ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון מסלול לצפון מערב ארה"ב בספטמבר-אוקטובר -נודה לסיוע ועצות טובות:)

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית הרי הרוקי סן פרנסיסקו יוסמיטי מערב ארהב גרנד קניון הפארק הלאומי ארצס קולורדו נבדה פארק קניונלנדס הפארק הלאומי ציון קניון ברייס פארק יוסמיטי מונטריי אגם פאוול קניון אנטילופ
    9
    21
    617
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Orit_3870938
      Orit_3870938 נערך לאחרונה על ידי

הי, אנחנו משפחה של 5 מבוגרים (הקטן יהיה בן 17), ומתכננים נסיעה בחגים, כלומר לקראת סוף ספטמבר עד אמצע אוקטובר, לצפון מערב ארה"ב. היינו כבר בטיולים ארוכים, כולל במזרח ארה"ב וברוקים הקנדיים. תמיד נעזרנו בפורום הזה לפני נסיעות והייתי שמחה לשמוע משוב על התכנון הזה שאני מצרפת ועצות טובות לשיפורו. המסלול מבוסס על קריאה של מסלולים רבים ונסיון לתפור תכנית שמאפשרת לראות כמה שיותר טבע, יחד עם לנשום ולעכל את החוויות והנופים. מודה לכם.ן מראש על ההתייחסות והסיוע!!
      יום 1 – טיסת בוקר לדנבר. נחיתה בשעות אחה"צ. לקיחת רכב ונסיעה למלון. הצטיידות ולינה.
      יום 2 – נסיעה לרוקים האמריקאיים לחלק המזרחי של השמורה. לינה ב Estes Park. שאלה – האם להישאר כאן יומיים לטיולים בחלק המזרחי ולישון לילה נוסף באותו המקום או להתקדם לחלק המערבי ושם לישון יומיים?
      יום 3 – יום נוסף בחלק המזרחי ולינה ב Estes Park או לנסוע לעבר ה trail ridge road  כדי לחצות את הרי הרוקיס. לינה ב- Grand lake
      יום 4 – החלק המערבי של הרוקיס האמריקאים. לינה ב- Grand lake
      יום 5 - Maroon bells, לינה ב-   Grand Junction
      יום 6 – Canyonland, לינה במואב
      יום 7 – Arches park, לינה במואב
      יום 8 – קפיטול ריף, קניון ברייס, לינה ליד ברייס
      יום 9 – נקודות תצפית בדרום השמורה והליכה במסלול bristlecone loop. נסיעה לכיוון Zion Park. לינה בKanab  (האם מקום הלינה מתאים?)
      יום 10 – Zion Park, לינה בKanab
      יום 11 - Zion Park , אחה"צ נסיעה לכיוון העיירה page
      יום 12 – ערב יום כיפור כך שמבחינתנו זה יום קצר. לנסוע ל Horseshoe Bend לתצפית.
      אם יש מספיק זמן אפשר לנסוע ללייק פאוול – אולי שייט קצר? רעיון אחר?
      יום 13 – יום כיפור
      יום 14 - Antelope canyon ואז נסיעה לגרנד קניון – נקווה לצפות בשקיעה ואולי יש פעילות של תצפית כוכבים (האם שווה?). לינה ליד הגרנד קניון. לגבי קניון אנטילופ יש לי התלבטות כי ראיתי תמונות והוא נראה מדהים, אבל המחיר כיום הוא 125 דולר לסיור בן שעה בקניון העליון ואני תוהה האם זו השקעה נכונה בהתחשב בכך שאנחנו 5 אנשים. רעיון חלופי?
      יום 15- ביקור בוקר בגרנד קניון ואז - Jerome שהבנתי שהוא כפר חביב בקרבת מקום. אחה"צ לצאת ללאס וגאס ללינה, אפשר גם בפאתי העיר (4 שעות נסיעה) – אנחנו היינו יכולים לוותר על לאס וגאס, אבל אין לי רעיון יותר טוב כיצד לחלק את הנסיעה הארוכה הזו עד לפארק סקויה. אשמח לרעיונות ועצות טובות.
      יום 16 – נסיעה לכיוון Lone pine. לנסוע ב WHITNEY PORTAL ROAD בהרי הסיירה נוואדה. המלצות על מסלולים בסביבה? אולי לנסוע לבישופ ולאגמים שלה?
      יום 17 –נסיעה מ -lone pine לפארק סקויה וביקור בפארק. נסיעה ללינה ב fresno
      יום 18 – נסיעה ליוסמיטי. לינה ב Yosemite valey. מהיכן הכי כדאי להיכנס ליוסמיטי?
      יום 19 – יוסמיטי
      יום 20 – נסיעה לMonterey, שמורת point lobos ואז נסיעה ללינה בסן פרנסיסקו
      יום 21 – סן פרנסיסקו
      יום 22 – סן פרנסיסקו
      יום 23 - סן פרנסיסקו, טיסת לילה לישראל

גדליהו מהגרעין dhz 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hil
        hil נערך לאחרונה על ידי

יום6, אלו חלקים אתם מתכוונים לעשות, יתכן שיום שלם יהיה טו מאצ' יום 9, אפשר, אבל למה לא לישון בספרינגדייל, צמוד לשמורה (אאכ רוצים לחסוך כסף) 10-11 מה מתכננים בזאיון? יתכן שיומיים יהיו הרבה

קצת לא נמצא על המסלול שלכם: gooseneck, monument valley

גרנד קניון - north or south rim?

למרות שאני "כמוכם", לא הייתי מוותר על פעם אחת של ביקור בסטריפ, (בפרמונט לא יצא לי) ערב אחד די הספיק לי, אבל היה חוויה

סן פרנסיסקו - אל תפספסו twin peaks, בעיני התצפית הכי יפה הייתי פעמיים ביום, ופעמיים בלילה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Orit_3870938

תודה רבה על הפידבק:) לגבי יום 6 - מאחר ויש לנו עוד נסיעה על לקניונלנד - השארתי את כל שאר היום עבורו לצורך הגמישות, אבל אם נראה שאפשר לעשות עוד משהו - אשמח לרעיון מה. אבדוק לגבי ספרינגסדייל. לגבי זאיון - השארתי יום וחצי, אם יותר מדי, יכולה "לדחוף קדימה" את המשך המסלול. אבדוק לגבי המקומות הנוספים שהזכרת. תודה!

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • rona.n
            rona.n נערך לאחרונה על ידי

היינו באותה תקופה לפני שנתיים וחצי,
            אתייחס לחלקים שבהם היינו (ברוקיז האמריקאיים נהיה השנה)
            ברייס - נסו לחוות את התצפיות גם בשקיעה
            ציון - יום וחצי זה מעולה. יש לכם חבר'ה גדולים ואפשר לעשות שם מסלולים מצויינים. זה פארק מדהים
            גם אני התלבטתי לגבי וגאס, כי אנחנו חובבי טבע ומסלולים, אבל זו הייתה הצלחה ואחרי כל הטבע העוצמתי שרואים, גם העוצמה של מעשה ידי אדם באדריכלות, יש בה משהו מיוחד.

בגרנד קניון אנחנו ישנו בתוך הפארק וזכינו גם בשקיעה וגם בזריחה. אם מסתדר לכם, זו חוויה חזקה לקום לזריחה, להשתמש בשאטל ולנסוע לאחת התצפיות לזריחה - חוויה מדהימה. (קחו הרבה בגדים חמים)

• גדליהו מהגרעין
              גדליהו מהגרעין @Orit_3870938 נערך לאחרונה על ידי

אתחיל בנדנוד גיאוגרפי- כשפתחתי לקרוא חשבתי שאתן הצעות לצפון מערב ארה"ב שזה יותר מדינות וושינגטון-אורגון-מונטנה וכו' ולא קולורדו, נוודה וקליפורניה.

אז על מה שכן אני יכול לעזור- ברוקיז- אם אתם מחפשים מסלולי הליכה ( ואתם גם עם ג'ט לג). אנחנו הלכנו הרבה יותר במזרח השמורה- ככה שיומיים שם בוודאי. אלא אם יש לכם מסלולים יעודיים במזרח השמורה שממש מעניינים אתכם. זה יהפוך את יום 4 מבחינתכם לנסיעה בכביש של השמורה עם מעט עצירות. אנחנו עשינו את המסלול של הר אידה ולנסוע מאזורי גרנד לייק חזרה למסלולי המזרח הוא לא איזה נסיעה קצרה.. ולכן אני אמליץ שתלכו עם הרעיון של יום 3 במזרח הפארק ולינה באסטס ויום 4- נסיעה על הכביש למערב.

יום 5 הייתי מוותר- מארון בל לא קרוב- יש לכם הרבה נסיעה וגם לא מעט נסיעה לאחרי. אני באופן אישי לא נפלתי מהמקום וכל הסיבוב הזה, מהחלקים שאני מכיר מהתוכנית שלכם- הוא אולי הכי הרבה השקעה שעלולה לעלות בעייפות עם הכי פחות תמורה. לדעתי אם אתם בכושר סביר ויכולים לעשות את האגם הנסתר ליד גלנווד ספרינגס זה שווה יותר ( אבל שוב- דעה אישית),

החלקים של יוטה כבר יותר הגיוניים.

לגבי אנטילופ- אחרי שעברתי בזמנו על הרבה דיווחים מביקורים פארק ראיתי שיש תיאורים עם דיעות קצת חלוקות- שיפה מאוד אבל הביקור נפגם כי דוחפים אותך לזוז כל הזמן וכו'- ואכן במחשבה על העלות ומה שאנחנו יכולים לעשות במקום - ויתרנו. לא מצטער על זה- יש כ"כ הרבה מקומות יפים אחרים שביקרנו בהם, שגם ככה בחיים לא נספיק הכל...

תהנו!

• מוני
                מוני @Orit_3870938 נערך לאחרונה על ידי

@orit_3870938

שלום

ביחס ליום 6 אני דווקא חושב שהתוכנית ליום הזה היא בסדר גמור

והתוספת שלי היא -1-לא להחמיץ את כביש 128 (ראי מיפוי) בדרך מגרנד ג'נקשן

והתוספת הנוספת 2- היא לסטות ולהגיע אל נקודת הסוס המת אני הייתי עושה אותו בחזרה מהביקור.

בקניונלנדס איים בשמיים.

אני יותר מחפש איך להמליץ לכם כמי שהם בוגרי הרוקיס הקנדיים איך לקצר את הביקור ברוקיס האמריקאיים

לטובת תוספת של הגעה לדוגמה לסדונה, .

במאמר מוסגר כחובב מושבע של קולורדו הייתי מוסיף סיבסוב בקולורדו על חשבון הרוקיס האמריקאיים

לגבי קנב עבור ציון נכון שספרינדייל עדיף אבל אתם לא תהיו הראשונים ללון בה, ברם אולם אם תחליטו סופית על קנב

הייתי מוותר על החצי יום הנוסף ביום -11 בציון ומגיע ישירות לפייג'.

לגבי אנטילופ ככל שהוא מרשים אני לא חושב שקפיצה כזאת במחיר מוצדקת-דעה משלי.

שימו לב מאחר ואתם נוסעים ממואב לברייס דרך הקפיטול ריף (שזה בסדר גמור) ואני מניח שבהמשך תשלבו גם כביש 12

כדאי שתתחילו יותר מסביר ביום הזה על מנת לעשות את הסטיה לעמק הגובלינים!!

מוני

• Orit_3870938

תודה גדולה על כל ההצעות! אבדוק איך לעדכן את המסלול ולשלב אותן. לגבי שקיעה/זריחה, אני מניחה שגם אם לא ישנים ממש בתוך הפארק אפשר לנסוע אליו ולראות, בייחוד כשמדובר בתקופה שהזריחה לא כ"כ מוקדמת. אז בהחלט מתכננים לעשות זאת! שוב תודה:)

• Orit_3870938

האם יש המלצות/ תובנות לגבי החלק השני של המסלול - הימים בהם נוסעים לכיוון היוסמיטי והביקור בו?

• ayeletback
                      ayeletback נערך לאחרונה על ידי

כמה תובנות שלי

• מבחינתי אנטילופ הוא חובה, למרות המחיר. מקום מדהים ואני לא נתקלתי בדומה לו.
                      • פרסת הסוס זה עניין של שעה+ וגם אנטילופ , אפשר לעשות את שניהם בערב יום כיפור.
                      • לא הייתי מוותרת על לאס וגאס, שווה להיות בה פעם אחת ויש בביקור בה שבירה לא רעה של רצף הטבע המדברי.\
                      • לגבי כביש מספר 1, אתם כבר שם אל תסתפקו בלהגיע לפוינט לובוס תמשיכו עוד שעה-שעתיים דרומה. התצפיות היפות ביותר נמצאות ביזור הזה של הביג סר. לפוינט לובוס כדאי להגיע מוקדם כי הם מגבילים את מספר המכוניות שיכולות להכנס
                      • מוני
                        מוני @Orit_3870938 נערך לאחרונה על ידי מוני

@orit_3870938

בקשת המלצות על הנסיעה בכיוון היוסמיטי כאשר בצדק לפני היוסמיטי

הסוקויה וקינגס קניון שלמעשה הם יחדה אחת שרק שלט מפריד בינייהם

אם היציאה ביום 16 היא מווגאס לדעתי בלתי אפשרי!!! להגיע ל-lone pine ולמחרת

להגיע לסוקויה ולקינגס קניון להתחיל לטייל ולהגיע ללינה בפרסנו

הנה המיפוי רק מלון פין רק לשער של הסוקויה-https://goo.gl/maps/8BvvZaPMRSCRH1249

לעניות דעתי ביום ה-16 צריך להגיע ללינה סביבות השער של הסוקויה להשתדל ב-three rivers

נכון זה הרבה לנסוע אבל כך תוכלו למחרת ביום ה-17 להיכנס מיד לסוקויה והלאה לקינגס וממשיכים ללינה בפרסנו

יכול להיות שאפשר מאחר ואת לא היית סגורה לגמרי על להגיע ללאס ווגאס לקדם לינה כך שיהיה פחות לנסוע אל הסוקויה

ביום ה-18 עם כביש 41 בדרך לכניסה הדרומית של היוסמיטי

רוצה לתת לך קישור לדיווח מהסרטים המפורט(פשוט לעשות copy)של הגולשת האגדית=טניה הם יצאו מווגאס אל השער של הסוקויה לנו ב-three rivers

למחרת על הבוקר נכנסו לסוקויה ולקינגס והמשיכו ללינה בפרסנו ולמחרת עלו ליוסמיטי על ה-41 דרך השער הדרומי

את יכולה לגלגל את הדיווח השרשורי וקבל תובנות גם מנקודות נוספות שאת הולכת לפקוד-

https://community.lametayel.co.il/topic/12764/%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9-%D7%90%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98-%D7%91%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-%D7%90%D7%A8%D7%94%D7%91-%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA/50?page=3

בכל אשר תחליטי tאת הולכת לעשות אחלה טיול

מוני

• dhz
                          dhz @Orit_3870938 נערך לאחרונה על ידי

@orit_3870938

יש חלקים בתכנון שנראים לי ריצה ממש. הנה הערותי:

ראשית, אינני מכיר את אופי הטיול שלכם, אבל אם הוא לא כולל קטעי הליכה מרובים, יספיקו לכם יומיים לביקור ב- Rocky Mountains NP (שאת מכנה "הרוקיס האמריקאנים"). שימי לב שצריך להזמין מקום מראש לביקור בפארק באתר הפארק.

בוא נניח שביום 2 אתם מבלים בחלק המזרחי של בפארק כולל נסיעה לכוון bear Lake. ביום 3 אתם חוצים את הפס ומגיעים לחלק המערבי. לטעמי, ניתן להמשיך מ- Grand Lake לכוון I-70 וללון באיזור I--70. אני סיימתי יום ביקור כזה חזרה בדנבר, כך שנראה לי שתוכלו להגיע בקלות ל- I-70.

יום 5 הוא קצת ריצה. יש נסיעה לכוון Independence Pass ומשם ממשיכים לאספן, ש- Maroon Bells נמצאת ממש אחריה. לאחר מכן, עוד שעה עד שעה וחצי נסיעה עד Glenwood Springs, ומשם המשך נסיעה ל- Grand Junction.

יום 6 - אם מדובר באגף Needles, אז סביר בגלל הנסיעות. אם מדובר ב- Islands in the sky, ממש לא סביר להקצות יום מלא. מציע להתחיל שם ולהמשיך בפארק ארצ'ס, כך שיהיה לכם שם מעל יום ביקור.

יום 9 - לינה ב- Kanab סבירה. מדובר בכשעה ומשהו נסיעה מפארק ציון. אני לנתי ב- Kanav בזמן הביקור בפארק ציון.

יום 11 - סביר רק אם בכוונתכם לעשות טיולי הליכה ארוכים בפארק ציון. אחרת, יום אחד יספיק.

יום 12 - כל האפשרויות קיימות, כולל קניון אנטילופ. השמש שוקעת באזור 18:00, כך שיש לכם מספיק זמן לשלב כמה דברים באותו יום, כמו קניון אנטילופ וה- Horseshoe Bend או קניון אנטילופ ושיט קצר באגם פאול וכו'. ניתן לבקר בקניון אנטילופ התחתון. אני חושב שהעלות נמוכה יותר. לשיקולכם.

• Orit_3870938

שוב תודה מקרב לב על הזמן שהקדשתם ועל התובנות החשובות והשיפורים. עוזר מאד וגם נותן תחושת בטחון שעוד אנשים עוברים ומגיבים על המסלול. ממש ממש תודה!! מוני - אם לקדם לינה במקום לישון בלאס וגאס - היכן אפשר לעצור באותו היום? יש לך רעיון? (במיוחד לאור העובדה שהצעת להוסיף את סדונה למסלול).

• מוני
                              מוני @Orit_3870938 נערך לאחרונה על ידי

@orit_3870938

אני הצעתי להוריד יום מהרוקיס האמרקאים ועלתה לי מחשבה

שבאיזו שהיא קונסטלציה החיסכון הזה יאפשר ביקור בסדונה

בינתיים בדקתי היכן נמצאת Jerome שאותה הזכרת ביחס לגרנד קניון,

ומה רואות עיני-

1)שהיא לא כל כך בקרבת מקום לגרנד (שעתיים הגה)

2)ראי במיפוי המצורף היכן היא נמצאת https://goo.gl/maps/rN2SfbVqnXaLHRyHA

נכון - בשביל להגיע לכפר הזה עוברים בסדונה. אז אם מממשים את ג'רום על פי התוכנית המקורית

שלך אז זה לא שהוספנו את סדונה ,היא למעשה בתוכנית המקורית!!

ואני חוזר לתוכנית המקורית

יום 9 אתם קמים בברייס ובערב נוסעים ללון ליד ציון

יום 10 קמים בבוקר בציון ויום מלא מלא בציון ,אם לנים בקנאב אז לא חוזרים לציון

כך ב-וום 11 אפשר להספיק הרבה בפייג' (ראי מה כתבה איילת על אנטילופ + פרסת הסוס)

יש לכם עוד חצי יום בערב יום כיפור -12 כך שביום ה-14 נוסעים ישר לגרנד אפשר לסגור יום שיוקדש לאי אילו תצפיות בגרנד כולל שקיעה

ביום ה-15 זריחה בגרנד והלאה לביקור בסדונה ,וג'רום??

שורה תחתונה- אם אני צודק וזה לא חייב להיות שאני צודק ,עדיין אם הורדתם יום מהרוקיס האמריקאיים יש

לכם להוסיף אותו לאו דווקא לסדונה כי בכל מקרה היא - סדונה כנראה בפנים

מבולבלת? אני לא!😊

מוני

• מוני
                                מוני @מוני נערך לאחרונה על ידי מוני

@מוני

דרך אגב בעיקבות ההערה של dhz

שצריך להירשם עבור כניסה לרוקיס האמריקאיים

יש הודעה בדף הזה של הפורום על הצורך להירשם

גם לכניסה ליוסמיטי -

https://community.lametayel.co.il/topic/161433/%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%99-%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA

ואני מניח שגם יהיה צורך להזמין בסוקויה/קינגס

וראיתי שלא נתתי את המפה (ובה כביש 128!!) שהבטחתי מגרנד ג'נקשן לקניונלנדס ולסוס המת

https://goo.gl/maps/44QBDkZSKewwJpnK9

מוני

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • Orit_3870938

תודה רבה מוני על התוספות המועילות. לא מבולבלת, הסברת הכל מעולה! וכן - ראיתי שצריך להירשם ולהוציא permit מראש די לכל הפארקים, עם גמישות של כ-3 ימים. כך שאני רוצה לסיים לתכנן ואז להתארגן לבקשות הללו (שבחלקן עוד טרם נפתחו מבחינת מועדי הנסיעה שלנו). מעריכה מאד הכל. תודה גדולה!

• dhz
                                    dhz @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני לגבי הצורך בהרשמה - בכלל לא בטוח שזה נדרש לגבי סקוויה וקינגס קניון. זו שיטה חדשה שהם נוקטים לגבי הפארקים הצפופים (יוסמיטי, גליישר, ציון, ארצ'ס ועוד). הצעתי היא לבדוק באתר של הפארק (תחת www.nps.gov) לגבי הפארקים שמתכננים לבקר בהם ולראות אם ההרשמה מראש נדרשת.

• yuvaln11
                                      yuvaln11 נערך לאחרונה על ידי

הי , כמה הערות שלי :

1. יומיים ברוקיז האמריקאים נראים לי מספיקים - שני לילות באסטס פארק וטיול בצד המזרחי ולמחרת מעבר לצד המערבי וקידום לינה ליעד הבא. שנה שעברה היה די קשוח לקבל אישורי כניסה ל bear lake, לא יודע איך זה השנה.
                                      2. עבור פארק ציון , הלינה בספרינגדייל יעילה מאד ומומלצת . זה על השער כניסה. לשים לב שהטיול בפארק בשאטלים והחניון שם מתמלא ממש מהר ומוקדם בבוקר.
                                      3. קניון אנטילופ חוויה בלתי נשכחת . שנה שעברה גם הכניסו קבוצות קטנות בכל פעם מה שהיה ממש כיף. גם פה צריך לקבוע מועד מראש ולהזמין וגם לזכור שגשם אחד קטן , הקניון נעשה אמבטיה ונסגר לביקור. המחיר נשמע יקר מאד ב 50% יותר מלפני שנה.
                                      4. שייט באגם פאוול נראה לי משעמם ומיותר בהחלט , אבל זה אני. אחלה טיול , תהנו!
                                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                      • Orit_3870938

תודה על ההתייחסויות!

• rona.n
                                          rona.n נערך לאחרונה על ידי

זה מאוד סובייקטיבי, אצלנו השייט באגם פאוול היה אחת החוויות המוצלחות. הזמנתי סירה מראש לחצי יום, אבל בגלל שהיה קר בשבוע הזה ביטלתי כמה ימים לפני וכשהגענו החלטנו למרות הקור לקחת סירה לשעתיים היה מוצלח מאוד (למרות הקור), השייט הוא בנקיקים מדבריים והטופוגרפיה הופכת את זה לחוויה עוצמתית. בעיניי שווה ממש. במיוחד אם יהיה לכם מזג אויר חמים.

• ron21
                                            ron21 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מאוד נהנינו בשייט באגם פאוול צריך לקחת בחשבון שנדרש להזמין זמן רב לפני (לפחות זה היה המצב טרום הקורונה...) לגבי קניון אנטילופ, ממש לא הייתי מוותר, אם רוצים קצת לחסוך אפשר לעשות את התחתון, המחיר זול יותר והמראות די דומים לעליון (אנחנו עשינו את את התחתון עם Kens והיה בסדר גמור) Horseshoe Bend כולל ההליכה וצילומי תמונות מכל זווית אפשרית לא יותר משעה וחצי

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון