Government of India preparing to welcome you once again
-
-
@Amit_3923254
אשרי המאמין.
-
-
תתחיל לארוז: "הודו פותחת שעריה לתיירים: מה-15.10 עבור טיסות צ'רטר בלבד (במסגרת חבילות) ומה-15.11 לכלל התיירים בטיסות בינלאומיות. הנכנסים, מחוסנים או לא יידרשו להציג בדיקת קורונה שנעשתה 72 שעות לפני טיסתם”.
-
כאילו מה? כולם בהודו התחסנו ולא מתים יותר
או שפשוט הבינו שאין סיכוי להתגבר על הקורונה וזו תתוסף ליתר החולרע שיש שם.
איך שלא יהיה, מאי 22 אנחנו שם, אי”ה.
-
מתים, את לא סופרים יותר.
אולי צילה יודעת היכן המצב יותר גרוע בצפון או בקרלה.
עד מאי כנראה יתנו עוד בוסטר ויהיו לכם כוחות על!
-
לא בדיוק לכלל התיירים.שאלתי את השגרירות ההודית הם מסרו שאולי הם ידרשו מכולם להציג תוכנית של הטיול ולשלם מראש על המלונות.לשאלתי האם זה כולל גם את התרמילאים מכוון שברור שתרמילאי בא למספר חודשים ואי אפשר לתכנן מראש לגבי המסלול לזה אין להם תשובה הם לא ברורים בתשובות ומעבירים אותי מעובד לעובד.נמתין מספר חודשים וניראה.
-
-
ברור.בינתיים יש לי זמן מתכנן על יוני.עד אז אלוהים גדול.
-
-
גם שיווה.
-
רוני מה המחיר של כרטיס טיסה בערך?
-
טוב. רק בלי מריבות, יש מספיק עם סין.
-
אנסה לתרום את שני הסנט שלי: בינתיים אכן הפתיחה היא מוגבלת יחסית ומיועדת למי שיש לו משהו מתוכנן ולא לתרמילאים בלי כל תכנון. מצד שני המצב בהודו הולך ומשתפר – גם מבחינת החיסונים וגם מבחינת נפגעי המחלה. נכון לתחילת אוקטובר שיעור המתחסנים במנה 1 בהודו הוא סביב 70-75% ובשתי מנות – קרוב ל 30%. את המידע הזה קיבלתי מידידה בהודו שעובדת בתחום של מערכות מידע ויש לה גישה לנתונים. אז כיום הממשל ההודי מתחליל פתוח את המדינה – בהתחלה רק לנסיעות עסקים ו/או ענייני אקדמיה, אבל לדעתי, תוך מספר חודשים – ובהנחה שהמצב לא ישתנה לרעה – הודו תתחיל להיפתח גם לתרמילאים. הימור שלי: בחודשי האביב (מרץ-אפריל) ואולי אפילו טיפה קודם, יתחילו המטיילים הישראלים לחזור להודו ולקראת הקיץ והסתו זה כבר יהיה בצורה משמעותית. אני עצמי ממתין כעת למלגה שתאפשר לי נסיעה למספר חודשים. במידה ולא הייתי בקשיים כספיים אני משער שיכולתי לנסוע להודו כבר לפני סוף השנה הנוכחית כדי לשבת בארכיונים. אבל כרגע השאיפה היא להגיע לביקור קצר עד אפריל, ובמידה ולא – נסיעה ארוכה יותר לקראת אוגוסט-ספטמבר
-
@shimon-amar אמר:
רוני מה המחיר של כרטיס טיסה בערך?
לא יודע. מוקדם מדי לבדוק כי יש עוד יעדים עד אמצע השנה הבאה. צריך להספיק.
-
טוב לא נכנסתי לעקוב … אבל לפי כל מה שאני רואה ויודעת התיירות פנים… הודים בדרג׳לינג … חברים ש לי בסיקים יפתחו את המלון והקוטג׳ ים אולי לאביב 2022 …
אישית … הדאגה שלי יותר מלעבור דרך דלהי מאשר להיות ישירות בהימליה … קראלה הייתה במצב גרוע לפי מדע של חברים כי לא עשו את הדרוש …
זה המעט שאני יודעת …
בלאדאק גם הייתה עונה אבל כולה הייתה מושתת על הודים ולא על תיירים… טרקים טיולים וראפטינג , מזג האוויר היה מדהים !
מחכה לשמוע
-
שלחתי מייל לקבל מידע … כרגע רק בטיסה וגם כאן רק צ׳ארטר … הקיצר עדיין לא כניסה חופשי חופשי … נחכה קצת רוני …………
-
יש עדיין אספקה חופשית של חשמל?
-
למה הקורונה דפקה החשמל?
ומה זה “עדיין”. מתי הייתה אספקה חופשית של חשמל ללא הפסקות?
איך אפשר בלי?
צילה,
אני לא משלה את עצמי. לכן כתבתי מאי. בע”ו (בעזרת וישנו, כמו שנאמר)
-
️