World8 או GlobalSim או משהו אחר?
-
תודה, לא ידעתי שאפשר. איישם בנסיעות הבאות.
היה כמובן יותר נחמד מצידם אם היו נותנים אופצייה לקוד באפליקציה במקום SMS + טביעת אצבע בטלפונים התומכים בכך.
-
לא ניתן להוציא תו ירוק עם מספר טלפון שהוא לא הקבוע שלך (בדוק, מנסיון. כשהייתי בחופשת סקי בצרפת, היה צריך באמצע החופשה להוציא תו ירוק חדש כי הברקוד הפסיק לעבוד, ואתר משרד הבריאות הסכים לשלוח קוד רק למספר הישראלי הקבוע).
-
במסגרת בדיון כאן לגבי בחירת הסים, ואי היכולת לקבל sms, במספר המועבר, כן מקבלים שיחות שנעשו בהעברה למספר הישראלי הזמני למשל בסים וורלד8. היה דיון לגבי אישור עיסקה בבצוע בכרטיס אשראי. יש כיום חובת הקלדת קוד בבצוע עם הכרטיס. במקביל אם מבצעים עיסקה באינטרנט, יש צורך לקבל אישור בקוד סמס. האישור להזמנה בכרטיס אשראי, מתקבל מחברת האשראי או מהבנק? צינו פה שניתן לבטל בבנק את הצורך באימות, שזה סיכון. השאלה שלי, האם הזמנות בכרטיס אשראי של טיסה שאתה בחו"ל, במצב הקיים היום, היאקוד שנשלח מחברת האשראי או מהבנק, כי בחברות האשראי באזור האישי ניתן לקבל גם שיחה קולית, וגם את הקוד במייל. אודה אם משהו ביצע פעולות אלה בישרכארד מאסטרכראט ישיב מניסיונו.
-
מרשמיי האישים לא לקחת את וורלד 8 לספרד שם הייתה לנו בעיית תקשורת קשה של התחברות וניתוק כל הזמן לקחנו פרי סים אורנג מקומי והכל היה נהדר כך שכרטיס הסים 8 מבחינתי בעייתי מה גם שאני משאיר הודעה לשירות לקוחות שלהם והם לא חוזרים אליי
-
Roco M, לגבי SMS לאישור עסקאות (למשל, עבור קניית כרטיס למטרו, הזמנת כרטיס למוזאון, אטרקציה וכו), בשנה האחרונה כשהייתי בחו"ל ישראכרט שלחו הודעה גם לוואטס אפ ולמייל בנוסף ל-SMS, וכל זה קרה בלי שהגדרתי שום דבר מיוחד באתר שלהם, כך שהפינה הזאת נסגרת.
-
תודה על העדכון, כן מספר חברות התקדמו בנושא אימות עיסקאות, ומאפשרות אימות בהודעה המתקבלת גם בsms גם במייל. לא ראיתי הודעות בוואטסאפ,שזה בעצם החלופה הטובה ביותר! כי זה האמצעי הזמין ביותר כשאנשים בחו"ל עם חיבור נתונים בלבד, ללא הסים הישראלי. למייל זו התקדמות, אבל עדין רוב החברות תקועות עם sms,בלבד. אילו חברות מצאת שעובדות עם מייל, ובעיקר שכן עובדות עם וואטסאפ? בנק הפועלים אינו מעדכן במייל רק בsms למשל. אבל אם יש לך מייל אישי של פקיד הוא יכול לחזור אליך לטלפון שמספרו אינו ישראלי. הפתרון לשיחות זה המספר החופף,שיש כפתרון לקבלת שיחות עם עקוב אחרי של מספר חברות עם סים בינלאומי.
-
הפתרון לשיחות זה המספר החופף,שיש כפתרון לקבלת שיחות עם עקוב אחרי של מספר חברות עם סים בינלאומי
פתרון שנהוג אצל מי שאני מכיר (וגם אצלי) הוא רכישת eSIM לטלפונים תומכים בנוסף ל SIM או ה eSIM הישראלי,
או טלפון עם אופציה ל SIM פיסי כפול, כך שגם ה SIM הישראלי וגם הSIM של חו"ל פעילים.
כבר כמה שנים עובד לנו מצוין.
לא רלוונטי לבעלי טלפונים עם עריסה ל SIM בודד ושאינם תומכים ב eSIM, אני מניח שיש רבים כאלה אבל הם עולם הולך ונעלם.
-
הבעיה העיקרית של WORLD8 בעבר ניתן היה להטעין בכפולות של 50 והיתרה היתה נשמרת עד 4 שנים - יתרון על פני כל הכרטיסים הבעיה שלאחרונה כל טעינה מחייבת רכישה של אינטרנט ל 30 יום במינימום 50 ש״ח נוספים, הדבר הופך ללא כדאי בכלל למי שנוסע לתקופה קצרה או שנמצא בחול וחוזר בעוד כמה ימים ובסה״כ רוצה להטעין עבור אינטרנט ושיחות ולא מעוניין בחבילה של 30 יום. לכן ממש לא מומלץ. פניתי לשרות הלקוחות וחזרו אלי עם תשובה שזו המדיניות החדשה... יש לי 5 סימים של WORLD8 שפשוט נזרקו לפח