תעודת קורונה ודרכון לא בתוקף
-
עם דרכון זר אין שום בעיה. נכנסתי לשוויץ בתור של הארופאים ואף אחד לא ביקש שום תעודת חיסון. המקום היחיד שהיה רלוונטי זה בארץ משום מה.
-
באיטליה לא בדקו את הפרטים בתעודה. רק בדקו אם הברקוד עושה להם וי ירוק באפליקציה
-
בריטניה הסירה את כל המגבלות בכניסה אליה, כולל הכל. מ18 למרץ22. מדינה שהחמירה מאוד עם הנכנסים, כרגע מסירה את כל המגבלות. טוסו חופשי. לא בדיקות לא טפסים. !!!!
https://www.schengenvisainfo.com/news/uk-to-abolish-all-remaining-covid-19-travel-restrictions-for-arrivals-from-other-countries/
-
אם זה מעניין: מסתבר שיש נוהל תיקון תעודה שרלוונטי בייחוד למי שמחליף דרכון. מי שמבצע את זה זה משרד הבריאות וזה לוקח כמה ימים. אבל לא כל הפקידים במוקד שלהם מודעים לזה ופשוט צלצלתי כמה פעמים עד שמישהו ידע. לעומת זאת ככל הנראה רשות האוכלוסין לא יכולה לעזור בקטע הזה. רק משרד הבריאות.
אנחנו טסנו למלטה עם שני הדרכונים, אבל בשום שלב לא שאלו על מספר הדרכון או ביקשו לראות אותו. כמובן שזה לא אומר כלום על מישהו אחר במדינה אחרת עם פקיד אחר.
-
1 באפריל 22, פרסום מרוכז של כל מדינות האיחוד האירופאי לגבי מבגלות הכניסה לפי מדינה, יש מספר מדינות שהסירו לחחוטין את מגבלות הכניסה.
-
הקישור לאתר האיחוד האירופאי, מדינות שנגן. 1.אפריל 22.
https://www.schengenvisainfo.com/news/travelling-to-europe-in-april-current-entry-rules-other-restrictions-explained/
-
The list of EU/EEA countries that have lifted all of their measures and now permit restriction-free entry to all travellers regardless of their country of origin is as follows:
Denmark Hungary Iceland Ireland Norway Poland Romania Slovenia Sweden Whereas three other countries – Czechia, Latvia, and the Netherlands – have abolished their entry rules only for EU/EEA travellers.
-
פולין ולטביה הסירו את כל מגבלות הקורונה בכניסה אליהן, באופן מלא. טיול נעים. וזאת בהמזך לשאר המגינות כמו איסלנד אירלנד, בריטניה מונטנגרו הונגריה דנמרק סלובניה, רומניה שבדיה נורבגיה. לעומת מדינות שעדין דורשות תו חיסון או החלמה, יש בינהן שהקלו בכניסה רק על הנכנסים ממגינות האיחוד ושנגן, ויש שעדין דורשות מכולם.
-
האם הצלחת לטוס עם שני דרכונים? יש לי את אותה בעיה. הטיסה שלי לפנות בוקר
-
האם הצלחת לטוס עם שני דרכונים? יש לי את אותה בעיה. הטיסה שלי לפנות בוקר
-
באיחור רב ובטח זה כבר לא רלוונטי: טסנו עם שני הדרכונים, אבל אף אחד לא ביקש. מה שכן במקרה שלנו מדובר היה על ילדה מתחת לגיל 12 ולא על מבוגר. אולי על מבוגרים מקפידים יותר.