סיציליה
-
שלום לכולם,
מתכנן טיול לסיציליה באזור סוף חודש מאי ,תחילת יוני.6 לילות ,זוג מבוגרים ,טרם ביקרנו באי מעולם.
שאלתי היא האם נכון וניתן לתכנן טיול כוכב באי ,שהבסיס הוא כמובן עיר/עיירה בסמוך לנמל התעופה של פלרמו או קטאניה( מה עדיף לדעתכם אם הרעיון הוא כוכב ?-פלרמו או קטניה )
אשמח מאד לקבל טיפים על מסלול מומלץ עם נקודות העניין המרכזיות ביותר באזור פלרמו או קטאניה במתכונת של טיולי כוכב
לגבי רכב -האם ניתן להסתפק בפיאט 500 מבחינת הכבישים ההררייים עם כל הפיתולים או בקטגוריה גבוהה יותר ?
תודה רבה,
זיו
-
האזור המעניין יותר של האי הוא החוף המזרחי לכן הייתי מציעה להתרכז בקטניה אבל בהחלט מומלצת גיחה לפלרמו לכן עדיף לנוע בין שני מקומות לינה. זה מה שאני עשיתי
-
תודה לחמוטל ,מניסיונך מה שווה לראות ולבקר באזור קטניה ? מבחינת לינה האם יש כפר או עייירה יפה באזור זה? הבנתי שלגבי רכב עדיף רכב קטן כי הכבישים מאד צרים
-
חברים עוד טיפים לגבי הפוסט ? אטרקציות ואתרים בטיול כוכב באזור קטניה ,כמה לילות שם ( מתוך 6) ולאן יהיה נקודה הבאה מבחינת לינה ואטרקציות ( מתוך 6) שאני כמובן חוזר מנמל התעופה בקטניה
תודה רבה .
-
אפשרות אחרת -פיצול לשני מוקדי לינה וביקור רק בחלק המזרחי: טאורמינה, הר אטנה, קטניה, סירקוזה. יש הרבה מה לראות. פלרמו נהדרת, אבל הייתי משדכת אותה לביקור אחר - לפחות שבוע בחלק המערבי של האי.
-
תודה רבה