ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בדיקת קורונה בלונדון

פורום אירופה
    לונדון
    3
    3
    970
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • קרן_3400936
      קרן_3400936 נערך לאחרונה על ידי

אני מחפשת מקום שניתן לעשות בדיקת day 2 בלונדון. מקום סטייל מדא שמגיעים ועושים על המקום. 

אני לא רוצה להסתבך עם דואר וכזה. 

וגם האם בודקים את זה ? 

שקד מיכל ע 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד @קרן_3400936 נערך לאחרונה על ידי

@קרן_3400936

חייבים לשלם על בדיקה כתנאי כניסה למדינה. האם בודקים ששילמת? כן. לפני טיסה ו/או בכניסה למדינה. האם מישהו יוודא שעשית את הבדיקה בפועל (כלומר שלא עברת על החוק)? אני לא בטוחה אבל לא הייתי רוצה לנסות את זה ולגלות בשדה בדרך הביתה.

יש מתחמי בדיקות בשדות התעופה ואפשר להבדק שם. מעבר, אני לא מכירה בלונדון עצמה אבל מה שאת צריכה נקרא walk-in lab / test center. יכול להופיע גם תחת in-site. לפי דעתי להגיע למרכז בדיקות זה הרבה יותר מורכב מאשר הבדיקות שמגיעות בדואר. הבדיקות מגיעות בדואר רגיל או בדואר שליחים בנוחות וביעילות. מאקטבים את הערכה אונליין ועושים את הבדיקה. זה לוקח 10 דקות לכל היותר. תיבת דואר מתאימה יש במרחק עד 500 מטר מכל מקום שנמצאים בו. משקיעים 10 דקות בבוקר הראשון ושמים את הערכה לאיסוף. בזה נגמרה הבעיה שלך. זה הרבה פחות מסובך מלהגיע למקום ספציפי בזמן ספציפי ולהשקיע את הזמן בנסיעה המיותרת הזאת. 

אני מניחה שהכי פשוט זה לעשות יש עם הנחיתה בשדה (רק לשים לב שזה מתאים להולכי רגל ולא רק דרייב אין). זה לא הכי זול אבל זה הכי פשוט.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מיכל ע
          מיכל ע @קרן_3400936 נערך לאחרונה על ידי

@קרן_3400936

אנחנו עשינו ביוני במעבדה של biogroup. יש להם כמה סניפים והיה צריך להזמין תור מראש. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון