ביטוח נסיעות לחו"ל - כמה שאלות
-
הי שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לביטוח נסיעות לחו"ל -
1. האם יש חברה שמוכנה לבטח אותי כשאני כבר בחו"ל? כלומר, שאת הפרוצדורה אעשה כבר בחו"ל.
2. ראיתי שבכל חברות הביטוח, יש תקופת ביטוח מקסימלית והגדול ביותר שראיתי הייתה שנה. מה אעשה אם אני נוסע לחו"ל לתקופה ממושכת שמעל שנה?
3. האם אוכל להקפיא או לחדש פוליסת ביטוח כשאני בחו"ל? כלומר, בתקופות מסוימות אני כן רוצה ביטוח נסיעות ובתקופות אחרות לא (למשל, בתקופה שאני בארה"ב אינני רוצה ביטוח נסיעות כי אני אזרח אמריקאי)
4. האם אוכל לצמצם/להרחיב את פוליסת הביטוח בזמן שאני בחו"ל? כלומר, בחודשים מאי ויוני אני עושה בטן גב, לכן אין צורך בפוליסת אקסטרים. אבל בחודש יולי אני עושה טרק, לכן אני כן רוצה פוליסת אקסטרים שתכלול פינוי מוסק.
תודה מראש,
גלעד.
-
ביטוח נסיעות לחו"ל - כמה שאלות1.לא אמורה להיות. אם כן, זה כנראה בגלל שהנציג לא שאל או לא שם לב.
בעיקרון זה אסור.
2. אכן התקופה המקסימלית היא שנה, ממה שאני מכיר.
3. לא. אפשר פשוט לרכוש מראש פוליסות עבור תקופות שונות.
4. אפשר לרכוש כיסוי עבור ספורט אתגרי לתקופות מסויימות. זה ספציפית בביטוח של הראל.
-
ביטוח נסיעות לחו"ל - כמה שאלות1 - עד כמה שאני מכיר, כל חברות הביטוח בארץ דורשות שהביטוח יבוצע לפני שיצאת מהארץ. לא מכיר חריג לעניין (אבל גם לא חיפשתי).
3. "בתקופה שאני בארה"ב אינני רוצה ביטוח נסיעות כי אני אזרח אמריקאי" - שים לב שארה"ב זה לא סקנדינביה. זה שאתה אזרח ארה"ב זה לא אומר שיש לך ביטוח בריאות. אין לך (גם אובאמהקר לא עוזר לך). אתה חייב ביטוח רפואי בתוקף.
4. ברוב הפוליסות ניתן לבצע הרחבה בימים מסויימים (למשל הרחבת סקי רק בשבוע שבו אתה עושה סקי).