טיול קצר בגבעות ליצ'פילד
-
מוני שלום, ראינו בהתכתבות משנת 2015 שהמלצת על ספרון בשם On the road to new England
יש לנו שלושה ימים לטיול מניו יורק בתחילת אוקטובר 2022 ואנחנו מאד רוצים טיול שלכת קצר
האם תוכל לתת לנו קצת חומר על המסלול המעגלי שהצעת שם (שמתחיל בליצ’פילד -טורינגטון ממשיך לסליסבורי- קנט משם לניו מילפורד וחזרה לליצ’פילד)
מה יש בכל אחת מנקודות העצירה האלה, האם לישון בממקום אחד או בשניים שלושה, והאם זה ריאלי לעשות את המסלול הזה ביומיים וחצי או שלושה וחצי? (משפחה עם שלושה ילדים גדולים)
תודה רבה

-
בתחילת אוקטובר אין בכלל צבעי שלכת באזור של ליצ’פילד. אם תרצה לראות שלכת בתאריכים הללו
תבדןק את הרי האדירונדק או צפון וורמונט וניו המפשייר
-
תודה עודד,
האם אתה בטוח בזה? במקומות אחרים היה כתוב אחרת
חשוב לנו לוודא כי זה ממש משנה לנו את הכיוון
אני לא יודעת אם יש לנו מספיק ימים לאזור של אדירודנק
-
שלום
כפי שנאמר בתחילת אוקטובר אזור עמק הנהר האסטוניק וגבעות ליצ’פילד
אינו האזור שיהיה צבוע ומתאים לטיול שלכת.
מה שכן כשאתם אומרים תחילת אוקטובר האם יכולים להצביע על התאריך
המדויק באוקטובר בו אתם מתכוונים לצאת למסלול רכוב?.
כמו כן רצוי כבר מלכתחילה לחשוב שלושה וחצי ימים ולא שניים וחצי ואולי אפשר
לנסות ואני מדגיש לנסות לכוון לאזורים שבמצב מסוים אפשר יהיה להינות ראו את הדיווח
של הגולשת ortaliy22 שקיבלה ב-3/10 בדרום האדירונדאק מצב של לדעתי הוא הפיק.
ואם תראו את התגובה שלי לגולשת הזאת בו נתתי תמונות מאותו אזור באדירונדאק לתאריך מוקדם
יותר 1/10 אז בשלושה וחצי ימים אפשר מאוד שתהיה לכם הנאה מלאה כי באמת באזור הזה
כבר בשבוע האחרון של ספטמבר מקבלים חווית שלכת .
מוני
-
אנחנו מגיעים משבועיים בחוף המערבי, אמורים לנחות בניו יורק ב 1.10 אבל אולי נוכל להקדים ביום כך שיהיו לנו שלושה וחצי ימים עד ה 4.10 , במידה וכך נעשה, הטיול שאתה ממליץ עליו באדירודנק שייך להרים הירוקים? הלבנים? יש כאן איפשהו הצעה למסלול מעגלי ? אם כן נשמח מאד, תודה רבה!!!
-
תנסו אולי לטוס במקום לניו יורק לשדה אחר – צפוני יותר – שיקדם אתכם .
אין טעם לנחות בניו יורק – רק בשביל לצאת ממנה למחרת – אם בכל את זה מה שיקרה אל תיכנסו לעיר ., תלונו סביב שדה התעופה .
מה צפוי אחר כך ? האם חוזרים לניו יורק ? כי אז אולי אפשר לדחות בכמה ימים כלומר לצאת לשלכת סביב 6-7.10 . יעשה רק טוב .
-
ובהמשך למה שרשמה הגולשת IM אפשר להציע נחיתה באולבני בירת מדינת ניו יורק
מה שיקל על הגעה קצרה לאדירונדאק.
אם אתם נוחתים ב-30/9 באולבני אז אם מגיעים ב-4/10 לניו יורק אפשר לנסות לשלב גם הרים ירוקים בוורמונט
או שנוסעים מלייק פלאסיד ישירות להרים הלבנים דרך צפון וורמונט לא תהיו היחידים שתעשו זאת כאשר
אין הקצבה מספקת.
אני רק חושש שאין טיסה ישירה מהמערב לאולבני ?
מוני
-
רעיון מצוין, נבדוק את האפשרות לטוס לאולבני, (אולי לבוסטון?)
אנחנו חוזרים אחר כך לניו יורק, וחייבים להיות בה ב 6-7 לאוקטובר כך שאין לנו אפשרות להפוך את הסדר לצערי
-
אם נחיתה בבוסטון (להשתדל נחיתה בצהריים), אז כמובן הרים לבנים תחילה >>צפון וורמונט>>לייק פלאסיד
>>דרך לב האדירונדאק לאולד פורג>>עמק ההדסון >>ניו יורק
מוני
-
שלכת זה דבר חמקמק ואי אפשר להגיד משהו בביטחון מוחלט אבל בתחילת אוקטובר ברוב המכריע של
המקרים אם לא בכולם השלכת נמצאת בצפון ניו אינגלנד או בצפון מדינת ניו יורק. בדרך כלל שבוע לתוך אוקטובר
זה ההימור הכי טוב לניו אינגלנד ואם אתם באים יותר מוקדם אולי כדאי להמר על הרי האדירונדק אבל בזה מוני יותר מומחה.
ב- 2015 הייתי באזור ליצ’פילד בסביבות ה- 19 באוקטובר אחרי שבצפון ניו המפשייר היו לנו צבעי שלכת נהדרים והיו צבעי שלכת
חלושים אם בכלל.