לא נפתר שוויץ - מיקום לטיול כוכב
-
שלום,
אודה להמלצה - היכן כדאי להתמקם לטיול כוכב , לטיול של כ 12 ימים (זוג + 2 , 14+ 18) בספטמבר .
האם מומלץ כוכב אחד או שניים ?
תודה לעונים.
-
תלוי מה יעדי הטיול (אם מדובר בסוף ספטמבר תבדוק עיתוי פתיחה גם) תלוי מינון מסלולי טבע וכן הלאה. אפשר על בסיס כוכב אחד גדול וכוכבון קטן נוסף, אפשר 2 כוכבים- תלוי היכן מטיילים. אחרי שתסגרו עם עצמכם את היעדים והמסלול תוכלו למצוא לינה (ולספטמבר זו אינה בעיה כלל).
-
תלוי ביעדים, סגנון הטיול והטעם האישי. לדעתי ואם הייתי צריך לבחור מקום אחד, אז איזור אינטרלאקן, אבל לא העיר עצמה אלא עיירה באזור (למשל iseltwald או wilderswil או אפילו מרינגן). אפשר בקלות למלא 12 יום בטיול של כוכב אחד, כולל ימי טיול אפשריים לברן ולוצרן, המרחקים לא גדולים מדי.
-
גרינדלוולד עיירה מהממת ומתאימה ממש ככוכב. לדעתי האישית גיוון הלינה הוא חלק מחווית הטיול וברור לי שהייתי מחלקת לפחות לשני מקומות לינה, אבל זה עניין של טעם אישי. ארץ מדהימה ביופיה, תהנו!
-
הייתי בוחר שבוע לפחות ב lauterbrunnen והאזור. חוויתי לישון שם ועוד יותר לטייל. עוד שלושה ימים באזור לוצרן ועוד יומיים באפנצל.
אלו המקומות הכי יפים לדעתי.
-
היי,
מקווה שמרוב הצעות הבלבול לא יגדל...
ובכל זאת הייתי מציעה את אזור אנגדין ככוכב /כוכבון שני.
הכוכב העיקרי-אזור האלפים הברניים-לאוטרברונן או גרידוואלד או ביניהן.
אנגדין מרגיש שונה בנוף ובתרבות האנושית, אזור יפהפה עם אפשרויות רבות של טיולים ופעילויות.
או-אזור צרמאט/סאאס פי.
אם תרצה פרטים נוספים-אשמח.
שבת שלום