תעודת קורונה ודרכון לא בתוקף
-
ניסיתי להוציא תעודות קורונה לקראת נסיעה לחו"ל. משום מה תעודת הקורונה מכילה מספר דרכון ישן שאנו בתוקף.
למישהו זה קרה בעבר?
מה עושים (חוץ מלנסות להתקשר למשרד הבריאות)?
טסים עם שני דרכונים?
אגב, בעיה דומה יכולה להיות למי שטס עם הדרכון הזר (למשל כי הישראלי לא בתוקף - ראו שרשור מלפני כמה ימים) בעוד שהתעודה היא לפי הדרכון הישראלי
רעיונות או תובנות יתקבלו בברכה
-
בשורה טובה מהאתר הרשמי של האיחוד האירופאי, מרבית המדינות מסירות את הגבלות קורונה בתוך המדינה, וההפתעה, איגוד חברות התעופה דורש לבטל את כל ההגבלות בטיסות בתוך אזור שנגן כולל הצגת תעודות קורונה מכל סוג. והדבר הבא שקורה, שמתקשר לשאלה האחרונה כאן על תעודת קורונה ושינוי מספר דרכון, אז....בהונגריה כבר לא צריך שום תעודה לא במדינה ולא בכניסה אליה שקשורה לקורונה. הונגריה ביטלה אתכל המגבלות במדינה, כולל לנכנסים מכל בעולם, ברוכים הבאים להונגריה, בייביי קורונה, לפחות לעת עתה, אולי לתמיד או עד הגל הבא.
-
ההודעה הרשמית של הורדת המגבלות בכלל בהונגריה.
https://www.schengenvisainfo.com/news/hungary-removes-all-covid-19-entry-requirements/
-
תודה, אבל אני טס למלטה, לא להונגריה. אין לי בעיה לטוס עם שני דרכונים עם צריך. השאלה היא מה כותבים בשלב הצ'ק אין ובשלב הדרכון האירופי PLF
-
קח איתך גם את הדרכון שרשום בתעודת החיסון. מי שמחוסן הוא בעל הדרכון ולא הדרכון. עם הדרכון שבתוקף תעבור את ביקורת הדרכונים.
-
ההגיון הבריא אומר, לקחת דרכון ישן עם המספר שמופיע בתעודת הקורונה, לבעלי דרכון ישראלי חדש. אם אתה ישראלי פג תוקף, ודרכון זר בתוקף, כנ"ל,הדרכון ה ישראלי הישן , צריך בכל מקרה ויקל בבידוק הבטחוני יותר קל להראות ישראלי ישן, לדעתי גם חובה, ואז את הדרכון הזר בתוקף,ואם הבודק לא מעודכן להראות את התקנה באתר הממשלה, בנייד. וכנ"ל, בנחיתה את הישראלי הישן המקושר לתעודת הקורונה, ולצידו את הישראלי החדש, או הדרכון הזר שבתוקף.
בכל מקרה הדרכון הישראלי הישן פג התוקף חובה לדעתי לקחת, גם ללא קשר לתעודת קורונה, אם טסים אם דרכון זר.
הערה, לדוגמא, ויזה לארה"ב, למשל מודבקת בדרכון הישראלי, כשפג תוקפו, נוסעים עם הדרכון החדש, והישן עם הויזה גם כן, מסקנה הגיונית שויזה בדרכון ישןסביר שתשמש לצד החדש, שבתוקף ישראלי או זר. בהצלחה.
-
בעקרון בטופס plf או כרטיס טיסה לדעתי צריך לכתוב מספר דרכון בתוקף. ואז במידה ושאולים לגבי תעודת קורונה, מראים את הישן שפג תוקפו עם תעודת הקורונה. לא הייתי כותב מספר דרכון שאינו בתוקף, ראה התאמה עקרונית לעניין שציינתי בשימוש בויזה של ארה"ב, בדרכון ישן.
-
הודעה חשובה נוספת שאושרה במועצה האירופאית, תעודות קיימות באיחוד ועוד מדינות מחוץ לאירופה כולל ישראל, הוארך תוקפן העקרונית עד פברואר 2023. על פי הקריטריונים המופרטים בהתאמה לסוג החיסון וההחלמה. חידוש נוסף, מי שחלה ולא הנפיק ץעודת קורונה, אבל חלה בפועל, יוכל לראשונה להציג תעודת בדיקה עם אנטיגן, בלבד, ולהרשם באפליקציה, כנראה סרולוגיה חיובית, אנטיגן s, או n. ? דבר שלא היה קיים עד היום. למשל ילד לא מחוסן שחלה בבית ולא נרשם במשרד הבריאות. ! או מבוגר לא מחוסן שחלה ולא נרשם במשרד הבריאות ואין להם תעודת מחלים רשמית. או אסיפמטומוטים, שחלו בלי תסמינים, אבל בבדיקה יש נוגדנים. בישראל זה עדין לא קיים, למרות שמיליון לפחות חלו ולא רשומים במשרד הבריאות.
At the same time, travellers will also be eligible to obtain certificates of recovery if they hold an antigen test with positive COVID-19 results, which so far has not been possible.
-
הנה הקישור לאישור מועצת האיחוד האירופאי במלואה, הרשמי.
https://www.schengenvisainfo.com/news/council-of-eu-approves-extension-of-eu-digital-covid-certificate-until-mid-2023/
-
הערה חשובה, מעיון נוסף בישום ההודעה, לגבי הכרה בתעודת נוגדנים, בנתיים באפליקציה עצמה, תעודה זאת מוכרת רקבתעודות תחת מדינות האירופאיות, ואינן מופיעות תחת הקטגוריה שלישראל. כלומר כנראה שבשלב זה לא ניתן להעלות תעודת נוגדנים מישראל לאפליקציה.
-
תודה. מסכים מאד לגבי ההגיון של לקחת גם את הדרכון הישן ואת זה כמובן נעשה. בPLF כתבתי את הדרכון שבתוקף כמובן וצרפתי את תעודת הקורונה עם הדרכון הלא נכון. ובאופן דומה אני מניח שנעשה בצ'ק אין כשנגיע לזה.
אגב, אם זה מעניין מישהו, צלצלתי למוקד של משרד הבריאות (הם עונים 24/7) והיו שם מאד אדיבים, בדקו את הפרטים ואז אמרו (כצפוי) שאלו נתונים של משרד הפנים ושאפנה לשם. ננסה לתפוס אותם היום, אבל אני לא אופטימי.
-
תקרא בבקשה מחדש "At the same time, travellers will also be eligible to obtain certificates of recovery if they hold an antigen test with positive COVID-19 results, which so far has not been possible."
אם אתה מחלים טרי
ויש לך אנטיגן חיובי עדיין
תוכל לקבל אישור לטוס-להיכנס למדינה אירופאית.
כל השאר פרשנות שלך (מי שחלה בבית, מי שלא נרשם, וכל היתר).
-
תעודת אנטיגן חיובי מתייחסת לבדיקת סרולוגיה s, n,בהתאמה. להבדיל מתעודת מחלים. באפליקציה האירופאית, יש שתי קטגוריות, recovery certificate, כלמר נוספה קטגוריה חדשה, verifying certificate, שמסומנת בוי ירוק כאפשרות רק למדינות האיחוד האירופאית. תפתחי את הלינק למאמר המלא, ותקראי את כל ההסבר. ברור שזו אופציה נוספת. אין דבר כזה אנטיגן חיובי, כתעודה, בנוסף לתעודות הקימות בתו האירופאי ברור שמדבור בסרולוגיה, זה התיקון למדיניות החדשה שאושרה, שזה גםלמי שחלה וישלו אנטיגן חיובי. כלומר הוכחה בבדיקת דם סרולוגית.
-
מי שחלה ונרשם יש לו תעודת מחלים, אז לשם מה ציינו אפשרות חדשה אנטיגן חיובי? כדי לאפשר למי שחלה להוכיח זאת ולקבל אישור בקטגוריה חדשה, זה החידוש.
-
כשארגון התעופה העולמי Iattaמבקש/דורש, זה כנראה הסוף.
דורשים להסיר את כל מגבלות הקורונה בדיקות תעודות מחוסן וכו' הכל, כנראה שזה באמת סוף העניין. כנראה שאירופה תאלץ לסגת מכל מגבלות הכניסה בזמן הקרוב.
https://www.schengenvisainfo.com/news/aviation-groups-call-on-european-governments-to-lift-all-remaining-covid-19-travel-restrictions/
-
פוסט זה נמחק! -
ברור שלארגון התעופה העולמי יש אינטרס (כלכלי) להסיר את כל המגבלות.
כל היתר שוהי פרשנות שלך
הם מבקשם להסיר מגבלות-זה עובדה.
איחוד הבריאות האירופאי לפני יומיים האריך מגבלות ותקנות כניסה (עם הקלות) עד יוני 2023- לא לטעמו של יאטא (וברור)
אבל----"כנראה שזה באמת סוף העניין " או "כנראה שאירופה תאלץ לסגת מכל מגבלות הכניסה בזמן הקרוב" -אלו הגיגיך, ופרשנות שלך.
מציעה כי נתמקד בעובדות בלבד.
-
יש פה מאבק אינטרסים, ברור שבהודעה שלי היא מידע מצוטט יחד עם פאשנות שאותה אני מביע כלומר את ההבנה והתפיסה שלי, אין צורך להזכיר לקוראים שזו הפרשנות שלי, כל פעם מחדש לא? זה הרי ברור מה העובדות, ומה ההשערות לעתיד. עכשיו לעובדות, נכון ל12.3.22 אירלנד איסלנד נורבגיה והונגריה, ומונטנגרו, כבר עכשיו, ביטלו אל כל מגבלות הכניסה אליהן, הכניסה חופשית, זה די הרבה בילס לנקודת הזמן ודרישות יאטטא, לכן כנראה שזו מגמה מיידית, שתתרחב. מה שכן גל קטלני חדש יטרוף את הקלפים. מסקנה, צאו לטייל באירופה ומייד, כי אולי הכל יסגר שוב. למדנו שזה בגלים, לא?
-
אז לעובדות עצמן בלבד, כבר עכשיו, אירלנד איסלנד הונגריה נורבגיה ומונטנגרו פתוחות ללא הגבלה, הכניסה חושפית. טיול נעים.
-
ואיך שכחנו, האי מדיירה - שייך לפורטוגל כניסה חופשית.