המים והשעשועים וצריך להחליט למי מהם ללכת.
אין נופים דרמטיים. אנחנו היינו שם שנה אחרי אוסטריה והיינו קצת מאוכזבים.
לא מקבלים יורו. מומלץ להגיע עם המטבע המקומי שלהם.
טל
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?היי טל,
לדעתי היא מאד מזכירה את הולנד, לא?
הן מבחינת מזג האויר, והן מבחינת עלויות.
היוקר- מתייחס לשאר מדינות אירופה, כלומר יקר בהשוואה לגרמניה או לאוסטריה.
אך לא בהשוואה לארץ.
ממה שראיתי.. ישנו כרטיס שמקנה כניסה חופשית למגוון אטרקציות בקופנהגן שיכול להוזיל משמעותית את הטיול.
גם בללנדיה ניתן לרכוש כרטיס שמקנה מעבר כניסה חופשית ללגולנד ולגן החיות למשך כל השהייה - אז כאמור יש לעשות שיעורי בית וכך להוזיל עלויות.
אגב, השכרת הרכב בדנמרק עלתה לי בדיוק כפי שעלה לי בגרמניה שטיילתי השנה ביער השחור.
2600 ש"ח לשבועיים , רכב מסוג מיני ואן (פולסווגן טוראן) גיר רגיל.
פשוט לשבת על האינטרנט ולבדוק
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?באוגוסט האחרון היינו בדנמרק 18 לילות , עם תאומים בני חמש וחצי שנהנו מאוד ,
היה טיול מצויין .
היינו 8 לילות באזור קופנהגן , שלושה לילות באי פיין ושבוע יוטלנד ( כשעה מלגולנד ) , מומלץ בחום !!!!!!!
כמו כן , סיימנו את הטיול בצפון גרמניה ( שישה לילות )
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?חזרנו מטיול ששילב את דנמרק השנה, טעימה קטנה ולא מאוד מקיפה כמובן.
מזג אוויר הוא תמיד עניין של מזל אבל היו לנו חמישה ימים שטופי שמש מדהימים באמצע אוגוסט. הנופים אכן לא דרמטיים (להשוות לאוסטריה תמיד תהייה בעיה....) אבל העיירות הקטנות מקסימות והאווירה נינוחה וידידותית מאוד לילדים. זה בוודאי לא מחקר מדויק אבל הרגשנו שהדנים הם העם הנחמד ביותר בו פגשנו עד כה בטיולנו מחוץ לישראל.
מבחינת מחירים אכן יותר יקרה מגרמניה אך זולה מישראל... כמו שנכתב ניתן לתכנן בצורה שמוזילה מעט את עלות הטיול.
בעיניי עבור המטיילים לאחר ה 10 באוגוסט דנמרק בשילוב ללנדיה היא אפשרות בילוי נהדרת.
-
דנמרק לפחות משבועיים בקיץ?בנוסף לאתרים שציינו זכור לי שהתרשמנו מאוד מהטירה, הגנים והמוזיאון הקטן של הרכבים העתיקים שיש בה http://www.egeskov.dk/en
וגם מצוקי מונט
-
דנמרק ליותר משבועיים בקיץ?דנמרק ליותר משבועיים בקיץ?
אנחנו תמיד נוסעים ליותר משבועיים. השאלה היא עם מה כדאי לשלב את דנמרק, כי שבועיים בדנמרק נראים לי יקרים מדי ואולי גם קצת לא מגוונים?
עם צפון גרמניה? או שזה דיי דומה מבחינה נופית?
-
דנמרק ליותר משבועיים בקיץ?ממש לא הייתי רצה למדינה אחרת.
מתוך איזושהי "היכרות וירטואלית" עם הטיולים שלכם כמשפחה (אבל אולי עם ילדים צעירים יותר)
אני חושבת שאפשר בקלות להיות גם שלשה שבועות-ולהספיק לגוון ביעדים שונים- אם הדגש יותר על אירועי ויקינגים (אני חושבת שיש יותר בה מאשר בנורווגיה למשל) או על אקווריומים,שיט,כלבי ים ויתר פארקי חיות ים, פארקי שעשועים,מים,חיות, כפרים, חופים,מגדלורים ובקיצור-- מה שרק תרצו.
(שלא לדבר על קופנהגן, אודנסה וערים אחרות).
בדיוק כמו שבהולנד אפשר לעשות את הטיול הקלאסי- 10 ימים סובב אפלדורן-אוטרכט-אמסטרדם-ליידן
ואת יודעת(!) שאפשר גם להתמקם שבוע בפריזלנד ואפשר להתמקם שבוע בלימבורג וזה בכלל לא "אותו טיול".
אבל היא כואבת בכיס

-
דנמרק ליותר משבועיים בקיץ?'כואבת בכיס' זו הסיבה שארצה לשלב עם צפון גרמניה.
אפילו התכנון להתחיל עם צפון גרמניה ובמעבר לדנמרק לעשות את הקניות בסופר בגרמניה, כבר חוסך הרבה כסף שאותו אפשר לבזבז על לינה שווה ובתי קפה בדנמרק....

-
דנמרק ליותר משבועיים בקיץ?או
להתמקד רק על צפון גרמניה
שגם זה חתכ'ת תא שטח ממזרח למערב......
אגב- התחושה שלי בחלק מהעיירות שלאורך הים באזור הבלטי-שאני ב...דנמרק אבל במחירים אחרים לגמרי.
שימי לב- באיים (רוגן וכו) המחירים בקיץ מטפסים יפה מאד-יעד מבוקש על ידי הנופשים הגרמנים (לא הייתי-נמצא במגירת "השלמות צפון גרמניה " ).