מזרח אוסטריה באוקטובר?
-
שלום לכולם!
תכננו בתכנון בזק טיול של 18 יום לסלובקיה (החל משבת הקרובה - ה-8.10)
ותחזית מזג האוויר כרגע מעט מלחיצה אותנו.
תכננו להיות בערך 10 ימים בהרים, ועכשיו אני מבינה שאולי נמצא את עצמנו ״חסרי מעש וקופאים מקור״ ואני מנסה לבנות תוכנית ״גיבוי״, למקרה שאחרי כמה ימים בהרים (צפוי שלג כל יום
) נחליט שאנחנו חותכים ולא מחכים עשרה ימים למזג אוויר טוב...אנחנו נוחתים וחוזרים מבודפשט.
בכל מקרה תכננו לשהות בוינה יומיים, אני מנסה להבין אם אפשר לבנות עוד כמה ימים סביב וינה - איזור אוסטריה התחתונה, סטיריה ובוגרלנד.
קראתי הרבה כל זלצבורג וטירול ונראה שאלה חבלי ארץ נהדרים שיחכו לטיול אחר (מזג האוויר בהם אמור להיות דומה לזה שבהרי הטטרה - שמהם אולי ״נברח״ לכן לא אשתמש בהם כתוכנית גיבוי..)
אשמח לשמוע על מה יש לעשות באיזור (כל מזרח אוסטריה עד כמה שעות נסיעה מוינה בא בחשבון, רק שיהיה שלא יהיה הררי גבוה מדי)
איפה כדאי להתמקם ללינה
ובכלל - כל דבר! בעיקר סביב טבע - המלצות לאיזורים יפים ומסלולי הליכה...
באתר בקושי מצאתי מידע
כמו כן אשמח להמלצה על מדריך טיולים לאוסטריה שמכסה גם את חבלי הארץ במזרח. ראיתי המלצות על ספר המשפחה המטיילת אבל אני מבינה שהוא מכסה בעיקר את זלצבורג וטירול. מה שלא רלוונטי כרגע.
תודה רבה לעונים!
-
מזרח אוסטריה באוקטובר? (אוסטריה התחתונההי
חזרנו אתמול והיה מזג אויר מדהים. היינו בטירול.
3 ימים ראשונים סביב 22-25 מעלות ימים שמשיים ובהירים. יום גשם אחד ואח"כ 2 ימים קרים אבל בלי גשם.
-
מזרח אוסטריה באוקטובר? (אוסטריה התחתונהתודה על המידע!
הגבת אפילו לפני שהספקתי לערוך את ההודעה (התחלק לי האנטר
)אני מחזיקה אצבעות למזג אוויר כזה..
נשמע מזג אוויר מושלם!
אשמח לדעת באיזה מדריך טיולים השתמשת? (אם בכלל? )
-
מזרח אוסטריה באוקטובר? (אוסטריה התחתונהטיולי משפחות באוסטריה- לא הגרסה האחרונה, אלא אחת קודם. לא התלהבתי מהספר, לא ממצה ומחסיר הרבה מקומות.
החומר הכי טוב נמצא באינטרנט ופה באתר. קראתי סיפורי טיולים ובלוגים ראיתי תמונות, בחרתי אטרקציות וכך בניתי מסלול.
-
מזרח אוסטריה באוקטובר? (אוסטריה התחתונהלפעמים התחזית מראש לא מאוד מדויקת. לגבי אוסטריה. לפני שנה בני ואשתו טס למספר ימים לוינה. יצאו מחוץ לעיר ברכבת וטיילו בעיקר לכוון דרום. היה קר והיו צבעי שלכת. אולי תצליחי למצוא שמות מקומות בתגובות שלי. אני בחו"ל ולא בטוחה שאצליח למצוא. זוכרת שיש אזור אוסטרי לכיוון שופרון שבהונגריה שכדאי לטייל בו. גם מצפון לוינה לאורך הנהר.