תיקים באוטובוסים לקוסטה ריקה
-
שלום לכולם.
נוסע בעוד כמה שבועות לטיול לקוסטה ריקה. על הגב אני סוחב מוצ’ילה דיי גדולה (65 ליטר). יש לי פחד דיי גדול שאם אני אכניס אותה לתא המטען באוטובוס יגנבו לי אותו (וגם אם אשתמש בקבל כדי לקשור את התיק, שיגנבו מהתיק משהו).
האם יש אופציה להעלות את המוצילה איתי לאוטובוס ולהחזיק אותה בין הרגלים?
אשמח לעזרה של מטיילים מנוסים
-
אני מניח שבכל סיטואציה אתה יכול להתעקש ולקוות שהנהג יתקפל. אם עולים בדרך ולא בתחנה מרכזית זה אולי אפשרי יותר.
אנחנו אחרי כמה טיולים עם תחבורה ציבורית בקוסטה ריקה. מעולם לא נגנבו לנו תיקים ( אם זה מעודד אותך). אבל מה שכן. דברים חשובים אתה מחזיק בתיק קטן עליך- מצלמה, טלפון, ארנק, דרכון..
בתיק הגדול יש לך בגדים בעיקר, כלי רחצה וכו' שזה רק ציוד.. במקרה הכי גרוע יעלה כסף לקנות מחדש. גם לנסוע עם תיק כבד על הברכיים שעות לא יהיה כיף( מניסיון אישי פה ושם).
תהנה!
-
בואו נדבר רגע על המרכז לגביית קנסות בתור תחנת חובה בטיולים שלכם בארץ. לא ביקרתם שם? סימן שכנראה לא חניתם מספיק קרוב לשמורת טבע או 'לא שמתם לב' לתמרור החניה המסתורי ההוא, שמופיע רק אחרי שמצלמים אתכם.

אבל תחשבו על זה רגע – זה לא סתם עוד מוסד, זה למעשה היעד הכי עקבי שלנו בכל טיול. לא משנה אם הייתם בצפון, בדרום, או סתם על חוף הים, תמיד יש סיכוי גבוה שהוא יזכיר לכם שהוא קיים.
ואם כבר מדברים, מגיע למרכז קרדיט על חוויית המשתמש – איך הם תמיד יודעים לשלוח את הקנס ישר לתיבת הדואר שלך, כאילו עקבו אחרי מסלול הטיול שלך?!אז בפעם הבאה שאתם מתכננים לצאת לטבע, תכניסו גם את המרכז לגביית קנסות לרשימת היעדים. אולי הם אפילו יתחילו להציע הנחות לקבוצות או צ'ופר לחובבי טבע כבדים!"
