צק אין אל על
-
מנסה להבין את המשעות שיש אם בכלל לצק אין מראש דרך האינטרנט
אם כבר בחרתי מושב בכרטוס והתשלום זה משמעותי לעשות עכשיו צק אין?
נאמר לי באל על בטלפון שנגמרו המקומות באקונומי ונשאר רק מקומות במחלקת בעסקים לאחותי יש כרטיס במחלקת פרימיום
(כרטיס שנרכש בנקודות נוסע מתמיד של אבא שלי+שדרוג בכסף למושב ביציאת חירום )
האם לעשות צק אין מראש באינטרנט למנוע אובר בוקינג?או שזה בכלל לא עוזר?
ואם אני מחכה ולא עושה לה צק אין מראש באינטרנט זה נותן לה סיכוי לשדרוג של הרגע האחרון למרות שלה אין מועדון עם סטטוס גבוה?
סורי על החפירות מענין אותי להבין איך הדברים עובדים.
-
שדרוג באל על לנוסע הפשוט והלא מקושר נראה כמו מאגיה שחורה,
בחברות כמו יונייטד המידע מפורסם באינטרנט ובאפליקציה (ובחלק משדות התעופה בארה”ב – גם על המסכים בגייט), נוסע יכול לדעת כמה מקומות מיועדים לשדרוג ומה מקומו בתור לשדרוג.
באל על אין שקיפות למידע. מה שאני כן יודע זה שאם הדיילת מגיעה לאיזשהו נוסע ומודיעה לו בקולי קולות (כך שכו-לם ישמעו) שהוא מועבר לביזנס אבל הוא יצטרך לשלם את ההפרש אני בטוח בשני דברים (1) הוא מקושר (2) הדבר האחרון שיקרה זה שהוא יוציא שקל מהכיס.
בקיצור במקרה של אל על הכל ניחושים, חלקם מושכלים, אבל בגלל חוסר השקיפות אין מידע בדוק.
אני מנחש שאם תעשו צ’ק אין מראש אז הסיכוי לירידה מהטיסה בגלל סיבות כמו אובר בוקינג יורד, מנחש אבל לא יודע
לא אמור להיות קשר בין התור שלה לשדרוג לבין אם עשתה צ’ק אין אינטרנטי. שדרוג גם עושים בגייט לפני העליה למטוס והרבה אחרי הצ’ק אין בשדה.
הניחוש שלי, אם הטיסה לארה”ב אין לה מעמד בנוסע המתמיד והיא לא מקושרת – הסיכוי לשדרוג מאוד נמוך. יש יעדים עם סיכוי טיפה יותר גבוה.