הבודה הגדול בהונג קונג
-
חברי פורום יקרים
האם מישהו יודע האם קיימת דרך לעלות לבודה הגדול בהונג קונג
מלבד הרכבל
תודה
-
כן.אפשר להגיע ולחזור באוטובוס או במונית.
אבל כדאי מאוד לקחת את הרכבל לפחות באחד הכיוונים -- זו חוויה בפני עצמה, אולי אפילו יותר מלהיבה מהבודהה עצמו, לפחות אם השמיים צלולים ואפשר ליהנות מהנוף.
-
כן.חתול,
קודם כל - אני מאוד מסכים איתך. 100%.
ומוסיף: עליתי פעם אחת ברכבל בערפל כבד. אני מדבר על ראות של אולי עשר מטר קדימה, בלי הגזמה. וגם זאת הייתה חוויה מדהימה בעיניי... זה להרגיש שאתה עולה ברכבל ממש לתוך ענן... וזו עלייה ארוכה של לפחות עשרים דקות. היה פשוט מדהים. הלוואי לחזור לרכבל הזה בערפל כזה, באמת. הבעיה שאז יש ערפל גם למעלה ואז הטיול בחלק העליון, והביקור בבודהה, קצת מאבדים מקסמם. אם צריך לבקר במקום בפעם הראשונה - בהחלט עדיף במז״א בהיר.
-
לא חשבתי על זהבאמת נשמע כמו חוויה מגניבה!

במקרה שלי, הראוּת מהרכבל הייתה טובה מאוד [יחסית להונג קונג בחודש יוני, לפחות], אבל הבודהה עצמו היה שקוע בערפל. לא שזה הפריע לי במיוחד. הנסיעה הלוך הייתה מלהיבה מאוד, אבל בדרך חזרה כבר הרגשתי שקצת מיציתי את העסק, והצטערתי שלא בחרתי במסלול אחר בשביל הגיוון.
-
כנ"ל עם מסקנה שונה ש...מיותר...הבן שלי עשה גם וגם. עדיף עם ראות וקרונית עם תחתית שקופה (לא לפחדני גובה כמוני).
בכל מקרה לשואל: עדיף לתכנן טיול יותר רחב שבו עולים ברכבל, ויורדים באוטובוס דרך TAI O (משם אפשר לחזור ל-TONG CHUNG גם במעבורת) ואולי עוד קצת קיאקים בדרום וכ'.

-
תודה לכולם -
טיפ שכתבתיכתבתי טיפ מפורט על טיול בלנטאו - בודהה ושות'.
יתכן טרם פורסם...