ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    המלצה על מסלול טיול

    פורום אירופה
    טיול משפחתי
    4
    4
    143
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • omer59
      omer59 נערך לאחרונה על ידי

      שלום,

      אנחנו משפחה, זוג עם 2 בנות (11+15), מתכננים לצאת לטיול באירופה של 15 ימים עם רכב שכור ביולי.

      אנחנו אמורים להתחיל את הטיול בברלין ולסיים ברומא.

      אשמח להמלצה על מסלול כיפי שכולל את היער השחור.

      תודה רבה מראש!


      karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr @omer59 נערך לאחרונה על ידי

        @omer59

        האם ברלין ורומא נמצאות בתוך הספירה של 15 הימים? בכל מקרה לטעמי זה זמן קצר מדי למסלול שכולל כל כך הרבה מוקדי עניין פוטנציאליים.

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • imeshy2
          imeshy2 נערך לאחרונה על ידי

          מחזק את קודמתי ואף מוסיף - גם אם המסלול שלכם לא כולל את ברלין ואת רומא עצמן (ב- 15 ימים אפשר להתמקד אפילו רק בשני המקומות הללו) - המסלול שלכם מתפזר מאוד מאוד מאוד! בדרך אתם עוברים את טוסקנה, אאוסטה, היער השחור, אלפים צרפתיים ואת הדרך לברלין. זה איזור נרחב ביותר שמתאים למספר טיולים שכל אחד מהם יכול להיות שבועיים (ראו בלוגים כאן באתר). יתרה מכך, אתם פשוט הולכים לבלות שעות רבות רבות ברכב ולו רק כדי להספיק "להגיע" והתקרב ליעד הבא. לטעמי? ממש טעות.

          אם כבר הזמנתם את הטיסות ואין מה לעשות, (בהנחה שברלין ורומא לא נכללות במניין הנ"ל) הייתי ממליץ לכם לצאת מרומא, לטייל באיטליה בתקופה הזו (דולומיטים, אגמים, טוסקנה), לסיים במילאנו ומשם לטוס לברלין. לא פחות "שווה" מהיער השחור.

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

            רוצים אולי לספר על מה חשבתם ואיל הגעתם לתוכנית הזאת? כי כמו שאמרו לפני - על פניו היא לא הגיונית בכלל. על פי גוגל זמן הנסיעה נטו מברלין לרומא זה 14 שעות נטו. על הכבישים המהירים ללא סטיות, ללא עצירות שירותים וללא פקקים. באופן מעשי זה כבר 17 שעות כולל עצירות שירותים וכאלה אבל ללא ירידה מהכביש בכלל. היער השחור זו סטייה של כ-4 שעות נטו (או 5 שעות ברוטו) מהדרך, כלומר כבר 22 שעות של נסיעה. לכאורה - לא בעיה בכלל. 22 שעות ב-15 ימים זה שעה וחצי ביום. סביר ביותר ואפילו לא הרבה. אבל זה לא נכון משתי סיבות: האחת - כל יעד שאתם נשארים בו יום שלם אומר יום פחות לנסיעות. אז החלוקה היא לא ב-15 אלא בפחות. והסיבה היותר חשובה - אתם לא מטיילים רק בשולי הכביש הראשי. סתם דוגמה - כדי למסלול של גוגל לעבור דרך היער השחור ציינתי את טיטיזי כיעד ביניים. אבל אם רוצים גם את פארק אירופה זה תוספת של עוד שעה נסיעה, ואם תוסיפו גם את מפלי טריברג (סתם דוגמה) זה עוד שעה סטייה.

            וחוץ מהיער השחור אולי תרצו לעבור בעוד מקומות. למשל לסטות טיפה מהדרך בצפון איטליה דרך אגם מאז'ורה - המעבר דרך איזולה בלה זה עוד שעה. מגדל פיזה יוסיף שעה לפחות, וונציה שעתיים

            בלי קשר לימים ברומא וברלין (שכל אחת ראויה לכמה ימים טובים), הרי שגם היעדים על הדרך "שווים" הרבה יותר משעתיים.

            אני מציע שתספרו יותר "על מה חשבתם" ונוכל אולי לעזור יותר.

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            ×