ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מתחילים מאפס אשמח לעזרה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    בית חבד ומסעדה כשרה בטומי פסטיבלים מסעדת דוד בטביליסי
    4
    4
    182
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lama00
      lama00 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

רוצים לצאת פעם ראשונה עם ילדים (9 6 ושנה) אחרי שהרבה שנים לא היינו בחול בעצמנו אז החשש גדול. בנוסף אנו שומרי כשרות אז עוד יותר אין עניין של "לזרום" גם בהיבט הזה. לא ממש יודעת מאיפה להתחיל. הבנתי שמומלץ לנו טיול כוכב וחשבתי על גאורגיה בערך לשבוע. כאמור משנה את דעתי כל כמה דק בין זה לבין מערב אירופה בכלל. מחפשת בעיקר משהו כייף וקל מבחינת ארגון בגלל שזה פעם ראשונה. ממש אשמח לדעתכם אם רלוונטי ויתאים טיול כוכב בגאורגיה ואם כן מאיפה מתחילים (להזמין קודם טיסה- ואז לאן ואיך בדיוק מזמינים, או בכלל קודם להסגר על מסלול כי אולי אתחרט על היעד...) ממש תודה אשמח לכל עזרה שהיא!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hil
        hil נערך לאחרונה על ידי

אבל לא כ"כ כתבת מה אתם מחפשים בחו"ל הזה שאליו אתם רוצים לסוע

בכל מקרה, אם אני מנסה לנחש מה אתם מחפשים, לדעתי היעד של גאורגיה פחות יתאים

• karnielr
          karnielr נערך לאחרונה על ידי

בגלל הגיל של הילד הצעיר באמת כדאי להתמקם במקום אחד כל השבוע ולצאת כל יום לטיול באזור. אני לא מומחית לגיאורגיה, אבל נדמה לי שזה לא יעד מתאים לטיולים יומיים. אנחנו עשינו כמה טיולים בסגנון בזה והתמקמנו פעם אחת בעיירה בדולומיטים באיטליה ופעם אחת בעיירה בשוויץ. גם טוסקנה יכולה להתאים וגם הולנד.

• zvi.k
            zvi.k נערך לאחרונה על ידי

אגם גרדה בצפון איטליה, וסלובניה הם 2 יעדים נהדרים לדעתי לטיול כוכב שטיילנו בהם עם ילדים

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון