כניסה לארה"ב - ימי קורונה.
-
היי,
אני מנסה להבין כמה דברים בקשר לארה”ב לקראת נסיעה בקרוב:
טיסות:
- אפשרי לטוס דרך קנדה?
קורונה:
- אני מחוסן פעמיים ואני מבין שאני נחשב: “Fully Vaccinated”
- אשתי מחלימה ומחוסנת רק פעם אחת ולכן לא נחשבת “Fully Vaccinated” , צפוי לה בעיות בכניסה או בידוד וכו’?
בדיקות קורונה:
- בדיקה צריך לעשות רק 3 ימים לפני או גם שמגיעים לשדה? (בארה”ב)
- לפני טיסה להוואי צריך לעשות בדיקת קורונה במידה ועשיתי כבר בכניסה ללוס אנג’לס לדוגמה??
חזרה לישראל:
אחרי טיול בארה”ב (עם הוואי) יש צורך בבדיקה בחזרה לישראל או בידוד? נכון להיום? (28/06/21)
תודה!
אייל
-
@Eyal1506 אמר:
טיסות: אפשרי לטוס דרך קנדה? קורונה: אני מחוסן פעמיים ואני מבין שאני נחשב: “Fully Vaccinated” אשתי מחלימה ומחוסנת רק פעם אחת ולכן לא נחשבת “Fully Vaccinated” , צפוי לה בעיות בכניסה או בידוד וכו’? בדיקות קורונה: בדיקה צריך לעשות רק 3 ימים לפני או גם שמגיעים לשדה? (בארה”ב) לפני טיסה להוואי צריך לעשות בדיקת קורונה במידה ועשיתי כבר בכניסה ללוס אנג’לס לדוגמה?? חזרה לישראל: אחרי טיול בארה”ב (עם הוואי) יש צורך בבדיקה בחזרה לישראל או בידוד? נכון להיום? (28/06/21)
טיסות:
- אפשרי לטוס דרך קנדה?
לא
קורונה:
- אני מחוסן פעמיים ואני מבין שאני נחשב: “Fully Vaccinated”
בעניי מי? אין בין ארה”ב לישראל הסכם על הכרה בתעודות חיסון, לכן למרות שאתה מחוסן בארה”ב אין לך שום הוכחה שאתה מחוסן ( לצורך התרים שמותרים רק למחוסנים...) - אשתי מחלימה ומחוסנת רק פעם אחת ולכן לא נחשבת “Fully Vaccinated” , צפוי לה בעיות בכניסה או בידוד וכו’?
אין בידוד בכניסה לארה”ב בלי קשר למצב החיסוני, לכן השאלה לא רלוונטית. לגבי מה היא נחשבת...התשובה זהה.
בדיקות קורונה:
- בדיקה צריך לעשות רק 3 ימים לפני או גם שמגיעים לשדה? (בארה”ב)
אין צורך לעשות בדיקה בהגעה לארה”ב רק 72 שעות ( ומטה) לפניה המראה- לפני טיסה להוואי צריך לעשות בדיקת קורונה במידה ועשיתי כבר בכניסה ללוס אנג’לס לדוגמה??
תשובה : הוואי מכירה בבדיקות אף ורק ממקומות מסוימים ( ואין בארץ כאלה )ץ הבדיקה צריכה להעשות 72 שעות לפני ההמראה להוואי.
לכן בדיקות שעשית בארץ לפני הגעה ל LA לא רלוונטיות צריך בדיקה באר”הב במקום שמוכר ע”י מדינת הוואי ( הרשימה נמצאת באתר שלהם)
- לפני טיסה להוואי צריך לעשות בדיקת קורונה במידה ועשיתי כבר בכניסה ללוס אנג’לס לדוגמה??
חזרה לישראל:
אחרי טיול בארה”ב (עם הוואי) יש צורך בבדיקה בחזרה לישראל או בידוד? נכון להיום? (28/06/21)
תשובה : יש צורך בבדיקה 72 שעות לפני המראה ומייד בחזרה.
מחוסנים לא נדרשים לבידוד מארה”ב כרגע ( ובישראל אתם נחשבים מחוסנים )
בהצלחה - אפשרי לטוס דרך קנדה?
-
היי,
תודה על התשובות.
אתה בטוח שאי אפשר לטוס לארה”ב דרך קנדה? הכוונה היא לקונקשן.
לגבי ה FULLY VACCINATED אני מדבר על ההגדרה של ארה”ב למחוסן מלא בלי קשר לישראל.
בארה”ב מחוסן מלא נחשב רק מי שהתחסן פעמייםלפייזר או פעם אחת ב J&J.
-
אפשר לטוס לארה”ב עם קונקשן בקנדה, צריך בדיקת קורונה לפני הטיסה, את תוצאות הבדיקה יש להציג בנתב”ג אחרת לא עולים לטיסה.
לגבי הוואי, מדינה זאת דורשת בדיקת PCR רק במקומות המאושרים על ידה. לגבי מחוסנים שלא חוסנו בארה”ב תעודת החיסון לא תופסת בהוואי