לא נפתר מסלול סקוטלנד ב-10 ימים
-
היי חברים,
באמצע יוני אני יוצא עם חברים לסקוטלנד למשך 10 ימים.
אנחנו נהיה עם רכב ככה שאין לנו בעיה לנסוע ממקום הלינה שלנו למקומות אחרים, קרובים ורחוקים.
אנחנו לא מחפשים טרקים אבל אין בעיה ללכת רגלי בשבילים שאינם קשים. בנוסף, אוהבים טבע, נופים יפים, מבשלות בירה, פאבים טובים (אם יש קאסק זה בונוס), מזקקות וכ'ו..
רציתי לשמוע את דעתכם על מקומות הלינה, משך הזמן שבחרנו, ומה הדברים שתציעו לראות בהתאם למסלול.
זה המסלול:
2 לילות: לוס
2 לילות: האי סקאי
2 לילות: בעיירה Foyers שנמצאת צמוד לאגם לוך נס
2 לילות: בעיירה פיטלוכרי
2 לילות בגלאזגו
תודה לעוזרים!
-
הנושא סומן כשאלה
Oran_3814102
-
רק חידוד - 2 הלילות הראשונים הם בכפר Luss שנמצא על Loch Lomond
-
עוד לא עשיתי טיול עומק בסקוטלנד אז קשה לי להתייחס לכל ההמסלול שלך, יש לי רק שתי הערות: א. יש סיבה מיוחדת שאתם רוצים יומיים בגלאזגו? אפשר למצוא בה תעסוקה ליומיים, אבל היא לא בדיוק המיטב של סקוטלנד. אם אין איזו סיבה מיוחדת לביקור אז הייתי מקצרת אותה ליום. אם מאוד רוצים גם סביבה עירונית אז לטעמי אדינבורו עדיפה בהרבה. ב. מושג הפאב הבריטי הוא שונה ממה שאנחנו מכירים בישראל. אפשר לבוא לשם לשתות אבל לא חובה. אפשר גם פשוט לבוא לאכול שם, כשבסופו של דבר יש מספר די מצומצם של מאכלים קבועים שבד״כ יופיעו בתפריט של פאב (יש מי שרואה באוכל פאבים את המטבח המקומי של הבריטים). Cask ales הם ברירת המחדל בהרבה פאבים, אני לא חושבת שתמצא פאב שאין בו אייל מהחבית. איילים מוגשים בטמפרטורת החדר, ראה הוזהרת. אם אתה (כמוני) בכל זאת מעדיף את האייל שלך קר אז IPA או APA בד״כ יהיו קרות, או לפחות יותר קרות. חלק גדול מהפאבים שייכים לרשתות גדולות, לפעמים אפילו למבשלות עצמן. הם עדיין יכולים להיות אחלה פאבים והם יראו בדיוק במראה הטיפוסי של פאב. אם אתה מחפש דווקא מקומות קטנים ועצמאיים חפש את המונח Free House, שמעיד על זה שהפאב הזה הוא בבעלות פרטית עצמאית.
תהנה! אין כמו Pub walk, כינוי למסלול טיול בטבע שנגמר בארוחת צהריים בפאב שבכפר מקומי.