ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קובה

פורום מרכז אמריקה
    3
    3
    1164
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • howie
      howie נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני ואשתי מתכננים טיול לקובה 9 לילות 10 ימים בתחילת דצמבר.

אנו בני 50.

מעוניין בהמלצות לקאסות בוינאליס,טרינדד, סוינפגוס והוואנה.

כמו כן המלצה להגעה מוינאליס לסוינפגוס. האם יש מה לעשות בדרך?

הערות לגבי המסלול שתיכננתי יתקבלו בברכה:

יום ראשון הגעה ולילה בהוואנה.

יום שני נסיעה לוינאליס ל3 לילות.

יום חמישי נסיעה לסוינפגוס -לילה אחד.

יום שישי נסיעה לטרינדד- 3-2 לילות

יום 8 נסיעה להוואנה- 1-2 לילות.

אנו מתכננים לטוס מארצות הברית לקובה, יש הערות? האם כתייר לא אמריקאי אני רשאי לחזור לארה"ב עם סיגרים ורום?

מה האפשרויות למשלוח לארץ?

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

המסלול נראה לי בסדר, אולי הייתי מוותר על סיינפואגס ומוסיף לילה בטרינידד ונשאר עם הציר של הוואנה- טרינידד-וינאליס. כי 9 לילות זה לא המון והרוב יעשו את הציר הזה בכ-שבועיים.

לגבי המלצות לקאסות- חפש אחורה בפורום ( ממליץ להגדיל קצת את טווח הזמן בחיפוש מתקדם) וגם במדור 1001 טיפים של למטייל.

אני בטוח שהרבה גולשים יתעניינו בטיסה מארה"ב לקובה וחזרה- אם תוכלו לפרט לפני או אחרי הטיסה זה יהיה מאוד מועיל- כי הטיסות הללו רק התחילו אתה, ויש יותר אי בהירות מבהירות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • יוזמה 100
          יוזמה 100 נערך לאחרונה על ידי

בקובה של אחרי "מתיו" יש כבישים שעוד לא שוקמו ויקח זמן ויש מקומות שהיו אינם מתאימים כרגע לטיול עצמאי. אנחנו טיילנו בקובה לפני שנה עם מדריך מקומי בשם לואיס, בחור רציני, אחראי וסימפאטי שיודע אנגלית ומקשקש כמה מילים בעברית.

אפשר להתייעץ איתו ולקבל ממנו טיפים ועזרה במיוחד על המצב כרגע בקובה ומה מומלץ ומה לא אחרי "מתיו". 

לגבי סיגרים ורום - הסיגרים שקונים בחוות בשווקים אינם ברמה של הסיגרים שקונים בדיוטי או בארץ... קנינו סיגרים בחוות ששם, כאילו, מייצרים את הסיגרים וזה לא זה... סיגר טוב עולה בקובה כמו בארץ, מפתיע אבל זו האמת...

אין בעיה לחזור עם רום או סיגרים לארה"ב, החרם הוסר, אבל יש מגבלת כמויות ובעיית הטסה של נוזלים.... אם אתה מתכנן להטיס רום אז רק לקנות בדיוטי פרי ולהטיס ישירות דרך הקונקשיין, אחרת צריך לארוז היטב, לשים במזוודה ולהתפלל ארוכות שיגיע בלי להישבר.... 

בכל מקרה, לגבי מסלול, קאסות ומה הכי נכון כרע לראות בקובה תתיעצו עם לואיס.

הקשר איתו:

Mail: [email protected]
          Mobile: (+53) 58 31 05 13 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון