בקשה להארות והערות- ירח דבש בארה''ב בינואר
-
שלום לחברי הפורום,
אני ואישתי מתכננים ירח דבש בינואר, מודעים לכך שזו עונה לא פשוטה ואי לכך המסלול בגדול הוא כזה:
1.טיסה אל על לניו יורק
2. מלון בניו יורק HILTON GARDEN INN-
3 לילות
3.טיסה מניו יורק לניו אורלינס
4. 4 לילות בניו אורלינס במלון MAZARIN
5. טיסה מניו אורלינס לסן פרנסיסקו
6. 3 לילות בסן פרנסיסקו מלון Chancellor Hotel on Union Square
7. טיסה חזרה מסן פרנסיסקו לישראל
העניין הוא כזה, יש לנו שבועיים ובקושי הצלחנו למלא 10 ימים. בניו יורק לא נוכל להיות הרבה זמן כי קר וזג האוויר מעאפן. אנחנו מעדיפים לא לשכור רכב בארה''ב, לא בא לי לנהוג שם. וזהו פחות או יותר, נשמח לקבל כל רעיון לשינוי/ הוספה למסלול
התכנון המקורי היה גם לוס אנג'לס לפני סן פרנסיסקו, אבל לא ממש עניין אותנו מה שיש לעיר להציע.
נשמח כאמור לכל פידבק/תגובה מטיילים מנוסים בארה''ב, רצוי שכל תגובה תיקח בחשבון שאנחנו טסים בינואר, ולא, אין אפשרות לחודש אחר (זה תלוי בחופשה מעבודה שקיבלנו רק בחודש זה)
תודה!
-
למה לא להתמקד באזורים הדרומיים? פלורידה או דרום קליפורניה + וגאס? כל אחד מאלה ימלא לך שבועיים בפני עצמו, ללא צורך בטיסות פנים רבות, מזג אוויר טוב יחסית, וחופשה שהיא גם קצת מנוחה.
-
מה נניח היית מציעה בהקשר זה?
-
מה גילכם ומה מעניין אתכם?
-
לפי תכנון שלכם לא ברור מה אתם אוהבים
לירח דבש הייתי מציע להתמקד באזור דרום מזרח כלומר ניו אורלינס - אורלנדו (קצת פארקי שעשועים הטובים לכל גיל) - קרוז לקאריבים וסיום בניו יורק
תכנון זה אפשרי גם ללא רכב
-
קרוז לקאריביים בינואר?
פחות מעניין אותנו פארקי שעשועים...
בסוף החלטנו לעשות 6 ימים ניו יורק ו-6 ימים ניו אורלינס....
מקווה רק שלא יהיה בלתי אפשרי מבחינת מזג האוויר בניו יורק, אני יודע שיהיה קר.
-
הפחד שלי מניו יורק בינואר זה לא רק הטמפרטורה (קררר) אלא גם הסופות ובעיקר ההשפעה שלהן על הטיסות.
לגבי ניו אורלינס - למרות מה שרשמתם לגבי הרכב, ממליץ מאוד לצאת מהעיר ליום או יומיים עם רכב כדי להנות מהסביבה הנהדרת (ביצות, חוות וטבע). לחילופין לחפש סיור מודרך כזה.