ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מיאנמר-תמונת מצב ביטחונית עדכנית?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    5827
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Omer_3546393
      Omer_3546393 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם, שמעתי מאנשים על אי יציבות ביטחונית במיאנמר לאחרונה. האם זה נכון? האם בטוח עדיין לטייל שם? אזורים להמנע מהם? אשמח לדעת ממישהו שהיה לאחרונה או מעודכן

בנוסף, האם בטוח לאישה לקחת לבדה אוטובוס מיאנגון למנדליי לצורך העניין, שם היא תפגוש אותי? או שזה חסר אחריות?

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Allon3320149
        Allon3320149 נערך לאחרונה על ידי

לא יודע על איזו מתיחות אתה מדבר. תמיד יש מתיחות במיאנמר. זו מדינה תחת שלטון חונטה צבאי (למרות שהבחירות האחרונות נותנות תקווה) שנמצאת בחיכוך תמידי עם 19 (זה המספר שיושב לי בראש) קבוצות מיעוטים. תמיד היו וגם כעת יש איזורים שהממשלה לא מאפשרת לתיירים להגיע אליהם. הייתי שם לפני שלוש שנים ומאז מיאנמר רק ממשיכה להיפתח. כמעט מיליון תיירים נכנסו למדינה עד עכשיו השנה. ברצינות, אלא אם כן נפתחת מלחמה אל תחשוב פעמיים. מיאנמר משתנה ובסוף השאלה השנייה שלך עוד תשמע הגיונית. 

המיאנמרים הם כנראה האנשים הכי נחמדים באסיה ולדעתי זו דעה שתשמע הרבה. תמיד יכול לקרות משהו. אבל ממש לא הייתי חושש מנסיעת אוטובוס באחד הקווים הכי מרכזיים במדינה הזאת. גם לא כבחורה לבד.

• efrat shani
          efrat shani נערך לאחרונה על ידי

היי, אני לקחתי אוטובוס ממנדליי ליאנגון לבד בשעות הערב, היה נהדר ולא חשתי כל חשש. תהנו!

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון