חוזרים לטוס - עזרה עם לונדון
-
היי,
חוזרים לטוס אחרי שנתיים. לונדון על הפרק.
אנא עזרה עם איזה כרטיס הנחות כדאי לנו להשתמש ואילו כרטיסים בכלל פעילים עכשיו (LONDON PASS , 2FOR1 TRAVELLER CARD , OYSTER וכו' )
3 ימים עם מתבגר בן 14 באפריל - אקשן בלבד. מגיעים מגטוויק .
בתכנית:
יום אחד
london dungeon+ london bridge experience + מאדאם טוסו
יום שני
THORPE park
יום שלישי
ביג בן, החלפת משמר בארמון המלוכה, פיקדילי סקוור והלוואי ונצליח לתפוס כרטיסים למשחק של ארסנל...
ובכלל נשמח להצעות ואיך הדברים בלונדון עכשיו. תודה מראש
-
בגדול, דברים עובדים די כמו שאתה זוכר אותם. בקטן - טראוול קארד ואויסטר הם לא כרטיסי הנחה אלא דרכים לשלם על תחבורה ציבורית בתוך לונדון. אויסטר הוא כמו רב-קו בארץ. טראוול קארד זה חוזה נסיעה - כרטיס יומי, שבועי, שנתי, וכו׳. אם קונים טראוול קארד מנייר מהרכבת העילית - ה-National Rail אז יש הרבה אתרים שיש עליהם מבצעים של 1+1. האמת היא שלא צריך דווקא טראוול קארד בשביל ההנחה הזו, אלא כל כרטיס נסיעה ברכבת העילית, אם כי זה פחות רלוונטי אליכם. שים לב שלפחות בחלק מהאתרים, כדי להנות מההטבה הזו אתה חייב לקנות את הכרטיסים מראש, ואי אפשר פשוט להגיע לקופה ולבקש את הנחה. כל הפרטים נמצאים באתר הזה - https://www.daysoutguide.co.uk/.
למיטב זכרוני הביג בן עדיין בשיפוצים אז זה כנראה לא יהיה ביקור מרשים במיוחד. תבדקו אם יש החלפת משמר ביום שאתם רוצים לבקר, כי לא בכל הימים יש (אני לא חושבת שהיו טקסים בשנתיים האחרונות ואני לא בטוחה מתי מחזירים אותם). מעבר לזה, נראה לי שזה יום שמתכנס בערך לשעתיים בהנחה שאתם הולכים ברגל מאתר לאתר אז יכול להיות ששוה לשקול עוד פעילות ליום הזה (בהנחה שאין כדורגל).
-
@eranarn חברה שלי מטיילת כרגע בלונדון - היא מספרת שהחיים לגמרי נורמלים, אין הגבלות אפילו בלי מסכות.
רבקה
-
דבר אחד שכן קצת השתנה זה שעכשיו עוד פחות משתמשים במזומן מאשר בעבר. יש הרבה מקומות שמאז הקורונה עברו לתשלום בכרטיסי אשראי בלבד, לרוב בקונטקטלס. אין טעם להביא מזומן, אולי סכום מאוד קטן בשביל מה שלא יהיה שידרוש דווקא מזומן. בטוח שאין מה לבנות על שימוש בעיקר במזומן, כי באמת שהרבה מקומות הפסיקו לעבוד עם מזומן בכלל או כמעט בכלל. בנושא קרוב, אם יש אשראי עם קונטקטלס אז אפשר להשתמש בו במקום אויסטר לתשלום על דברים שהם עד עלות של כרטיס יומי. כלומר, לא לכרטיס שבועי, אבל אם זה נסיעות בודדות או כרטיסים יומיים אז אפשר פשוט להשתמש בכרטיס האשראי הרגיל.
- אין חובת מסכות אבל יש הרבה מקומות שמבקשים מאנשים להכנס במסכה (הם רק לא יכולים לדרוש את זה). גם בתחב״צ בלונדון יש המלצה חמה על מסכות. עד לפני כמה ימים זו הייתה חובה עירונית.