נחיתה במילנו לאן לנסוע לסקי?
-
שלום חברים
אני (גולש מנוסה) ובת זוגי (תגלוש בפעם הראשונה) טסים למילנו + 4 ימי סקי. אני מתלבט עם לנסוע עד לדולומיטים שזו נסיעה ארוכה כ4 שעות לול גרדנה שמצב השלג שם יותר טוב והמרחב גדול . האופציה השניה לנסוע מערבה לעמק האוסטה. פילה ניראת בחירה נוחה וטבעית לגולשת מתחילה וגם נסיעה של שעתיים ממילנו. אבל אני רואה שמצב השלג שם לא מלהיב 20/40 ס"מ . אופציה שלישית לנסוע ללה טוויל מצב השלג שם 130/170 עם אתר בינוני מבחינת הגודל. מה אתם הייתם עושים?
-
צרביניה ….. גבוה יותר מכולם.
-
אני הייתי בוחרת בלה טוויל- מתאימה ממש לכל הרמות, ביליתי שם כמה ימים טובים ונהניתי מאד, במעבר לצד הצרפתי וחזרה. יש שם משטח חלק מעולה שמתאים בול למתחילים (בת זוגך). אתה תהנה מאד לגלוש עד צרפת ולחזור, ולהנות ממסלולים שחורים, אדומים וכחולים ברמת שלג גבוהה (בהנחה שלא יהיו רוחות עזות מדיי, לה טוויל סובלת מרוחות שיכולות להגיע למעלה מ 100 קמ"ש, כמעט איבדתי את חיי על אחת המעליות פעם). גלשתי שם יום אחד עם אדו, יום בהיר ויפה, והיה מעולה. פילה מתאימה יותר לך. מסלול 5 שיורד לעיירה הופך להיות מעט מלא במוגולים לקראת סוף היום. מתחילים יחששו שם מאד, לדעתי. אפילו מסלול 15 הקליל מתנקז לשם. מזכרונותיי המאד רחוקים כמתחילה, מספיקים לך 3-4 מסלולים טובים ורצוי חלקים כמו פלטה ובלי יותר מדיי שלג סוף יום.
-
תודה חברים