מלון בניו יורק
-
חג שמח לכולם
אשמח להבין, באתר בוקינג מופיע במחירים לחדר במלון ניו יורק סעיף תשלום נוסף,
לא כלול – מס בשיעור 14.75% מהמחיר.
מס' עירוני על סך 3.5%
היטל נופש ע"ס 27.22% ללילה.
לא הבנתי את המס' של היטל נופש. מזה? ולמה זה ?
אשמח להמלצות של בית מלון מרכזי במנהטן שקרוב לטיימס סקוור (מבינה שזה המרכז))
ל 3 לילות לא יקר ונוח ל 2 בחורות שלא מתמצאות באזור.
תודה רבה
-
אענה כרגע רק לגבי המס - זה מה יש. מה זה משנה למה קיים המס הזה? זו הדרישה. מה יעזרו התהיות? זה כמו לשאול על מס כזה או אחר בישראל.
לגהי ההמלצה למלון - "לא יקר" זה מונח יחסי. בניו יורק המלונות יקרים. בייחוד שמדובר במיקום מרכזי כמו שביקשתם. לא תמצאו בפחות מ- 250$ ללילה לדעתי. כמו כן, המחיר יושפע ממועד הביקור שלכם שלא ציינתן מתי הוא אמור להיות.
-
פשוט רוצה להבין מזה היטל נופש? שאר המסים מובנים לי.
מדובר על תחילת נובמבר
-
זה נוהג שהחל בווגאס (Resort fee) ולאט לאט מתפשט גם לעוד ערים נוספות.
תבדקי ספציפית מול המלון במייל אם זה mandatory או שאפשר להחליט לא לשלם. לפעמים זה אפשרי, תלוי במדיניות המלון.
יכול להגיד לך שלפני חודשיים, בmarriot marquis times square לא היה resort fee, וכך גם במלונות נוספים במנהטן שבהם שקלנו לשהות.
-
היי, לא בכל המלונות יש מס עירוני . צריך להכנס לפרטי ההזמנה ולבדוק. בכולם יש 14.7 % מס + 3.5 דולר ללילה. ובחלק יש תוספת נוספת של 30 או יותר ללילה מס נופש או עירוני לא זוכרת בדיוק את ההגדרה שלו. בקיצור צריך לבדוק בפרטי ההזמנה לפני שמבצעים הזמנה סופית .
-
נסי לבדוק באתר של המלון עצמו.
לרוב זה חיוב עבור ״חבילת״ שירותים, כגון אינטרנט אלחוטי, כניסה לחדר כושר, לאונג׳ וכד׳
-
בבוקינג בעמוד הספציפי על המלון הנבחר תרדי למטה יש סעיף האותיות הקטנות ובו מפורט מה כולל המס "דמי נופש", ( אינטרנט וכו,כפי שציין yairse)
תחפשי מלון אחר שלא גובה המס ותבדקי אם האינטרנט בחינם.
אנחנו היינו במלון אדיסון בטיימס סקוור, המיקום שווה הכל, מלון נחמד, טיפוסי לניו יורק, ענק, יחסית לא יקר
-
הי,
אני הזמנתי במלון ROW בניו יורק. ממוקם בטיימס סקוור. אתארח שם בדצמבר. המחיר שלו היה סביר לעומת שאר המלונות באותו אזור..מכיוון שאני אהיה בשבוע של הסילבסטר התעריפים מאוד יקרים והוא האופציה השפויה שמצאתי. גם הוא גובה היטל נופש ורשום שזה כולל אינטרנט,חדר כושר וכו'..
-
מלון מילניום, יושב ממש על הטיימס סקוור. הייתי 2 לילות והייתי ממש מרוצה מהחדר והמיקום.
-
היינו באדיסון,
למלון יש שני אגפים,
האחד מחודש שהוא סבבה ומומלץ,
והשני ישן "ששומרים עליו ישן" = 40 שנה לא הוחלף שטיח...הכל ישן וממש לא מומלץ.
אז יש קומות משופצות ויש שלא... כדאי לבדוק מה מזמינים...
לדבי המיקום - הוא פשוט מעולה !
-
היינו באוגוסט מלון הולידי אין אקספרס אבל המלון בשדרה החמישית על 45
זה המלון הכי טוב שלהם בעיר יש להם 7 כאלו במנהטן ולכן מדגיש את זה 250 ללילה כולל ארוחת בוקר טובה מיקום הכי טוב בעיר