טיסה לטוקיו עם אירופלוט
-
היי, אני טס בשבוע הבא לטוקיו עם אירופלוט. אשמח אם למישהו יש תשובה של 2 שאלות:
1) - השאלה היותר חשובה - באתר של אירופלוט כתוב שבטיסה ממוסקבה לטוקיו וחזור יש אפשרות לשלוח 2 מזוודות. אבל אני יוצא מת"א.... אז האם הם "מרחיבים" את האפשרות ל2 מזוודות כבר מנקודת המוצא? אם לא, מישהו יודע כמה זה עולה לשלוח מזוודה שנייה רק בטיסת חזור (רק בלג של מוסקבה-ת"א)?2) - יש לי שהייה של 23:55 שעות במוסבקה (5 דקות פחות מ24 שעות). האם אפשר לשלוח את המזוודות היישר לטוקיו בלי להיסחב איתם במוסקבה ליום?
תודה ושנה טובה!
-
טיסה לטוקיו עם אירופלוטהתשובה היא 'כן' על שתי השאלות.
-
טיסה לטוקיו עם אירופלוטאני לא בטוח שמותר 2 מזוודות. אנחנו טסנו הלוך חזור דרך מוסקבה. בחזור שהיה לפני שבועיים, בטוקיו הגענו לדלפק לצ'ק אין עם תרמיל של כל אחד ומקל של כל אחד שניקנו בטיפוס להר פוג'י, דומה למקל של מטאטא פשוט, מקל שהיה חתום בחותמות מהטיפוס וממקומות אחרים ביפן. אני במהלך הטיול קיצרתי את המקל ב-10 - 15 סמ לשם הנוחות. איך שהן ראו אותנו, הפקידות שלפו מטר והודיעו לחבר שטייל איתי שיש לו 3 אופציות. לשלם 100 דולר לתיק חריג, או לשלם 50 דולר על פריט שני או לוותר על המקל. אם העומק, רוחב, אורך עוברים את ה158 סמ אז התיק חריג. אצלי זה היה ב147 סמ. בסופו של דבר הוא שילם 50 דולר. ממליץ לך להתקשר לחברה ולוודא את עניין 2 המזוודות.