ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה לברלין בקיץ הקרוב

פורום אירופה
    אירופה ברלין גרמניה טיסה תחבורה ציבורית ומוניות בברלין
    2
    2
    439
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מטיילת_4142669
      מטיילת_4142669 נערך לאחרונה על ידי

היי, אני וחברות טסות ביולי לכמה ימים בברלין.

כמה שאלות בנושא אשמח לעזרה:)

האם יש יתרון משמעותי לכרטיס welcome berlin על פני abc רגיל? 

באופן כללי לגבי תחבצ- אני רואה שיש צורך ב"תיקוף"- היכן הוא מבוצע? ואם אני קונה כרטיס למשל ABC לכמה ימים, האם צריך כל יום לתקף מחדש?

אנחנו מן הסתם נוסעות עדיין בתקופת הקורונה- גרמניה הכירה בישראל כמדינה ירוקה ולכן נכון לכרגע אין צורך בבידוד. מה שכן, מבוקש לבצע בדיקת קורונה לפני הטיסה וגם עוד אחת ביום השני בביקור. איך מתקיימות הבדיקות בברלין? האם יש צורך בתור מראש? האם אפשר פשוט להגיע למרכז כזה או אחר?

אנחנו נהיה בברלין על פני שישי עד שני. מה הוא היום היותר בעייתי- מבחינת כמה המקומות והאתרים סגורים, מבין שבת/ראשון?

ושאלה אחרונה, היינו רוצות לבקר באיזה ערב בברים- איזה איזור מומלץ? משהו נעים ובטוח אבל בכל זאת מקום לצעירים ולא מעייף?

תודה רבה לעונים 🙂

keves160 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 @מטיילת_4142669 נערך לאחרונה על ידי

@מטיילת_4142669

את כל נושא הבדיקות והתקנות של הקורונה כדאי לבדוק ממש לפני הנסיעה. יש עוד חודשיים עד יולי והרבה יכול להשתנות. גם לבדוק אם אין סגר או הגבלות באותה תקופה (למשל, אם בכלל יפעלו ברים באותו הזמן). 

בעיניי אין יום בעייתי. בסופי שבוע אולי יש דברים שסגורים (חנויות למשל), אבל יש שווקים ואירועי סופ”ש מגניבים במקום – כלומר, היו כאלו לפני הקורונה, לא ידוע לי אם עדיין יש. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון