ברצלונה- עד כמה את מעניינת?:)
-
היי, אני מתכננת טיול עם חברות באזור יוני , לגבי היעד עוד לא הוחלט...
האם ועד כמה כדאי ללכת לכיוון של ברצלונה?
לא בא לי להגיע עד לשם ולגלות שבעצם משעמם לי (קרה לי כבר באיזה יעד אחד...)
או אולי יעד אחר עדיף?
תודה!
-
שלום,
איך אפשר לענות על השאלה הזו, כשאת לא נותנת שום מידע על עצמך? איזה יעדים אהבת? איזה יעד שיעמם אותך? מה תחומי העניין שלך, לעומת זאת מה את לא אוהבת?
באופן כללי, ברצלונה היא יעד אהוב שמשלב גם איזור גותי עתיק ויפה, ארכיטקטורה מודרנית מהממת (גאודי), שוק, אוכל מצויין, מוזיאונים (מירו, פיקאסו, ועוד) ועוד.
-
צודק בהחלט! חדשה פה:), ולאט לאט קולטת את השטח, אז ככה אירופה הקלאסית כמו וינה, וורשא וכדומה היה לי כיף, אבל גם קצת השתעממתי, מחפשת יותר דגש על תרבויות שונות, אנשים יותר חמים, רבגוניות, מקום תוסס וכיף. הייתי נוסעת לסגנון מקסיקו, אבל כרגע התקציב לא נותן לי, ואז המליצו לי על ברצלונה ומדריד... השאלה אם באמת נהנים שם,... רוב מי ששאלתי אמר שנהנה, אבל היו כאלו שחד משמעית אמרו ששיעמם להם שם... תודה!
-
גם כאן תקבלי תשובות שונות... בסקר שנערך על ערים באירופה, ברצלונה קיבלה מקום טוב (מדריד קצת פחות) מציע לך , במקום לשאול על דעותיהם של אנשים שאת לא מכירה - תקראי על המדינה מסיפורי טיול (ולא ממדריכים כלליים) ותנסי לחוש את הוייב של העיר הזו. על פניו, לטעמי, תמצאי שם את מה שאת מחפשת
-
מה עם ליסבון? נראה מתאים? או שברצלונה יותר מעניינת וסוחפת?
-
לכל אחד טעמים שונים. אם הכוונה לגיחה של כמה ימים לעיר אירופאית גם ברצלונה וגם ליסבון מתאימות להגדרה (בעיניי מדריד יותר "קלאסית" ). אבל מאד קשה לענות בלי להבין מה את מחפשת- מה "מעניין" או "סוחף" עבורך? בגדול ערים גדולות פחות יתנו לך "תרבויות שונות, אנשים יותר חמים, רבגוניות, מקום תוסס וכיף"- שתיהן ערים מלאות צעירים ואווירה של חופשה,בעיניי. עוד אופציה למספר קטן של ימים-אמסטרדם.
-
רבתרבותיות יש בערי בירה גדולות. הגדרת איפיוני התרבות שאת מחפשת, אם הם נוטים ללטיניים, דרום אמריקה זה העניין שלך, באירןפה זה ספרד פורטגל. אם רב תרבותיות בסגנון אירופאי מגוון, דווקא בלונדון, יש המון תרבות צעירה ציוריקיר מופעי רחוב, מועדונים מכל הסוגים מאוד אקלקטי. זה מאוד תלוי אם זה טיול עומק תרבותי או טעימות.
-
אני נהניתי מברצלונהל 2-3 ימים. לא יותר ולא פחות מאשר שאר ערי אירופה כמו וינה או אמסטרדם .... ( פריז וברלין ולונדון מעניינות יותר ). זה לא משהו מדהים. נחמד. וכמובן חשוב מה אוהבים ומה מחפשים
-
תודה לכולכם.ן! איזה פורום מדהים!