ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלונות ופארקים באורלנדו

פורום צפון אמריקה
    אורלנדו יוניברסל סטודיוס פלורידה
    2
    2
    241
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Doron_3653007
      Doron_3653007 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו 2 , מתכננים טיול בפלורידה . במסגרת הטיול , נהיה 4 ימים באורלנדו . מעוניינים ב2 פארקים בלבד , אחד בתוך יוניברסל ואחד בדיסני . 

מתלבטים לגבי מלון . 

אנחנו ללא רכב בימים האלו ומחפשים מלון שמציע שאטלים חינם לאיזור דיסני ולאיזור יוניברסל סטודיו.

יש דבר כזה ? מישהו מכיר? 

אם כן נשמח להמלצה . 

כמו כן האם מישהו יכול לעשות לנו סדר בעניין הכרטיסים , איפה קונים , איפה משלמים (מראש או בכניסה לפארק) והיכן קונים כרטיס שמאפשר תור מהיר. 

תודה תודה תודה

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים @Doron_3653007 נערך לאחרונה על ידי

@Doron_3653007

רוצים לעשות טיםה סדר – מה כל הטיול, מתי, מה עושים באורלדנו וכו’?

כי נתחיל מהדבר הכי בסיסי – אם יש לכם 4 ימים באורלנדו ורק שני פארקים, כנראה שיש לכם עוד שני ימים לעשות דברים אחרים באורלדנו. ואם אתם בלי רכב, אז כדי מאד שמקום הלינה ישרת גם את הדברים האחרים ולא רק את הפארקים.

לא בטוח שהייתי רוצה שאטל חינם. לשאטלים יש בעיה מעצבנת – הם לא בשעות שאני רוצה, והם לא ישירים. כל מקרה לגופו, אבל יש שאטלים מאספים שעוברים בכמה מלונות. אם אני עולה אחרון ויורד ראשון – מעולה. אם הפוך… לפעמים יש שאטל רק פעם או גג פעמיים ביום. כך שאין לנו גמישות בשעות שאנחנו רוצים (למשל מומלץ לפעמים להגיע חצי שעה לפני הפתיחה).

גם חינם זו הצהרה שלא מענינת אותי. כלומר ברור שאני מעדיף לא לשלם. אבל מה שחשבו לי זה המחיר הכולל. מלון יקר עם שאטל חינם או מלון זול עם שאטל בתשלום? או מלון זול עם מונית בתשלום? אולי מלון שזול להגיע אליו שדה התעופה (?) יותר חשוב ממלון שזול להגיע ממנו לדיסני?

שימו לב שיוניברסל ודיסני לא כאלה קרובים, וכדאי גם כאמור לשים לב מה עוד אתם עושים באורלדו ואיפה להתמקם. וגם איך אתם מגעים ועוזבים (טיסה? אוטובוס?).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון