ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון מסלול סיציליה -נוחת וממריא מקטניה -7 לילות

פורום אירופה
    איטליה
    2
    4
    191
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • זיו רוזנברג
      זיו רוזנברג נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום,

קראתי בעיון את המלצות והטיפים של המטיילים ועדיין לא מצליח לתכנן את המיטב מבחינת חלוקה של מסלול ושהות :

אנו זוג שמתכנן לנסוע בחודש מאי והבנתי שכן כדאי ונכון להתמקד בחלק הדרום מזרחי( בביקור ראשון) של האי אבל איכשהו לא מסתדר לי המסלול :

אטרקציות דרומית לקטניה : הר אתנה,Siracusa ,Caltagirone,Ragusa,Noto-- מה הוא בגדר MUST על מה ניתן לדלג ? -כמה ימים להקדיש לחלק הזה של האי?

היכן כדאי להתמקם מבחינת לינה במקום יפה ונוח ?

אטרקציות מצפון לקטניה - Taormina,Messina ו-Castamola -והאיים האיוליים Milazzo-גם לגבי חלק זה היכן מומלץ והכי נכון להתמקם וכמה לילות להקדיש לחלק הזה של הטיול?

לא מסתדר לי מבחינת חלוקה לילות ומסלולים בין 2 החלקים הנ"ל ,מישהו יכול לתת לי חיבור איך כן ונכון ?

תודה רבה וממתין לתגובות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • זיו רוזנברג

חברים ,יש מישהו שיודע לענות ?

• מייק1
          מייק1 נערך לאחרונה על ידי

הי, לא מגדיר את עצמי כמומחה לסיציליה , מביקור אחד שם אני יכול להעיר: א. על פניו אתנה הוא חובה, אבל לא בטוח, התורים לרכבל ארוכים, ההסבר למעלה הוא די חפיף.., שווה להגיע לבסיס, אם עמוס לשקול לוותר ב. אנחנו לא היינו באיים, מבחינתי זה היה פספוס ג. Messina היא בטח לא חובה ד. Taormina העליה לעיר העתיקה ברכבל יפה ומעניינת

אתה לא מציין את פלרמו, מבחינתי (אני מאד אוהב את החיות של ערים), הייתה האטרקציה הכי מעניינת, העיר חייה תוססת יש בה דברים מעניינים, לא יודע כמה זמן יש לכם, לשיקולכם בהצלחה, מייק

• זיו רוזנברג

תודה ,בכל מקרה אני מתכוון לשלב את טאורמינה ומילאזו - עם האיים . מסלול 1. יכול להיות קטניה עם הר אתנה ,טאורמינה ,מילאזו והאיים ,הכפרים אריצ'ה,צ'פאלו ופלרמו ובחזרה לקטניה

מסלול 2. יכול יותר להתמקד בצד המזרחי ומרכז - קטניה סיראקוזה נוטו,וטאורמינה

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון