טיול בגרמניה באוגוסט
-
בוקר טוב וחג שבועות שמח
מתכנן טיול לפרנקפורט, קלן, דיסלדורף, נירנברג ושטוטגרט.
איך לדעתכם כדאי לחלק את הטיול מבחינת הימים?
בתכנון שלי שלושה ימים פרנקפורט, שלושה ימים קלן, יומיים דיסלדורף, ארבעה ימים נירנברג ויומיים שטוטגרט.
אשמח להתייחסותכם, תודה -
שלום האם הטיול שלך במכוון כולל רק ערים? באיזור יש גם איזורי טבע / כפרי נהדרים האם תשכור רכב?
-
רק ערים והתניידות ברובה בהליכה והמעבר מעיר לעיר ברכבת. אציין שאם כדאי לצאת לטיול יומי לעיר סמוכה, זה בהחלט אפשרי.
-
כדאי שתדע כי בקיץ הנוכחי בגרמניה יש כרטיס שעלותו 9€ והוא אמור לתת לך מענה לכל ההתנידות בתחבורה ציבורית בכל גרמניה. חסכוני מאד וחלק מהדרך של גרמניה לעודד תיירות ב2022.
-
לא ברור (לי) על בסיס מה חלקת את הימים ? מה הכוונה למשל 4 ימים נירנברג? מה התכנים שממלאים את המשבצת? מה תחומי העניין שלך וכו---כי ככה קשה להתייחס לחלוקת הימים בכלל.
-
כרטיס התחבורה ב 9 יורו בהחלט יחסוך לי המון כסף בעיקר במעבר מעיר לעיר וזו גם אחת הסיבות שאני מעונין לעשות מספר ערים במכה אחת (חסכון). לגבי מספר ימים כל אחד אומר לי משהו אחר, מוסיף את גוגל מפות ומחשב לי בערך מספר ימים לפי האטרקציות וההשקעה בהן. אני בעיקר מתעניין במוזיאונים, מרכזי קניות, אתרים היסטוריים (טירות ארמונות אם יש) ובכלל הליכה ברחובות מיוחדים. מסעדות קצת פחות. קורה שאני נשאר עם יום עודף אבל עדיף על יום אחד פחות ויכולתי להספיק יותר.
-
*כדאי לשים לב שהכרטיס אי ו כולל שימוש ברכבות המהירות המחברות בין ערים:"... distance trains (EC, IC, high-speed ICE) or long-distance buses. It is also not valid for first-class on regional trains -RB, RE
- אפשר להשתמש ברכבות איזוריות כדי להגיע מעיר לעיר, זה יצריך החלפה של רכבות(ויקחיוצר זמן).
-
היות ואתה מטייל רק בערים גדולות, אני לא רואה סיבה מיוחדת להתחייב מראש על כמות ימים בכל עיר. גם באוגוסט לא תהיה בעיה למצוא מקומות בבתי מלון. תזמין מלונות עם אפשרות ביטול ותשמור על תוכנית גמישה.
-
תודה לכולם
-
דוגמא לרכבות אזוריות?
-
נכנסים לאתר הרכבות DB, לאחר שתבחר את העיר אליה אתה רוצה לנסוע+תאריך, מחק את ה-
️ ליד Show fastest connections וסמן
️ ליד Only local transport, תקבל תוצאות של כל דרכי ההגעה שלא משתמשות ברכבות ה- EC, IC או ICE.
קישור לאתר:
https://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en?revia=yes&existOptimizePrice-deactivated=1&country=DEU&dbkanal_007=L01_S01_D001_qf-bahn-svb-kl2_lz03&start=1&protocol=https%3A&S=&REQ0JourneyStopsSID=&Z=&REQ0JourneyStopsZID=&date=Sun%2C+05.06.2022&time=16%3A44×el=depart&returnDate=&returnTime=&returnTimesel=depart&optimize=0&auskunft_travelers_number=1&tariffTravellerType.1=E&tariffTravellerReductionClass.1=0&tariffClass=2&rtMode=DB-HYBRID&externRequest=yes&HWAI=JS%21js%3Dyes%21ajax%3Dyes%21&externRequest=yes&HWAI=JS%21js%3Dyes%21ajax%3Dyes%21
*העתק הדבק או חפש את האתר של DB. -
תודה