מדריד בדצמבר למשפחה
-
היי לכולם
מרגישה שעברו שנים מאז ביקרתי כאן. בעצם באמת עברו שנים...קורונה, קבוצות ברשת החברתית ועוד…
אבל אין כמו לחזור הבייתה.
אז כמו הרבה משפחות נשארנו עם זיכוי מהקיץ של חברת איבריה ואנחנו שוקלים טיסה בדצמבר ל5-6 ימים עם המשפחה, בת מצווה של האמצעית.
ללא קשר לקורונה במקרה שיתאפשר כמובן ) 2 אינן מחוסנות עדיין( אשמח להערות/הארות אם בילוי משפחתי בדצמבר במדריד יהיה מתאים מבחינת האטרקציות ומזג האויר, עלויות.
אנחנו משפחה +4 , הגדול שכבר הספיק להתגייס ו-3 בנות.
שכחתי לציין שבדצמבר הבעל חוגג 50 והבת בת מצווש.
תודה מראש לכל המגיבים
שנה טובה
-
אני לא רואה סיבה לא לנסוע מאחר ומדובר בטיול עירוני. את אותו טיול שעושים במדריד באוגוסט או אוקטובר אפשר לעשות גם בדצמבר, רק שיותר קר. יכול להיות שפחות נחמד לטייל בפארקים של מדריד בחודש הזה אבל בגדול זה אותו טיול כל השנה. רק קחי בחשבון ש 5-6 ימים למדריד זה הרבה ואפשר להסתפק ב 4 ימים. יום אחד רצוי להקדיש לנסיעה לטולדו.
-
אם מחפשים שווקי חג מולד, אווירה וכו---אז מדריד “פחות” בקטע הזה. הייתי בעיתוי זה גם במדריד ואין מה להשוות לאווירה של מרכז אירופה (גרמניה,אוסטריה וכו).
אם המטרה לטייל ברחובות, מוזיאונים ,ואתרים מקורים אחרים--אז תחשבי כמה מתאים להרכב של המשפחה
בנקודת הזמן הנוכחית גם היבט של אתרים הומי קהל, קניות טרום חג, תחבורה ציבורית--אולי פחות נכון בהיבט הקורונה.
בחוץ עלול להיות קר מאד (רמה מדברית,בשעות הבוקר ממש קפוא אפילו יכול להיות).
אבל כמובן שאפשר, ואפשר לנצל את הכרטיס ולטייל גם בסביבות מדריד אולי, סוג אחר של טיול -טיול חורף.
-
שבוע טוב שני,
כיף לראות אותך בפורום!
מצרפת לך סיפורי משפחות שטיילו במדריד בחורף , נהנו וחזרו לספר בפורום משפחות.
מדריד

סופ"ש של כדורגל באווירת כריסמסרוית מ מדריד עם 3 בנות נובמבר 2018
סיון ר. שבוע בפסח 2018 עם 3 ילדים וסבתא וסבא
שנה טובה וגמר חתימה טובה!
סמדר
-
תודה רבה אכן כיף להיות כאן שוב. אסתכל בסיפורים שצירפת.
יונית- מבחינת המשפחה אין בעיה עם טיול עירוני, מוזיאונים,קניות (בכל זאת 3 בנות) והם מאוד רוצים להגיע ללונה פארק(אנחנו משתדלים להגיע לכל לונה פארק במדינות אירופה שהיינו בהם). השאלה אם הלונה פארק או וורנר פארק יהיו פתוחים ומהנים כרגיל.
אנשים- התכנון להגיע ליום בטולדו.
דרך אגב ההתלבטות הייתה בין בודפשט( היינו בטיול זוגי מוצלח ביותר) ולנצל את המבצע של ראיינר לבין מדריד ולנצל את הזיכוי מהקיץ.
-
כנסי לאתר של הפארק ותבדקי
אני מעריכה שיהיה בהחלט פתוח וגם מקושט, בוודאי בסופי שבוע .
אם בכל מקרה הבחירה בין עיר לעיר--אז מדריד טובה כמו כל עיר אחרת
(למרות שבודפסט עם מסורת אוסטרו-הונגרית, ואווירת טרום החג בהתאם)
אם לא הייתם בחגי מולד באירופה---אז מדריד בהחלט תספק אתכן
אם הייתם--אז לשיקולכן כמה האלמנט הזה משמעותי עבורכן בקביעת היעד.
-
אנחנו היינו במדריד בדצמבר (היינו בלי ילדים). העיר הייתה מקושטת, הייתה אווירה מאוד שמחה ברחובות:הגענו ב-11 בלילה וההרגשה במרכז הייתה כאילו אמצע היום. היה קר, אבל לא נורא. טיילנו המון, כולל בפארקים. יום אחד נסענו לטולדו. אני ממליצה (אם מתעלמים מענייני הקורונה כמובן).
-
תודה רבה לכולם.
בדרך כלל אנחנו מנצלים את חופשת חנוכה לטיול זוגי באוירת כריסמס, השנה המצב קצת שונה כי השלישית חוגגת בת מצווש ועדיין לא ברור איך נחגוג לה ולכן עלתה האפשרות לניצול הזיכוי מהקיץ של חברת איבריה.