כניסות מרובות לתאילנד
-
שלום לכולם.
אני מתכנן טיול של כ-4 חודשים(אולי יותר) במזרח. כרגע סגרתי טיסה הלוך חזור לבנגקוק, ובכללי רואה את תאילנד כמרכז הטיול - הלוך וחזור מהמזרח אני טס מ/לבנגקוק, אם ארצה לטוס למדינות שונות בהתאם לטיסות יכול להיות שאעבור דרך תאילנד(לא בהכרח כקונקשיין, אולי 2 טיסות בהפרש של יום שאשן בבנגקוק) וכו׳.
אני אסביר קצת על הטיול שאני מתכנן:
נוחת בבנגקוק, למחרת טס להאנוי(ויאטנם) בטיסה נפרדת פנימית ולא כחלק מטיסה עם קונקשיין.
ובחזור מקמבודיה לתאילנד במעבר גבול יבשתי ואז מתחיל לטייל בתאילנד. בנקודה זאת אני אצטרך לפחות חודש אולי קצת יותר.
ממשיך ללאוס ואח״כ לפי הספק של הטיול או אחזור לתאילנד לשבועיים או שאמשיך למדינה אחרת (פילפינים/ מיאמנר למשל) ובדרך לשם אעבור שוב בתאילנד ואז בחזרה לתאילנד בשביל לטוס לארץ.
ההסבר על ויזה לתאילנד מותאם למצבים פשוטים ואני לא בטוח איך מתנהלים במצב כזה.
אני מעוניין לדעת:
1. בסה״כ הפעם היחידה שאני צריך יותר מחודש היא מתי שאני באמת מטייל (בחזור מקמבודיה), האם ניתן להוציא ויזה מהארץ לחודשיים ולא להשתמש בה בפעם הראשונה שאני מגיע לבנגקוק? כלומר לנחות ולקבל חודש כאילו אין לי ויזה ובפעם השניה שאגיע לתאילנד להשתמש בה?
2. האם יש הגבלה על מספר כניסות או ימי שהות בתאילנד בתקופת זמן מסוימת? או שהאם כל פעם שאכנס לתאילנד עם כרטיס טיסה יציאה אקבל בהתאם לכניסה (15 ליבשתי ו 30 לאוויר)?
אני מקווה שמובן, אשמח להבהיר אם יש צורך ותודה לעונים

-
ברגע שיראו ויזה שהוצאת מראש פקידי ההגירה אוטומטית מחתימים אותה גם אם אתה לא רוצה, וותר על המעבר היבשתי מקמבודיה לתאילנד כי זה ייתן לך רק שבועיים ויזה קח טיסה ובשדה התעופה תקבל חודש שניתן להאריכו עד חודש נוסף במשרדי ההגירה בתשלום של כחמישים דולר .
-
כאשר תכנס לתאילנד יבשתית מקמבודיה, כמו שאתה כבר יודע, תקבל ויזה לשבועיים. אבל, תוכל להאריך את הויזה הזאת בעוד חודש ימים וכך תסגור לך גם את השהות הממושכת.