ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בקרואן עם פעוט

פורום צפון אמריקה
    הרי הרוקי קנדה קרוואן
    4
    4
    194
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rafikfir
      rafikfir נערך לאחרונה על ידי

שלום. אנו מתכוונים לטייל בספטמבר ברוקים הקנדיים קרואן אחד לנו הסבא וסבתא וקרואן שני למשפחתו של בני עם פעוט בן שנה וחצי. אנו מתלבטים איזה קרואן לבחור. מצד אחד רוצים הכי קטן על מנת לחסוך בדלק וגם יהיה יותר קל למצוא חניון בקמפ. (כבר עכשיו לא נותרו הרבה מקומות), מצד שני צריך שיהיה מקום לפתוח מיטה קטנה שתמוקם על הרצפה (שלא יפול מהמיטה) , וכמובן אפשרות להתקנת car seat. רצוי גם שהכיסא יותקן עם הגב של הפעוט לכיוון הנסיעה. אשמח לקבל טיפים מאנשים שטיילו עם פעוט בקרוואן, בעיקר מהסוג הקומפקטי. באיזה מודל השתמשתם ואיזה טיפים תוכלו לתת לגבי טיול עם פעוט. תדה מראש. רפי.

מוני limi14 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני @rafikfir נערך לאחרונה על ידי מוני

@rafikfir

שלום

ראשית גילוי נאות -אינני נוהג לענות להודעות על קרוואן מחוסר ידע בכלי.

אבל הרצון לא להשאיר את ההודעה ללא כל תגובה ,פניתי לרינת קרוואניסטית מעולה וותיקה ומאוד יקרה ,שם משתמש rinisco

הסתבר שהיא בספרד אבל בכל זאת התיישבה לענות אפילו שאין לה ניסיון עם פעוט בקרוואן ניסחה תגובה אבל בימים טרופים אלו

של בעיות קשות בגלישה בסלולרי באתר למטייל ובפורומים בעיקר,ולאחר שלא הצליחה שלחה לי את התגובה לווטסאפ ואני מעתיק אותה עבורכם

ככחבה וכלשונה.

כמה הערות ודגשים-

אם אתם מתכננים להגיע לרוקיס הקנדיים בספטמבר הקרוב יש מספר דברים שעליכם לקחת בחשבון-

בספטמבר ברוקיס מזג האוויר יכול להיות קר וגשום,ואפילו מושלג, לכן מציעה לכם לעשות את הטיול כמה שיותר בתחילת החודש

זו הולכת להיות שנה מאוד עמוסה מבחינת חיירות, ולכן לא בטוח שיהיה לכם קרוואן, אנחנו תכננו 8 חודשים קודם.

מציעה לכם להרים טלפון ולברר האם יש קרוואנים להשכרה ואת כל השאלות לגבי כסא בטיחות וגודל קרוואן הייתי מבררת עם החברה בה אתם

משכירים את הקרוואן.

לגבי לינת הפעוט- ניתן לרכוש בוולמארט מיזרון לפי גודל המעבר בחדר שינה אחורי ושהילד יישן עליו.

אני ממליצה תמיד-לקחת קרוואו שהוא מעט יותר גדול ממספר הנפשות הנוסעות בו בשביל מרחב אישי.

אנחנו השכרנו 4 פעמים מחברת מוטורהום והיינו מרוצים.

רינת כתבה גם שאם יש לכם שאלות נוספות. אתם מוזמנים לדשום לה בפרטי ,אבל כאן אני מוסיף מתוך חשש שלצערי התקשורת הזאת גם היא לא כל כך זמינה

במופע החדש של הפורומים לאחר ההתקפה על אתר למטייל.

מוני

rona.n תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • rona.n
          rona.n @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני רינת האלופה. אין כמוה.

אני קצת מעט פחות ניסיון מרינת (בוגרת רק של טיול קרוואן אחד, והשני בדרך...ברוקיז הקנדיים ביולי הקרוב)

אבל מחזקת את כל מה שהיא אמרה, ובעיקר שניתן בכל השאלות הללו להתייעץ עם חברות הקרוואנים הישראליות ולקבל מהם מענה להכל.

מוטרהום, גרייבר או בנדנה. שלושתם זמינים ונוחים להתייעצות.

כדאי גם להזמין כמה שיותר מהר את חניוני הלינה כדי שתוכלו גם להזמין סייטים צמודים (מקווה שעוד נשאר)

ומתחברת להמלצה של רינת להזמין מעט יותר גדול מכמות האנשים, כדי שיהיה מרווח.

רינת ואני מטיילות שתינו בהרכב גדול משלכם (בקרוואן אחד עם סבא וסבתא ועם 2-3 ילדים/נוער) ובקרוואנים הגדולים שיש להם סליידים נפתחים, נוח ואפשר לומר אפילו מרווח.

תהנו!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • limi14
            limi14 @rafikfir נערך לאחרונה על ידי

@rafikfir

לגבי כסא הבטיחות, צריך לבדוק ביסודיות כי לא בכל קראוון ישנה אפשרות לחבר כסא (ולא רק חגורת מתניים) ובטח אם רוצים ישיבה כנגד כיוון הנסיעה.

אנחנו טיילנו עם בן שנתיים שישן עם אחיו במיטה הנפתחת של שולחן האוכל.

וטיפ קטנטן - רכשו בריכה פיצית מתנפחת, ממש פיצית, כדי שתכנס למקלחת הקראוון, עוזר מאוד במקלחות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון