לא נפתר מזרח אסיה מתחילת אוגוסט עד אמצע אוקטובר
-
אני יוצא מאוסטרליה באזור אוגוסט ומתלבט על יעד במזרח, יש לי כחודשיים וחצי. בשביל לבחור יעד נכון אני מנסה להבין איפה המזג האוויר יהיה הכי נוח בתקופה הזו. נראה לפי השיטוט באתר שצפון הודו זה הזמן הכי טוב לטיול. איזה עוד מדינות לדעתכם רלוונטיות (עם אפשרות ניצול העובדה שאני כבר באוסטרליה)? וכמה נורא לטייל במדינות עם גשמי המונסון? נראה שהם בשפע בתאריכים האלו. והאם יש לכם המלצות למסלולים? תודה!
-
יש לא מעט אפשרויות אבל אם כבר הודו למה לא תישאר כל הזמן הזה שם.
אוגוסט הוא זמן טוב לצפון. פרטים אתה יכול לראות בשרשור הצמוד לשלך. הוא די מורט.
מלדאק תרד יבשתית לאזור מנאלי.
מאזור עמק קולו אפשר לאמריצר ככה שבאמצע ספטמבר אפשר כבר להדרים לרג'סטאן.
משם לגואה וסיום בדלהי (ואגרה).
זה תיאור סכמתי של המסלול שאני מציע. צריך להכניס לו תוכן מפורט יותר כולל דרכי מעבר מאזור לאזור.
-
@רוני-סופר תודה! יש עוד אפשרויות בתקופה הזו לדעתך אם לא הודו? ויאטנם וכו'
-
וייטנאם מושפעת מהמונסונים במידה רבה, כך שטיול בה בחלק מהאזורים הוא לא אידיאלי באוגוסט. ודווקא מדובר בחלק מהאזורים האטרקטיבים - אזור סאפה בצפון וכל האזור של דלתת המקונג וסייגון בדרום הם האזורים בהם המונסון חזק ומפריע לטיול. האזור של החוף המרכזי (הואה, הוי-אן ונה-טראנג) הוא האזור בוייטנאם שפחות מושפע מהמונסונים באוגוסט. אפשר לטייל בהרבה אזורים בסין (לא ממש מכיר ספציפית - אבל שווה להתעמק ולבדוק). צפון תאילנד - ממש לא אידיאלי. קמבודיה, לאוס ומיאנמאר (בורמה) - אפשר לטייל אבל מאד רטוב!
-
כמו שכתבו לך אין בעיה להעביר חודשיים וחצי בהודו. אם בכל זאת תרצה לגוון תוכל לעבור לנפאל באמצע ספטמבר. או לחילופין לטייל במרכז אסיה - קירגיזסטאו, טאג'קיסטאן, ובסתיו אוזביקסטאן או גאורגיה. הרמה הטיבטית בסין מתאימה בקיץ, אבל לא ניראה שסין תיפתח לתיירות בקרוב. גם מונגוליה מתאימה.
-
Dear ,
Thank You for choosing India as your travel destination, INDIA will surely be the best place to visit.
India: The Land of different cultures, traditions, climates, dresses, locations from Mountains - Plains - Jungles - Desert with different weathers too hot, cold, sunny, mixture of religions Hindu, Jain, Christians, Muslims, Sikhs, Tibetan, Even Kasol is known as mini Israel.
You can even check the travel route options as well Delhi - Amritsar-Dalhousie - Himachal Pradesh (Dharamshala - Manali - Kullu / Kasol - Shimla ) - Mussoorie - Rishikesh - Haridwar - Delhi- Agra
or
Delhi - Mathura/Vrindavan - Agra - Rajasthan (Jaipur - Ajmer/Pushkar - Udaipur - Jodhpur - Jaisalmer) -Delhi - Varanasi - Delhi/Mumbai
or
There are many places to visit & explore with complete freedom & safety.
I can assist & suggest you for travel in India as well you can contact me on ++91 9911 802 491 available on whatsApp/call for Hotels / Car Rental / Sightseeing / Tour Package / Guides
If you wish so we can assist you with the names & contact details of friends visited India from Israel
Thanks & Regards, Sandeep Narang ++91-9911802491
-
הנודניק חזר.