ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אירלנד

פורום טיולי משפחות
    5
    6
    1669
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Noa_3487622
      Noa_3487622 נערך לאחרונה על ידי

שלום רב

חשבנו על לנסוע בקיץ לאירלנד.....עם תינוק בן 11 חודש.

אנחנו בעיקר בענין של ערים וגיחות קצרות לטבע.

השאלה היא מבחינת נוחות עם תינוק....האם הבחירה היא נכונה בהרכב המשפחתי שמדובר, מבחינת התניידות עם עגלה, אטרקציות בעיר קרובות אחת לשניה כך שמתאפשרת הליכה ולא כל רגע לעלות ולרדת מהרכבת וכו...?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lionking
        lionking נערך לאחרונה על ידי

אירלנד כפי שאני זוכר אותה (הייתי לפני 13 שנה כמה פעמים ואף חייתי בדבלין כמה חודשים) היא בעיקר "טבע מתגלגל " כאשר יש בגדול 3 ערים מרכזיות: דבלין, גאלווי וקורק. מזרח מערב ודרום בהתאמה. זה לא יעד משפחות קלאסי בטח עם קטנטנים. הגיחה לטבע ממה שאני זוכר דורשת לעתים נסיעות ברכב והתחבורה הציבורית מזכירה לי יותר את ישראל. יחד עם זאת, זו מדינה קסומה ומרהיבת עין, שופעת תרבות, מוסיקה וטבע. אולי מגיבים אחרים חושבים אחרת, אני מהוסס לאור מה שכתבת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • kanilia
          kanilia נערך לאחרונה על ידי

הי,

איני יודעת מה התוכניות שלך, האם לטפס על הרים, האם תשכירו רכב. צריך רק לזכור שאירלנד גשומה רוב הזמן בעיקר בקיץ, ולקחת את זה בחשבון כשנוסעים לשם. מצד שני אפשר גם לעשות טראקים עם מנשא לתינוקות ביום בהיר.

לכן, התשובה תלויה במידת מה במזג האוויר ובתוכניות שלכם. אם מדובר בנסיעות לערים, או בין ערים, הכל אפשרי ברכבת או באוטובוסים. אני מניחה שבאירלנד יש תינוקות ואימותיהן מסתובבות ומטיילות.

בכל מקרה אם תיפלו על מזג אוויר טוב זאת ארץ מדהימה יפהפיה והאנשים מדהימים ומעניינים.

כמי.

• אוליב י
            אוליב י נערך לאחרונה על ידי

לא הבנתי בדיוק מה הכוונה "אטרקציות" - האם בשבילכם המבוגרים? כי תינוק בן 11 חודש לא צריך אטרקציות...

ההיכרות שלי עם אירלנד היא כמעט אך ורק בתחום טיולי הטבע בכל מיני רמות. לא חקרתי את הערים לעומק. בגדול בעיני היא פחות מתאימה לטיול עם תינוק, כי מזג האויר בה גשום וקר חלק ניכר מהשנה, ובניגוד למקומות אחרים באי הבריטי, אין בה הרבה אפשרויות לבחירה באותו המקום. 

עם תינוק בגיל כזה הייתי בוחרת מיקום אחר באי הבריטי. 

• hgktrduc
              hgktrduc נערך לאחרונה על ידי

הי נעה

אני כאן כדי לעודד אתכם שלא לוותר על אירלנד. נכון שמתכונת טיול קלאסית באירלנד מתאימה יותר לטיול רכוב, אבל לצרכים ולהעדפות שתיארת - דבלין כבסיס לינה וטיול שרובו עירוני - תתאים לכם "בול".

מרכז העיר קטן יחסית, ניתן להגיע לאתרים רבים ברגל, יש שפע של אתרים ומקומות מקורים לימים גשומים. אפשר לצאת לטיולים מחוץ לעיר בתחבורה ציבורית נוחה (אוטובוסים ורכבת פרברית - Dart). 

רק צריך לעשות שעורי בית ולהכיר את האפשרויות.
              לא ציינת כמה זמן תרצו לטייל אבל לדעתי רק בדבלין אפשר למלא לפחות 10 ימים ולשלב בין טיול עירוני נינוח (עם תינוק מתנהלים לאט) לבין גיחות מחוץ לעיר, חלקם לטיולי טבע וחלקם לאתרים אחרים.
              כאן מתוארות אפשרויות לטיולי יום מדבלין.

יעל

• Noa_3487622
                Noa_3487622 נערך לאחרונה על ידי

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון