טורונטו ומפלי הניגרה
-
שלום רב.
מתל אביב , אנחנו נוחתים בטורונטו בשבע בערב , לוקחים את הרכב מהשדה ונוסעים. השאלה : האם כדאי לניסוע ישר למפלי הניגרה אחרי טיסה כה ארוכה או לישון בבית מלון במרכז טורונטו ובבוקר לניסוע לכיון מפלי
הניגרה .
תודה רבה .
-
טורונטו ומפלי הניגרה? ?
-
טורונטו ומפלי הניגרההאם אתם מורגלים בנהיגות מייד לאחר טיסה טראנס אטלנטית , בחשיכה, במכונית לא מוכרת, בארה"ב/קנדה ? אם כן - סעו לניאגרה. ענין של כשעתיים נהיגה.
אם לא, האם אתם מורגלים בנהיגה באותם תנאים לתוך עיר גדולה וסואנת ?
אם התשובה שלילית, לא הייתי ממליץ על לינה בטורונטו, אם היא איננה יעד הביקור. הכניסה הפקוקה אליה (וכנ"ל היציאה בבוקר), איתור המלון ואיתור חניה יגזלו מכם זמן רב.
אני הייתי מתחיל להתקדם לכיוון ניאגרה ומוצא לינה כלשהי על הדרך, כאשר ארגיש עייפות. אם תהיו מאוד עייפים, אז אפילו ליד שדה התעופה.
אם בדרך תגלו, שאתם כן מסתדרים וערניים מספיק, תוכלו להמשיך בכל זאת עד ניאגרה.
-
טורונטו ומפלי הניגרהתודה.
-
טורונטו ומפלי הניגרהתניחו התחלת תנועה עם הרכב ב9 בלילה. מתי אתם רוצים להגיע למלון? ב12 בלילה?
כמו שכתב צביקה - תזמינו מלון ליד שדה התעופה או מעט בהמשך. למחרת תצאו הרי מוקדם לדרך ותגיעו די מהר לניאגרה.
-
טורונטו ומפלי הניגרהעדיף מלון ליד השדה, הן מהיבט המחיר שיהיה זול יותר מבדאון טאון, והן מההיבט שאתם לא מתכוונים לטייל בעיר למחרת.
עם זאת, בשעות שתגיעו כבר אין פקקים. 20 דקות ואתם בדאון טאון. טורונטו מאוד נוחה לנהיגה. מההיבט הזה - הסירו דאגה מליבכם.
-
טורונטו ומפלי הניגרהתודה , נזמין מלון ליד שדה התעופה .
-
טורונטו ומפלי הניגרהאנחנו ישנו בבסטוסטרן לפני כמה שבועות. היה סבבה. מאד זול, משהו כמו 100 דולר קנדי. אולי אפילו פחות. שאטל של עשר ד מהשדה. כשיוצאים אחרי המזוודות יש ליד המודיעין קיוסק מידע כזה עם טלפון שבו אפשר להזמין את השאטל, שקט. ארוחת בוקר בדיינר ליד. יש כמה ד הליכה מהמוטל מסעדה סינית, טים רובינסון ועוד כמה דברים בסגנון.
לידו ראיתי המפטון אין ונדמה לי הולידיי אין.
ככה ישנים טוב, ובבוקר חוזרים לשדה עם השאטל ולוקחים את האוטו.
-
טורונטו ומפלי הניגרהרעיון מעולה . לא שומעים בלילה את המטוסים , אם זה ממש ליד שדה התעופה ?