ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אילו מדינות יתאימו לי? בכללי בדרום/מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה
    תקציב
    2
    2
    780
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Oriel_3684063
      Oriel_3684063 נערך לאחרונה על ידי Oriel_3684063

מתכנן יעד לחודש - חודש וחצי באוגוסט, אפשרי עם שילוב של 2 מדינות. הכיוונים שלי הם: בטן גב, נופים מדהימים, ג'ונגלים, חיות, טרקים, כפרים אולי גם - בתקציב תרמילאים אשהה בהוסטלים/מלונות קטנים וכו׳   התקציב שלי עומד על 3000$   אפשר המלצות? בכללי על מדינות ביבשת גם
      גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @Oriel_3684063 נערך לאחרונה על ידי גדליהו מהגרעין

@Oriel_3684063

מבחינת עונה אז אוגוסט זו העונה הרטובה במרכז והקיץ באנדיות כמו פרו- אקוודור-קולומביה.

במרכז אפשר לטייל גם בעונה הרטובה כי הגשמים בעיקרון בעיקר אחהצ-ערב ממטרים חזקים וקצרים. אבל בשל התחממןת כדור הארץ, כבר פחות רואים את התבנית מזג אוויר הזאת ורואים יותר תקופות יבשות.

ג'ונגלים זה יותר לדרום אמריקה. מדינות גדולות ושטחי יער גדולים. במרכז יש שמורות קטנות יותר ורואים בעלי חיים..  אבל עשוי להיות פחות מגוון. אם כי חייב להגיד שהיה יותר קל לראות חיות במרכז אמריקה מבג'ונגלים של פרו ואקוודור.

שים לב שבשני האזורים הקורונה עדיין מכה במספרים גבוהים והחיסונים ניתנים באיטיות. ולכן אתה צריך לבדוק מה יהיה פתוח ובאיזו דרכי הגעה. לעיתים בטיסה זה בסדר וגבול יבשתי יהיה סגור וכיוב'.

אני הייתי אומר לך על קולומביה ויש מצב שתבלה בה את כל הזמן שעומד לרשותך, במיוחד כשאתה מתכנן טרקים. בחרתי קולומביה ולא פרו כי החופים לא משהו מיוחד כ"כ . לפחות עבור תיירים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון